Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een Heart in Photoshop Draw
Adobe Photoshop is een grafisch programma voor het bewerken gebruikt om digitale afbeeldingen, ontwerpen en tekeningen te maken voor distributie via het internet . Iedereen , zelfs een beginner met weinig tot geen Photoshop ervaring , kan Web graphics met behulp van het programma te maken . Een van de meest elementaire ontwerpen te maken in Photoshop is een digitale hart . Als je weet hoe je een hart op papier te tekenen , het tekenen in Photoshop volgt ruwweg hetzelfde proces . Wat je nodig hebt
Adobe Photoshop , elke versie
Toon Meer Aanwijzingen
Teken de Outline
1

Open een nieuw bestand in Photoshop . Selecteer " Open" in het menu Bestand en klik op ' OK '. Kopen van 2

Zet je brush tool. Selecteer de " Brush "-knop op uw linker werkbalk . Een borstel grootte optie zal verschijnen onder het menu "Bestand " . Klik op het pictogram borstel om het soort borstel wijzigen . Selecteer " Hard Ronde 19 pixels. "
3

Stel de kleur naar zwart . Zoek het menu " Color " op de rechter zijbalk en sleep de " R", " G " en " B " sliders naar " 0 . "
4

Teken de eerste zijde van het hart . Vanaf de onderkant van het beeld , langzaam sleept de borstel cursor naar de top , het maken van een gebogen hart vorm als u deze verplaatst .
5

Teken de andere kant van het hart . Beginnen bij de bodem , waar je begon , langzaam sleept de borstel cursor naar het bovenste punt van het hart . Sluit de penseelstreek van de eerste helft van het hart .
Fill In de Photoshop Hart
6

Selecteer een nieuwe laag . Lokaliseren menu " Layer " Photoshop , selecteer vervolgens " Nieuw . " Selecteer "Layer " op het volgende menu . Een pop- up scherm zal u vragen om een nieuwe laag te maken . Selecteer de optie "Menu" , dan scroll naar beneden en selecteer " Vermenigvuldigen . " Druk op "OK " om de nieuwe laag te maken .
7

Verander de borstel grootte en kleur . Met behulp van de borstel grootte indicator , schuift u de grootte indicator om 70px . Zoek vervolgens het tabblad Kleur en schuif de " R " schuifregelaar " 200 . "
8

Vul uw hart . Beginnen bij de bodem , in het overzicht, sleept u de borstel rond de omtrek van de omtrek . Blijf binnen de lijn . Vervolgens vult in alle gebieden die je gemist , tikken op de linker muisknop in kleine ruimtes op te vullen .
9

Voeg glans aan je hart . Verplaats de kleur schuifregelaars op " 0 " om de kleur wit te maken . Vervolgens krimpen je penseel grootte om " 19 " in de borstel grootte indicator . Tot slot , trek een kleine halve cirkel in de rechter bovenhoek van je hart om het er glanzend .
10

toevoegen diepte . Verplaats de " R " schuifregelaar naar " 125 ", de " G " schuifregelaar naar " 31 " en de " B " schuifregelaar naar " 13 . " Houd het penseel dezelfde grootte . Na de linkerrand van je hart , maak een dunne lijn van de bodem naar de top , af te bouwen waar de top van het hart bochten . Dit zal uw hart opvallen .
Save Your Heart
11

Samenvoegen uw lagen . Selecteer het menu " Lagen " . Scroll naar beneden naar "Merge Down " en selecteer deze . Dit zal uw lagen in een bestand samenvoegen .
12

Selecteer de indeling optie " Opslaan" Photoshop . Selecteer het menu "Bestand " en kies "Opslaan als . " Selecteer het tabblad " Opmaak " , scroll naar beneden naar " JPEG", en selecteer deze .
13

Bewaar het. Noem maar op in het vak " Bestandsnaam " en klik op "Opslaan ". Je hart wordt opgeslagen in Photoshop , klaar voor distributie op het internet .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een monochromatisc…
·Hoe de Dekking van een Gradien…
·Photoshop Vergrootglas Lens Ef…
·Hoe maak je een Sunset Reflect…
·Hoe maak je foto's Look Dark &…
·Effecten Filter Stijlen in Pho…
·Hoe maak je van een antieke fo…
·Photoshop Touch - up Gereedsch…
·Photoshop Elements Portable Sy…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een Word- document beperken v…
·Hoe maak ik gebruik Photoshop 4 ? 
·Hoe te Webmail integreren op een Joomla …
·Hoe kan ik een afbeelding verwijderen in…
·Hoe een backup E-mail in Outlook 
·Hoe je foto's scannen naar Make a Video 
·Hoe te openen Weblinks Van een PDF in ee…
·Hoe kan ik Java Software Problemen? 
·Hoe te Glowy Tekst maken in GIMP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com