Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te installeren en configureren WordPress blogging software
WordPress is een populaire en krachtige open - source blogging platform . Informatie over het installeren en configureren van WordPress op uw web hosting account . Wat je nodig hebt
Web hosting account ondersteunen PHP 4 of hoger en MySQL 4 of greaterLatest versie van WordPressFTP programma
Toon Meer Aanwijzingen
Het voorbereiden van uw web hosting account voor WordPress
1

Zorg ervoor dat uw web hosting -account voldoet WordPress ' minimumvereisten van PHP 4 of hoger en MySQL 4 of hoger . Als u van plan bent te gebruiken WordPress ' ingebouwd , zoeken functie motor - vriendelijke URL 's , zal uw web hosting account ook nodig de " mod_rewrite " apache module geïnstalleerd . Als de minimale eisen niet wordt voldaan , moet u contact opnemen met uw webhost voor hulp , of switch hosts . Kopen van 2

Maak een MySQL database voor WordPress te gebruiken . Sommige web hosts bieden een databasebeheerder binnen het bedieningspaneel van de beheerder. Anderen installeren database management software van derden , zoals phpMyAdmin . Mogelijk moet u de handleiding van uw web hosting account raadplegen of contact opnemen met uw webhost 's ondersteuningsteam voor instructies . Let op de naam van de database .
3

Met welke methode je webhost maakt het mogelijk om MySQL databases maken en wijzigen , maak een MySQL gebruiker en verlenen deze machtigingen voor toegang tot de database die u hebt gemaakt voor WordPress . Let op de naam van de gebruiker en het wachtwoord .
4

Unzip het WordPress -software naar een lokale map op uw pc . Met behulp van een FTP-programma , dient u uw web hosting account en upload de WordPress -software . Als u geen verbinding kunt maken met uw server , moet u mogelijk contact opnemen met uw webhost 's ondersteuningsteam voor hulp .
Installatie van de Wordpress software

Load 5 uw webbrowser en voer de URL waar WordPress is geïnstalleerd . De WordPress installatie programma zal lanceren . Als u eventuele fouten ontvangt , controleer dan of u alle bestanden zijn geüpload naar de juiste directory en dat de juiste URL wordt in de webbrowser ingevoerd. Als je zeker bent dat je beiden hebt gedaan , contact op met uw webhost 's ondersteuningsteam voor hulp .
6

Als er geen fouten zijn , zal de WordPress automatische installatieprogramma te starten . WordPress zal u vragen om het invullen van een paar vragen over de locatie van de MySQL server , de database naam en gebruikersnaam van de database . U moet de locatie van de MySQL- server in te voeren . Meestal is dit " localhost . " Sommige web hosts vereisen een speciale vermelding voor dit gebied . Het kan nodig zijn om de documentatie van uw web hosting account raadplegen of contact opnemen met het support team . Voer de naam van de database , de database gebruikersnaam en het database- wachtwoord . Als de door u ingevoerde waarden juist zijn , zal WordPress succes te installeren en u wordt doorverwezen naar de beheerder creatie pagina . Zo niet, dan zal WordPress een database connectie fout weer . Als dit gebeurt , opnieuw te controleren alle informatie en vul uw gegevens opnieuw . Als dit niet de fout te herstellen , contact op met uw webhost 's support team .
7

Vervolgens moet je WordPress te voorzien van een administrator gebruikersnaam . WordPress genereert automatisch een initieel wachtwoord . U kunt het wachtwoord later wijzigen .

WordPress 8 is nu geïnstalleerd . Controleer de hoofdpagina van de blog om te zorgen dat er geen fouten . Meld u aan bij het ​​configuratiescherm voor beheerders door "/wp - admin.php " zonder de citaten aan het einde van de URL van uw blog . Voer de gebruikersnaam van de beheerder die u eerder hebt aangemaakt , en voer het wachtwoord in dat WordPress verstrekt .
9

U kunt nu beginnen met het aanpassen van uw WordPress blog ! Ontdek het bedieningspaneel om te leren wat elke optie doet .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe Bewerken een Bitmap Image …
·Hoe te Twee Kolommen omzetten …
·Hoe maak je een Cents Symbol o…
·Hoe te herstellen Mijn Werkbal…
·Hoe te reserveren Style afdruk…
·Hoe je updates voor Word 2007 …
·Hoe te -opgeslagen Word-docume…
·Hoe de 2007 Office voor Thuisg…
·Hoe maak je een medische IT-be…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·GCC Int Grootte : 64 Bit Vs . 32 Bit 
·Hoe te Twee Witte Stroke Wegen maken in …
·Wat is de extensie HS ? 
·Gratis Spy en Adware Removal 
·Aanwijzingen voor Seagate Externe Backup…
·Hoe maak je een DSLR Time Lapse importer…
·Hoe te hoofdletters bijwerken in Oracle 
·Hoe om AVCHD converteren naar MP4 
·Hoe te verwijderen Quicken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com