Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Welke codec moet ik opnemen met in HyperCam ?
Of chatten leven met een vriend , of het opnemen van een walk -through voor uw favoriete video game , kunt u opnemen en afspelen van alles gebeurt op uw Windows-computer met HyperCam . Net als veel video processors , HyperCam geeft u de mogelijkheid van registratie van de ruwe video of coderen uw video met een van de vele video codecs . Hoewel er geen een juiste keuze in video-codecs , hoe u van plan om uw video zal bepalen welke videocodec recht van gebruik is . Raw Video Processing

HyperCam
kunt uw opgenomen video op te slaan in een ruwe vorm , zoals een ongecomprimeerde DV - Video- bestand, dat de hoogst mogelijke beeld-en geluidskwaliteit ten koste van een zeer groot bestand zal voorzien grootte. Onbewerkte video is zeer groot en kan nemen enkele gigabytes aan harde schijf ruimte voor een korte videoclip . Ongecomprimeerde digitale video wordt niet aanbevolen voor andere dan in de professionele video productie te gebruiken .
Lossless Codecs

Een antwoord op de grote bestandsgrootte van het ruwe digitale video is het lossless codec . Hoewel nog steeds aanzienlijk grote , lossless codecs zoals Quicktime en Huffyuv produceren hoogwaardige digitale video , gecomprimeerd tot een meer beheersbare bestandsgrootte , dat alle opgenomen frames in de video behoudt . Handhaving van de framesnelheid van uw digitale video is vooral belangrijk bij het gebruik van een digitale video-editor of speciale effecten software.
Lossy codecs

Terwijl lossless codecs zorgen voor een video van hoge kwaliteit geschikt voor videobewerking , als je eenmaal hebt voltooid het bewerken van uw digitale video- project en wil het online te delen , wil je codec die kan zorgen voor een goede beeldkwaliteit , terwijl de bestandsgrootte van uw video drastische vermindering te kiezen . Veel digitale videobestanden worden gefilmd op 24 , 30 of 60 frames per seconde , afhankelijk van uw video-opname voorkeuren . Lossy codecs werk door het verwijderen van fragmenten van digitale informatie van uw videobestanden .
Codec Choices

Populaire keuzes
voor ruwe video -bestanden bevatten de DV-en AVCHD bestandsformaten . Lossless codec keuzes te comprimeren vaak digitale videobestanden naar de MPEG - 1 of MPEG - 2 bestandsformaten en omvatten Quicktime , FFV1 en Huffyuv . Lossy bestandsformaten zijn onder andere bestandstypes die vaak worden gebruikt op draagbare media- apparaten, waaronder Windows Media en MP4 . Cinepak , MJPEG , DivX en het is open-source concurrent XVID zijn gemeenschappelijke keuzes voor Lossy videocodering .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe je ISO image bestanden af …
·Hoe te gebruiken CloneDVD 2 
·Hoe maak je verbinding een JVC…
·Hoe kan ik een Media Player op…
·Hoe je de webcam gebruiken op …
·Hoe maak je een DV- tape kopië…
·Hoe maak je een gezicht vervan…
·Hoe te gebruiken VLC Video Pla…
·Hoe Rip DVD films af te spelen…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Definitie van Excel Software 
·Hoe kan ik een MP3 naar een AB 
·Hoe kan ik Word 2007 Print Vanuit een Wo…
·Hoe te kopiëren en branden van een audi…
·Hoe naar beschrijfbare PDF -bestanden cr…
·Hoe kan ik bestanden opslaan naar PDF Va…
·Hoe maak je een website in Illustrator B…
·Hoe te Berekeningen toevoegen aan een Ad…
·Hoe u PowerPoint om altijd open voor de …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com