Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Software schatten Methoden
De gemiddelde softwareproject slagingspercentage is slechts 32 procent , volgens de statistieken van de Standish Group in 2009 . Een van de belangrijkste redenen softwareprojecten mislukken is het onvermogen te kunnen schatten software project scope . Als men schat een te kleine omvang van de projecten , zijn er niet genoeg geld of tijd om het project op te leveren . Slechte grootte schatting is meestal de kern van de budgettaire en tijd overschrijdingen . Daarom , software project managers moeten verschillende software- size hulpmiddelen voor het inschatten , en mag niet afhankelijk zijn van een techniek voor de schatting . Afhankelijkheid van een schatting instrument vormt geweldig programma kosten en schema 's . Bron Lines -of- Code ( SLOC ) Ramingen

Meest SLOC schattingen
omvatten alle uitvoerbare instructies en gegevens verklaringen , maar exclusief commentaren , spaties en voortzetting lijnen . SLOC kan software grootte schatten door de functionaliteit van de software te vergelijken met de functionaliteit in bestaande software projecten . Zo, deze methode moet expliciete informatie over de functionaliteit van de software project . Het zal zorgen voor een meer geloofwaardige schatting . Deze methode is ook relatief eenvoudig , en het laat opnemen van omvang gegevens die nodig zijn om nauwkeurige ramingen te bereiden op verdere inspanningen .
Function Point Size Schattingen

Functiepunten
zijn de gewogen bedragen van vijf verschillende factoren die geassocieerd zijn met gebruikerseisen : input, output , logica dossiers , inlichtingen en interfaces . Functie punten worden berekend door eerst het berekenen van het aantal van elke categorie bovengenoemde functies . Deze functie punt totalen worden dan gewijzigd door het aanbrengen van complexiteit maatregelen om elke functie punt . Deze complexiteit gemodificeerde functiepunten kan worden veranderd in een goede schatting van de benodigde middelen voor ontwikkeling . De nadelen van deze methode zijn dat functiepunten zijn moeilijk in te schatten , en de complexiteit maatregelen zijn subjectief , omdat ze zijn gemaakt op basis van waarnemingen van de ingenieur .
Kosten en planning Estimation Methods

De meerderheid van de schatting methoden zijn gebaseerd op gelijkwaardige software programma's . Deze methodieken omvatten deskundig advies en parametrische modellen . Het advies van deskundigen is op basis van de ervaringen van bestaande projecten , terwijl de parametrische modellen te produceren schattingen van statistische formules die een afhankelijke variabele koppelen , zoals kosten en planning , om onafhankelijke factoren die bekend staan ​​als cost drivers . Eventuele veranderingen in de drivers zal reflecteren op de afhankelijke variabelen . Het parametrisch model is de meest gebruikte software schatting gereedschap , en de schattingen verkregen door dit model zijn herhaalbaar .

Previous: Next:
  Engineering Software
·Hoe kan ik een vliegtuig Prope…
·Hoe maak je een DWF maken in A…
·Wat is Autodesk ? 
·Hoe te exporteren Van Revit na…
·Hoe te verwijderen Autodesk Ar…
·Hoe te DWG converteren naar SK…
·Hoe te MATLAB stoppen in het m…
·Hoe te LISP -bestanden laden V…
·Gebruik van CAD ​​Software 
  Related Articles
Hoe Word Processing Software gebruiken 
Gratis Address Label Software 
Hoe te OpenOffice Writer Word - Processi…
Vooral een roman - - Hoe maak je een rom…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Hoe te installeren en configureren WordP…
Hoe registreer ik mijn Microsoft Office …
Hoe kan ik nieuwe software voor Microsof…
Hoe software Writer 's 
  Software Articles
·Hoe te RGB converteren naar CMYK in Illu…
·Hoe te verbeteren Adobe Livecycle presta…
·Hoe te branden PowerPoint 
·Hoe te geluidssignalen gebruiken Meet La…
·Hoe de Win32 Alman Virus verwijderen 
·Hoe te openen Excel 2007 -bestanden in E…
·Hoe een Autonumber Met Year in Microsoft…
·Hoe te Toevoegen & Aftrekken in Excel 
·Hoe kan ik een partitie Kloon 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com