Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Drupal >> Content
Hoe te Drupal Installeren om Take Over Wordpress
Drupal en Wordpress worden veel gebruikt content management systemen . Ze laten website-eigenaren om hun sites te wijzigen en bij te werken met een eenvoudig te gebruiken grafische interface , en beide zijn zeer aanpasbaar . Deze systemen hebben hun eigen voor-en nadelen , en als je een Wordpress gebruiker maar voel Drupal zou een betere oplossing voor de behoeften van uw site , vervang uw Wordpress site met een Drupal een, dan al de content die u tot nu toe geplaatst importeren . Instructies
1

Log in om je FTP-account en download een kopie van uw map Wordpress . Je hebt nu een back-up die u kunt vervangen als er iets mis tijdens dit proces gaat . Kopen van 2

Log in om je Wordpress admin control panel . Klik op 'Extra' in het hoofdmenu aan de linkerkant, klik op "Exporteren . " Beslis welke secties van de site die u wilt bewaren - ofwel " Alle inhoud, " " Berichten " of " Pagina's " - klik op de desbetreffende radio button . Klik op " Download Export File" als je klaar bent , kies dan een locatie op de harde schijf van uw computer om dit bestand op te slaan op .
3

Uninstall Wordpress . Als u een installer programma zoals Fantastico gebruikt , inloggen op uw website hosting control panel en gebruik de uninstall optie voorzien van deze programma's . Als je Wordpress handmatig geïnstalleerd , ga terug naar je FTP -venster en de map Wordpress verwijderen .
4

Installeer Drupal in dezelfde map die Wordpress vroeger Nogmaals inch , als je een installer programma , gebruik het om Drupal te installeren op dezelfde locatie . Anders gaat u naar drupal.org /downloaden en uploaden van de nieuwste release van Drupal naar uw site .
5

Ga naar drupal.org /project /wordpress_import , dan scroll naar beneden en vind de download link voor de nieuwste versie van deze module . Downloaden naar uw harde schijf en pak het uit . Je hebt nu een map op uw computer genaamd " wordpress_import . " Ga terug naar je FTP -programma en navigeer naar uw nieuwe Drupal- map. Navigeer naar yourdrupalsite.com /sites /all en maak een map met de naam "modules . " Upload " wordpress_import " naar deze map.
6

Log in om je Drupal admin gebied met behulp van de gegevens die u verstrekt tijdens uw installatie . Klik op " Content Management , " en klik op ' WordPress importeren . " Klik op de knop' Bladeren ' naast de ' Upload uw WXR bestand " tekstvak , blader vervolgens naar de locatie van het bestand dat u geëxporteerd uit uw Wordpress website . Dubbelklik op het bestand en klik op ' Next '.
7

Selecteer de gewenste opties van de " Import berichten " en " Import pagina's " in content type keuzelijsten , selecteer vervolgens de gewenste opties je wilt van de selectievakjes hieronder betreffende het importeren commentaren , afbeeldingen , weblog , categorieën en tags. Klik op " Next " als je klaar bent .
8

Selecteer een standaard gebruiker uit het drop - down menu dat verschijnt . Dit is de eigenaar van de geïmporteerde berichten. Klik op " Next " en vervolgens " Finish ". Uw WordPress website is nu vervangen door Drupal .

Previous: Next:
  Drupal
·Drupal Theme Voorbeelden 
·Hoe maak je een Drupal patch i…
·Hoe je Drupal Run Van een IP-a…
·Hoe vindt Drupal sites met Goo…
·Beschrijvingen van Drupal Them…
·Hoe maak je een SWF in Drupal …
·Hoe maak je twee dezelfde modu…
·Drupal Abonnementen Vs . Meldi…
·Hoe te Audio in Drupal embedde…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een website te maken met Mic…
·Hoe je het Domein in Verbinding met exte…
·Wat is een Voodoo batterij ? 
·Hoe kan ik Overslaan een Line in Excel ?…
·Hoe maak je een tabel van Autoriteiten m…
·Hoe maak je een lege pagina verwijderen …
·Hoe kan ik muziek invoegen in een PDF-be…
·Hoe Security Settings verwijderen op een…
·Hoe te herstellen van een HP Backup Afbe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com