Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Wat is een zwevende werkbalk ?
Mensen moeten niet ongerust als ze werken aan hun computer en ineens een klein doosje opduikt geeft hen mogelijkheden van dingen te doen . De computer is niet slecht of een zenuwinzinking , is het alleen het geven gebruikers de mogelijkheid om met behulp van een zwevende werkbalk . Zwevende werkbalken verschillen van traditionele werkbalken op verschillende manieren en hebben verschillende kenmerken waardoor ze nuttig en makkelijk te identificeren . Identificatie

identificeren van een zwevende werkbalk is vrij eenvoudig . Het is een doos of lijst die opties vergelijkbaar met andere werkbalken bevat , maar het drijft in het midden van de pagina . Zwevende werkbalken blijven niet vast aan de bovenkant van het scherm als de traditionele werkbalken doen . Zwevende werkbalken kan ook schijnbaar opduiken uit het niets wanneer een bepaalde applicatie heeft wat aandacht of de gebruiker per ongeluk toegang krijgt tot het zonder het te beseffen .
Features

Zwevende werkbalken bevatten gespecialiseerde opties die specifiek zijn voor een bepaalde taak wordt uitgevoerd in een bepaald programma of website . Een voorbeeld van een zwevende werkbalk in Microsoft Word , bijvoorbeeld , kan worden geopend door met de rechtermuisknop te klikken op de muis , terwijl in het midden van een document scherm . Opties op de zwevende werkbalk zal omvatten : synoniemen , thesaurus , lettertype , opsommingstekens , paragraaf en andere lay- gereedschappen . Rechts - klik op de muis op een geplaatste foto en opties omvatten het bewerken van de foto . Zwevende werkbalken zal meestal verdwijnen als de muis is weg gelaten - klikte ergens op de pagina de werkbalk niet aanraken .
Grootte

De grootte van zwevende werkbalken wordt over het algemeen klein , beginnend bij een centimeter of zo . Ze hoeven niet zo groot als een traditionele toolbar omdat ze minder opties bevatten . Als er meer gedetailleerde opties nodig zijn onder een bepaalde post in de zwevende werkbalk , zal een ander venster open te stellen wanneer die optie is gemarkeerd . Dit creëert een kleine zwevende werkbalk te openen naast de oorspronkelijke zwevende werkbalk .
Voordelen

Floating werkbalken zijn handig om verschillende redenen . Ze kunnen worden verplaatst uit de weg wanneer de gebruiker werkt aan iets dat niet nodig heeft . Zij kan ook volledig worden gesloten wanneer zij niet voor welke applicatie wordt gebruikt op het moment . Zwevende werkbalken zijn ook zeer specifiek zijn voor een bepaalde functie en niet een heleboel opties die anders kan vaak verwarren of veen vaststelling van de gebruiker bevatten . Ze helpen ook dingen te versnellen . De gebruiker hoeft niet te ziften door middel van tientallen opties in de permanente werkbalk , waarvan sommige zal niet voor niets werkt hij aan op het moment.
Waarschuwing

Omdat ze mobiel , zwevende werkbalken kunnen vaak ergens verplaatst de gebruiker niet wil dat ze zijn. Gebruikers kunnen soms per ongeluk manoeuvreren de zwevende werkbalk in een strakke hoek en zelfs van het scherm volledig . Dit zal het lijken alsof de werkbalk misschien verdwenen , maar mensen moeten niet in paniek raken . Zij moeten in plaats daarvan op zoek naar een klein hoekje van de werkbalk en probeer te klikken en sleep het terug naar een plaats waar het kan worden gebruikt . Als dat niet werkt , vaak verlaten van het programma of de website en dan opnieuw invoeren zal de zwevende werkbalk te herpositioneren in een bruikbare oppervlakte . Sommige zwevende werkbalken zijn ook bekend om pop-up op de wil van de website maker , wanneer de site wil je iets doen .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een web adres afdr…
·Hoe Word installeren , PowerPo…
·Hoe Word- documenten Combineer…
·Hoe te Enveloppen behulp van W…
·Hoe Word Processing leren 
·Hoe je tekst dupliceren van ee…
·Hoe te herstellen van een Bewa…
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe om speciale tekens en symb…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe je Skype configureren Met een headse…
·Hoe de Achtergrond Met behulp van Photos…
·Hoe maak je een Vista productcode Regist…
·Factor Analysis Rotatie Methods 
·Hoe een PDF Van PowerPoint Creëren 
·Toevoegen aan ( of verwijderen ) in een …
·Hoe maak je een hyperlink in Word 2007 S…
·Hoe maak je een groep in Ardour Creëren…
·Hoe te converteren AVI te spelen op een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com