Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
Software Onderhoud Eisen
Software onderhoud is de laatste fase van een software project levenscyclus. Het omvat een scala aan activiteiten uitgevoerd op software systemen nadat ze zijn afgeleverd . De correctie van fouten , verbeteringen , veranderingen en toevoeging van mogelijkheden in systeemeisen en functionaliteiten zijn onder deze activiteiten . Wat onderhoud wordt uitgevoerd voordat het systeem operationeel is , echter , heeft de post - levering van software-onderhoud moeilijkheden om onderhoud gemaakt . Hoe dan ook, door de hele levenscyclus van een software project , de ontwikkeling team moet een oogje houden op het onderhoud . Soorten Software Maintenance

Er zijn vier soorten onderhoud inclusief correctief , adaptief , perfectief en preventief . Correctief onderhoud verzorgt van de gebreken of fouten die voortkomen uit ontwerpfout , logische fouten en codering fouten . Adaptief onderhoud bestaat uit het veranderen software volgens de veranderingen in de omgeving , waaronder hardware of het besturingssysteem . Het milieu referenties voorwaarden en gevolgen die de functie van buiten het systeem, zoals business rule of overheidsbeleid . Perfectief onderhoud behandelt in principe nieuwe veranderingen in termen van gebruikerseisen . Dit proces omvat functionele improvements de prestaties van het systeem te verbeteren . Preventief onderhoud omvat activiteiten die helpen verhogen onderhoudbaarheid van het systeem .
De Vereisten van Software Onderhoud

Software onderhoud
is een noodzakelijke fase van de ontwikkeling van software levenscyclus , en het blijft om te functioneren na de software wordt geleverd . In het algemeen , grote systemen hebben meer onderhoud inspanning doen dan kleinere systemen zoals ze zijn ingewikkelder om te leren en uit te voeren . De traditionele betekenis van het onderhoud van de software is gericht op het herstel van fouten na levering van de software . Echter, zoals software evolueert , belangrijke wijzigingen moeten kunnen worden aangebracht aan de nieuwe eisen te voldoen . De software onderhoudskosten omvat meer dan de helft van de totale software projectbudget . De software product zal niet aan de eisen voldoen, zonder het uitvoeren van consistente en regelmatige onderhoud van de software .
Beheer van Software Maintenance

effectief beheren van onderhoudstaken en met gebruikmaking van de geschikte personeel om de taken uit te voeren zijn cruciaal voor het onderhoud van de software . Dit zal ook het verbeteren van de productiviteit , de controle van de kosten en bijdragen tot een systeem dat eisen van de klant voldoet . Verbeteren van prestaties op onderhoudstaken zal resulteren in een hogere productiviteit van software product . Hergebruik van software verbetert ook de onderhoudbaarheid en de kwaliteit van het systeem door het toepassen van de bestaande software -elementen .

Previous: Next:
  Engineering Software
·Hoe kan ik meerdere componente…
·Hoe te registreren AutoCAD LT …
·Hoe te Autocad 2000 installere…
·Hoe te Transcendente Vergelijk…
·Over Landscaping Software 
·Tutorial voor Vectorworks Arch…
·Hoe te Volume in MicroStation …
·Hoe maak je een Cell in Matlab…
·Hoe maak je een titel Block ma…
  Related Articles
Hoe Word Processing Software gebruiken 
Gratis Address Label Software 
Hoe te OpenOffice Writer Word - Processi…
Vooral een roman - - Hoe maak je een rom…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Hoe te installeren en configureren WordP…
Microsoft Office 07 Eisen 
Hoe registreer ik mijn Microsoft Office …
MS Office 2003 Systeemvereisten 
  Software Articles
·Hoe maak je een AAC versie van een song …
·Hoe kan ik Grafiek op een secundaire as …
·Hoe kan ik Flash -bestanden bewerken voo…
·Hoe kan ik een Excel-werkblad Fit in Wor…
·Hoe maak je een staafdiagram in Excel Dr…
·Waarom wordt IE Probeer Skype blokkeren …
·Instructies voor hoe te DVD's gebruik Ha…
·Hoe kan ik een Aura in Photoshop maken 
·Hoe te Drupal Installeren om Take Over W…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com