Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Microsoft OneNote Tips
Microsoft OneNote is bedoeld om te worden gebruikt als een digitaal notitieblok , waar u alles kunt opslaan van uw ideeën , foto's , video's , geluiden , onderzoek en tekst . In tegenstelling tot een papieren notitieblok , OneNote laat u sparen verschillende soorten media, zodat u gemakkelijk toegang tot het allemaal later . Als je nieuw bent OneNote , het spelen met de software is een ideale manier om meer comfortabel met de opdrachten en functies geworden . Ook zijn er een paar niet-zo - voor de hand liggende manieren om het meeste uit de software te krijgen . Het nemen van Nota

Bij het nemen van een notitie in een specifieke notebook te plaatsen , kunt u een hele scherm vast te leggen om in te voegen in plaats van specifieke foto's en tekst . Door te klikken op "Invoegen " en vervolgens " Schermclips " kunt u sleep een rechthoekig kader rond een website of andere pagina te snel worden ingevoegd in uw notebook . U kunt ook bijhouden van items in een to-do list mode om OneNote te zetten in een ultieme planner . Klik met de rechtermuisknop voorwerpen om ze te markeren als voltooid , dan kan alleen de onvolledige taken bekijken door te klikken op " Nota Tags Samenvatting " en vervolgens " Toon alleen ongecontroleerd items . "
Searching Notebooks
< br

De Search -functie > maakt het gemakkelijk om opgeslagen media vinden op een specifieke pagina of in al uw notebooks opgeslagen in OneNote . Om al uw notebooks zoeken , voert u uw zoekterm in de zoekbalk op het paneel rechts , dit type zoekopdracht scant al uw opgeslagen notities en notebooks , op zoek naar iets met de term van een bestandsnaam , bijschrift of notitie . Om de huidige notebook pagina alleen zoeken , druk op " CTRL " en " Delete " gelijktijdig en voer vervolgens uw begrip .
Hyperlinking Tekst en informatie

hyperlinks vanaf een website in OneNote is vergelijkbaar met hyperlinken in andere Microsoft-programma's . Door het kopiëren van de URL , kunt u vervolgens op de hyperlink knop - afgeschilderd als een wereld met een ketting - en voer de URL als een blok tekst . OneNote kunt u hyperlink tussen notebooks ook zodat u altijd toegang hebt tot onderzoek en ideeën. Open de pagina die u wilt koppelen en klik met de rechtermuisknop op de tab "Pagina " . Selecteer " ' Kopieer hyperlink naar de pagina . " Navigeer naar de nieuwe pagina waar u de hyperlink wilt en plak het in zijn plaats.
Sharing Notebooks

Als je ' ve bracht tijd door het perfectioneren van de algehele look van uw notebook , wil je niet om de opmaak te verliezen wanneer u e-mail naar iemand of publiceren op uw webpagina . Sla uw notebook opmaak door "Bestand " te selecteren en vervolgens op " Publiceren pagina's . " Sla het bestand op als een ' gecombineerd webpaginabestand ( Kopie publiceren ) ( * . Mht ) ' wanneer u kiest voor het formaat . Geef het bestand de naam u wilt en klik op " Opslaan" ; uw opmaak wordt opgeslagen wanneer u uw notebook met anderen delen

.

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe het opzetten van een getyp…
·Hoe te Oost-Aziatische lettert…
·Hoe maak je een grafiek in Wor…
·Hoe maak je een lege regel inv…
·Wat zijn Docx -bestanden? 
·Hoe maak je een multilevel Gen…
·Hoe te : Rubriek WordPad 
·I Want to Print My Own Busines…
·Hoe te wijzigen Kleuren in Ope…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te Clip Art draaien in Microsoft Off…
  Software Articles
·Adobe Photoshop Upgrade Eisen 
·Hoe te openen Word-documenten op pagina'…
·Hoe maak je een MIDI Ringtone Creëren 
·Hoe voeg ik een kolom met getallen in ee…
·Hoe gegevens in Excel spreadsheets Match…
·ETL Processes 
·Hoe de Canvas in GIMP langer te maken Ac…
·Hoe je Gentoo bijwerken & Emerge 
·Gestreamde muziek naar MP3 Conversion 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com