Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
After Effects Web Banners
Het lijkt misschien overkill om video samenstelling programma te gebruiken om een eenvoudige Web banner te maken , maar die macht kan zijn wat je nodig hebt om te tekenen - dropping banners . Adobe After Effects , een video post processing programma , heeft een hand in het produceren van veel van de betoverende speciale invloed zie je ook bij grote films zoals Iron Man 2 . In plaats van het gebruik van gewone foto-editors om statische webpagina banners , zet uw banners in gedenkwaardige gesprek stukken met behulp van After Effects . Web Banners

Web banners strijden om uw aandacht te vangen met behulp van een veelheid van creatieve methoden . Sommige banners kunnen subtiele afbeeldingen met tekst die gloeit geven . Anderen kunnen gebruiken geanimeerde GIF , afbeeldingen draaien of zelfs technologie Flash om complexe animaties . Adverteerders niet alleen gebruik maken van Web banners te werven trekken klanten naar hun sites , maar ze benutten de visuele kracht van banners om het merk van hun foto's en producten. Dat doen ze door het creëren van Web banners die gedenkwaardige indruk te maken op bezoekers van de site . Met behulp van After Effects , kunt u een web banner met effecten die rivaal die gezien in langspeelfilms te creëren .
After Effects VS . Video Editors

Na het maken van een video- en te bewerken met behulp van een programma voor het bewerken , kunnen filmproducenten een post - productie- programma , zoals het gebruik van After Effects naar laag tekst , graphics en speciale effecten op de top van de bestaande videocontent . Het vermogen van het programma om layer deze componenten maakt het ideaal voor het maken van Web banners om alles te doen van pulseren naar muziek op de weergave van schitterende vuurwerk blikvangers . Voor het duiken in een After Effects banner project , beslissen over het tijdstip van de banner die je wilt creëren . Je zou gewoon willen kleurrijke stationaire effecten toe te voegen aan een eenvoudige statische foto of combineer tekst, afbeeldingen en videobeelden in een complexe animatie .
Lagen

Lagen
vormen de basis van elke After Effects -project . Na het aanmaken van een lege laag in After Effects , kunt u andere lagen toe te voegen bovenop het dat de tekst en andere objecten bevatten . Als u graag een eenvoudige Web banner die zegt: "Dit product kopen , " maak een laag met een zwarte achtergrond en een andere die die woorden bevat . Beide lagen gaan op het programma venster tijdlijn . Verplaats de laag met tekst boven de achtergrondlaag , en je hebt een After Effects Web banner gebouwd . Als u graag om een video-opname te gebruiken als de achtergrond van uw banner , sleept een videoclip aan het venster tijdlijn en deze combineren met andere lagen .
After Effects Special Effects

De meeste Web banners bevatten tekst . Deze tekst kan statisch zijn of bewegen de pagina in een verscheidenheid van manieren . After Effects schepen met honderden effecten genoemd voorinstellingen die u kunt gebruiken om bezoekers van de website verblinden . Gewoon een voorbeeld van een van de in het deelvenster Voorinstellingen vermelde effecten , en toepassen op een tekstobject . Omdat Adobe ontworpen After Effects als een video compositie tool, het bevat standaard overgangseffecten kunt toevoegen aan objecten in uw Web banner . Voeg de Jaloezie effect aan een afbeelding , bijvoorbeeld , en je kunt een afbeelding maken in uw banner lijken te openen , waaronder een jaloezie wanneer een webpagina laadt .
Tips
< br

Browsers > moet elk object dat maakt een pagina te downloaden . Wanneer u een geanimeerde Web banner exporteren uit After Effects , je een film te exporteren in een verscheidenheid van mogelijke formats , zoals QuickTime , Windows Media -en MPEG - 4 . Grootte van uw geëxporteerde bestand is afhankelijk van de grootte en complexiteit van de film die u maakt . Voor het beste resultaat en pagina responstijden verbeteren , maak uw After Effects banners zo klein mogelijk , en houd je animatiesequenties kort . Voeg de banner aan je website door inbedding in een HTML-pagina .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Wat Is Viewpoint Media ? 
·De beste gratis video-editing …
·Hoe te bespoedigen video in Af…
·Welke codec moet ik opnemen me…
·Hoe kan ik AVI converteren naa…
·Avidemux Audio Sync Probleem 
·Hoe je een AVI Movie Kopiëren…
·Hoe te openen NRG bestanden 
·Hoe maak je een MacBook gebrui…
  Related Articles
Hoe je WordPress installeren op een webs…
Hoe te wijzigen Ctrl - Klik om een ​​enk…
Hoe u informatie toevoegen Na een eindno…
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe maak je een webpagina met Microsoft …
Hoe maak je een webpagina maken in Word 
Hoe kan ik een Word- document maken van …
Hoe maak je een webpagina met behulp van…
Problemen uploaden Word-documenten naar …
  Software Articles
·Hoe te configureren Symantec 360 tot Sta…
·Hoe de MS Word standaard ingesteld op He…
·Hoe je Virussen zoeken in mijn register 
·Hoe maak je een tijd en datum stempel op…
·Hoe kan ik een dvd maken met Real Player…
·Hoe de printer in Tally 
·Hoe je Input Director & het klembord tus…
·Tutorial over Media Shout 3,5 
·Hoe maak je een hyperlink in Powerpoint 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com