Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Wat is het verschil tussen een tekstverwerkingsprogramma en een tekstverwerkingsprogramma ?
Met freeware en shareware tekst editing programma's steeds vaker voor , zijn veel mensen kiezen om hun eigen webdesign doen door het schrijven van hun eigen code in talen zoals HTML , die deze programma vereist . Andere mensen gebruiken text editors voor het maken van aantekeningen in plaats van met behulp van hun tekstverwerker . Wat is het verschil tussen deze twee soorten software en kunnen ze echt elkaar gebruikt ? Wat is een teksteditor ?

Een tekstverwerking programma is een soort programma dat wordt gebruikt voor het bewerken van tekstbestanden . Gewone tekstbestanden zou omvatten niet-opgemaakte leesbare bestanden , zoals die gebruikt worden voor het configureren van computerprogramma's of als broncode van een website . Een teksteditor is meestal gratis bij uw computer ( zoals Notepad voor Windows of Tekst bewerken voor Mac ) , maar er zijn meer complexe tekst editors voor specifieke programmering taken, zoals Dreamweaver , die HTML- tekstbestanden creëert .

Wat is een tekstverwerkingsprogramma ?

Tekstverwerking programma
bereiden documenten die zijn geformatteerd , zoals die worden gebruikt voor gedrukte lectuur . Een tekstverwerker kan u helpen bij het componeren , bewerken en uw documenten af te drukken , terwijl het formatteren van de tekst , het lettertype , de stijl en de marges . Als u wilt een professioneel ogende brief of verwijzing document te maken , gebruikt u een tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word of Word Perfect .
Geschiedenis van Tekst Editors

Lang voordat de moderne personal computer ( in de late jaren 1960 ) , werd informatie gestanst in kleine steekkaarten met keypunch machines . Deze kaarten werden ingebracht in kaartlezers en de computer tekst werd created.The machines die de kaarten te lezen leek een beetje zoals schrijfmachines en kon alleen bewerken van tekst regel voor regel . Om te zien wat geschapen was , was het nodig om alles uit te printen op papier en maak correcties . In de jaren 1970 , werd een volledig scherm tekstverwerker , vi , uitgevonden dat enabled gebruikt om de hele tekst te zien . Dit was het begin van de editor voor Unix -en Linux-systemen in gebruik zijn .
Geschiedenis van tekstverwerkingsprogramma's

In de jaren 1970 IBM implementeerde de term tekstverwerking in hun typen systeem , in de hoop om een ​​buzz over hun nieuwe elektronische typewriting systeem te creëren . De hype gewerkt en door de jaren 1980 vele tekstverwerking systemen beschikbaar als onafhankelijke elektronische systemen met een full - size scherm waren . Echter, zodra de personal computing industrie begon op software gebaseerde tekstverwerkingsprogramma's te creëren in het midden van de jaren 1980 , de term begon te meer verwijzen naar de programma's zelf in plaats van de hardware .
Kenmerken van een tekst bewerken programma

kenmerken van de typische tekstverwerkingsprogramma
omvatten de mogelijkheid om te zoeken naar tekst en vervang hem; knippen , tekst kopiëren en plakken ; eenvoudige tekstopmaak zoals lijn wrap , en het importeren en samenvoegen met de bestaande bestanden . een belangrijk verschil tussen een tekstverwerker en een tekstverwerker is dat platte tekst bestanden invoegen vaak speciale tekens wanneer geplakt in een lege tekstverwerkingsprogramma . De opmaak , indien aanwezig , dat is gedaan in een platte tekst bestand niet blijven wanneer gekopieerd naar het tekstverwerkingsprogramma .
Kenmerken van een tekstverwerkingsprogramma

documenten die zijn gemaakt in een tekstverwerkingsprogramma hebben de mogelijkheid om dergelijke functies zoals lettertype , onderstreping en tabellen die een tekst programma niet veranderen kan . Ook als u een bestand in een tekstverwerkingsprogramma uit een tekstverwerker , voorzichtigheid moeten worden genomen om het bestand op te slaan als een " . Txt " bestand zodat het correct wordt gelezen . Als u dit niet doet, kunnen er speciale tekens worden geplaatst waar ze niet nodig waren en kunt uw document onleesbaar .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Fonts In Word XP 
·Nadelen van Word Processing 
·Hoe je twee getallen verdelen …
·Microsoft OneNote Tips 
·Hoe Vergelijk Word 2003 Docume…
·Hoe maak ik een petitie in Wor…
·Hoe te Sjablonen beheren in Wo…
·Hoe je tekst AutoVorm in Word …
·Hoe maak je een professionele …
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe software Writer 's 
·How Do You Cite een grafiek per APA Form…
·Windows Media Player Alternative 
·Hoe ( Lock ) Kolomtitels in Microsoft Ex…
·Hoe te beginnen Microsoft SQL in Offline…
·Hoe maak je Hand-outs van een PowerPoint…
·Hoe maak je een grafiek in Illustrator 
·Hoe Microsoft PowerPoint gebruiken om ee…
·Hoe te SRT Speel met een Media Player 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com