Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Effecten Filter Stijlen in Photoshop Elements 6
De Photoshop- software verkocht als onderdeel van de Adobe Creative Suite is een enorme , robuust pakket van instrumenten , kleuren en paletten gebruikt door grafische ontwerpers en digitale kunstenaars om beelden te transformeren en te creëren kunstwerk . Als Adobe realiseerde het had een publiek die Photoshop functionaliteit wilden maar op een lichtere mate van functionaliteit ( en lagere prijs ) , het creëerde Elements . Met Photoshop Elements 6 , zult u een verscheidenheid aan opties voor het filteren van uw foto's en afbeeldingen , het creëren van effecten niet mogelijk met de klik van de camera te vinden . Textuur

Een van de meest interessante dingen die je kunt doen met Photoshop Elements 6 is om uw foto 's texture transformeren . Het zou uren duren , zo niet dagen , plus dure materialen om een ​​foto van uw kat te nemen , bijvoorbeeld , en print het uit op jute , insluiten in chroom , zet hem in een neon teken en schilderen in houtskool en pastel oliën . Menu -elementen ' " Filter " maakt dit alles gebeuren met een paar klikken . Samen met een instant textuur transformatie , je hebt controle over hoe de texturen verschijnen . Voor de neon teken , bijvoorbeeld , ( de " Glowing Edges " -filter ) , je input over hoe dik de gloeiende buizen lijken te bieden , hoeveel van uw afbeelding op te pikken voor de gloed en de mate van helderheid voor de buizen . Om uw beeld verschijnen in reliëf , krijg je controleren hoe diep het beeld is in reliëf , de richting van het reliëf ( of het is gezonken in of geperst ) en de schaduw .
Warping

Terwijl u misschien niet in staat te stellen het nemen van uw foto en draaien volledig op zijn einde , Photoshop Elements biedt vele mogelijkheden om dit te doen als je ooit wilt . Een verscheidenheid van filters in het programma te maken warping effecten , meestal onder de " Vervormen " filter style menu. Bijvoorbeeld , als je ooit wilde zien wat de familie leek onder water , de " Ripple " en " Wave" -filter stijlen laat u dat doet . U kunt de dikte van het water te controleren , de golf maten en zelfs draai een krul in het beeld en maken het kijken als uw afbeelding is wervelende in een afvoer . Als je ooit hebt gehoord van een vissenkom foto , waar je beeld ziet eruit alsof het is veel meer rond in het midden dan het zou moeten zijn , kunt u dit creëren door middel van de " Pinch " filter stijl . Open gewoon je foto , kies de " Pinch " filter en zet de " Bedrag" schuifbalk . Hoe verder naar links je gaat, hoe groter de vissenkom effect . Hoe verder naar rechts ga je , het tegenovergestelde effect krijg je, alsof het midden van je afbeelding is back van je weg .
Edits

Wat lijkt misschien iets wat je zou doen om te tweaken een foto daadwerkelijk kan snel worden bereikt met een Photoshop- filter - ruisonderdrukking . In tegenstelling tot de explosieven radio uit een vervelende buurman , " ruis" in Photoshop Elements is de aanwezigheid van vlekken en gebrek aan duidelijkheid in uw afbeelding . Het instellen van de " Noise " filters kan u helpen dit te verminderen , waardoor uw afbeelding scherper . Een ander filter , genaamd " Despeckle , " vermindert stippen en dolende pixels met een enkele klik , het maken van uw beeld er meer vocht . Natuurlijk , als je iets wilt meer artistieke op zoek te creëren , heb je de optie om het tegenovergestelde van al deze te doen. Draai een heldere , zonnige tuin geschoten in een zanderige scene door daadwerkelijk toe te voegen " ruis " in het beeld , zonder dat u uw opname opnieuw of angstvallig spikkels met de hand toevoegen .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je 3D Rocks Maak in P…
·Hoe maak je een realistisch ui…
·Kunt u een upgrade van Photosh…
·Hoe te Achtergronden Draw Met …
·Hoe maak je Color Photo negati…
·Hoe kan ik een Invite op een c…
·Hoe maak je een video met Adob…
·Hoe maak je een Nieuwe afbeeld…
·Hoe maak je Crosshair een Phot…
  Related Articles
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
Hoe te Voorgedefinieerde stijlen gebruik…
Hoe u uw standaard stijlen en documenten…
Hoe Word 2007 Snelle stijlen Bewerken 
Hoe Word 2007 Snelle stijlen Pick 
Hoe je stijlen in Word 2007 wijzigen 
Hoe te Stijlen toepassen in Word 2007 
Hoe te Lijst Stijlen wijzigen in Word 20…
Hoe te Stijlen & Opmaak in OpenOffice 
  Software Articles
·Hoe je DVD's comprimeren voor gratis 
·Software schatten Methoden 
·Hoe te Schakel Skype Bekendmakingen 
·Hoe je tekst Wikkel in een Excel -werkbl…
·Hoe maak je een histogram maken uit een …
·Wat is Norton Recovery Tool ? 
·Hoe maak je een 2007 Excel converteren n…
·Hoe je Office voor Thuisgebruik en Stude…
·Hoe het opzetten van een pad Redirect mo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com