Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Photoshop Touch - up Gereedschap
Een zorg die veel mensen hebben als het zijn de onderwerpen van foto's is dat ze vlekken kunnen hebben op hun huid . Gelukkig hoeft een smet op de huid een foto niet verpesten . Digitale fotografie heeft de deur geopend voor vele bewerkingsprogramma's en het is gemakkelijk te retoucheren vlekken en onvolkomenheden . Adobe Photoshop heeft een aantal instrumenten voor dit doel ontworpen . Clone Stamp

De kloonstempel wordt gebruikt om een ​​deel van een foto te kopiëren en stempel in een locatie van uw keuze . Dit is een handig hulpmiddel voor het retoucheren van foto's . Als u de toets ingedrukt houdt " Alt " en klik op het gedeelte van de foto die u wilt kopiëren , dit is het gebied dat moet worden gekloond . Bijvoorbeeld , als je wilt om een puistje te verwijderen , u zou een duidelijk gebied van huid voor uw kloon te selecteren en stempel van de heldere huid over het puistje .
Retoucheerpenseel

het retoucheerpenseel werkt vergelijkbaar met de kloonstempel , behalve dat Photoshop detecteert automatisch een gebied voor u . Als je op een smet klikt , Photoshop automatisch geprobeerd om het te mengen met de omgeving . Als je een enkelvoud smet omringd door heldere huid , het retoucheerpenseel werkt erg goed . Als u werkt in een groter gebied van aangetaste huid , kan de kloon stempel een betere keuze
Penseel

Voor gebieden waar je kan zijn. niet over grote gebieden van schone huid om mee te werken of als u wilt een airbrushed look te creëren , kunt u de kwast te gebruiken . De kwast gereedschap heeft een aantal verschillende borstel stijlen om uit te kiezen . Een zachte ronde borstel heeft de neiging om het beste voor touch- up werk af . Gebruik het pipet om een ​​kleur die past bij het ​​onderwerp huidskleur selecteren . U kunt op een oppervlakte van de huid , zoals de armen of nek als het gezicht heeft niet veel smet vrije gebieden . Zet de dekking van het penseel tot 20 procent . Vanaf daar kunt u verf over alle gebieden die moeten retoucheren . Deze tool is meer praktijk om een ​​natuurlijke look te bereiken , dus als je onervaren bent , gebruikt u de helende borstel of kloon mogelijk stempel wanneer .
Sponge Tool

De spons gereedschap wordt gebruikt om de verzadiging van een deel van een foto wijzigen . Voor touch - ups , verminderen verzadiging . Stel de spons tool om de modus desatureren in het menu aan de bovenkant van het scherm . Stel het debiet van het gereedschap 50 procent of minder . Laat het gereedschap over een rode gebieden . Soms gewoon het nemen van een aantal van de rode uit een smet zal maken in combinatie met de rest van de huid . Vermijd overmatig gebruik van deze tool op een plek , want het zal ertoe leiden dat de huid tot grijs uitzien . De spons gereedschap mag alleen worden gebruikt voor lichte , eenvoudige huid touch-ups . Het is ook handig voor het verwijderen van rode uit bloeddoorlopen ogen of verwijderen geel van verkleurde tanden .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe je Photoshop gebruiken voo…
·Hoe te Bubble Arrows maken in …
·Hoe de Hoek en de schaal van e…
·Over Adobe Photoshop CS4 Exten…
·Hoe te Rosy Cheeks in Photosho…
·Wat u kunt doen met Photoshop …
·De Shift , Alt en Right - Clic…
·Is de Zip Afbeeldingscompressi…
·Hoe maak je een Moonlit Scene …
  Related Articles
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe te gebruiken Word Outline Tools om j…
Hoe te gebruiken MS Word 's Schrijfwijze…
Hoe te Uitsnede Type in Photoshop 
Waar zijn de Text Box Extra in Word 2007…
Tekstverwerking hulpmiddelen die worden …
Hoe je te vergelijken de verschillen in …
Word Document Repair Tools 
Microsoft Office 2000 Extra 
  Software Articles
·Hoe je foto's toe aan QuickTime 
·Hoe je alle van de campagnes Unlock in S…
·Hoe je twee video's afspelen tegelijk ge…
·Hoe te voegen Clip Art Met Adobe InDesig…
·After Effects Web Banners 
·Hoe kan ik een Word- macro uitvoeren Bij…
·Wat is een AVI Video bestand? 
·Een animatie van een camera in 3DS MAX 
·Hoe PDF-bestanden in iText samenvoegen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com