Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe Word Processing leren
Voorbij zijn de dagen van de oude , stoffige schrijfmachine met haar steken toetsen en inkt morsen . Leren hoe je een tekstverwerker gebruiken is een must voor iedereen die wil bedreven in het schrijven geworden . Het genereren van rapporten , essays , artikelen en zelfs romans wordt het gemakkelijk als je eenmaal het programma onder de knie hebt . Tekstverwerkers zijn efficiënt en worden vooral gebruikt door desktop uitgevers , schrijvers en iedereen die spellingcontrole mogelijkheden vereist . Deze gids behandelt de fundamenten van deze software en een tutorial over hoe het te gebruiken . Wat je
Computer of laptop
tekstverwerking programma
Pen /potlood en papier nodig voor het maken van notities
Toon Meer Aanwijzingen
1

Beslis welke tekstverwerkingsprogramma voor u geschikt is . Verschillende programma's beschikbaar zijn gratis of tegen lage kosten . Sommige programma's kan de auteur om tabs te houden om te werken aan meer dan een document . Er is geen noodzaak om de nieuwste software compleet met allerlei bel en fluitjes aan te schaffen. Uw belangrijkste focus is om te schrijven , dus een eenvoudig programma dat spelling en grammatica controleert , maakt bestanden en bewaart voor latere referentie is voldoende.

Start 2 door het creëren van een nieuw bestand . Met behulp van uw muis , klik op het bestand en de knop Nieuw aan de bovenkant van het programma . Dit zal een nieuw document te schrijven inch

Start 3 uw document schrijven van waar de knipperende cursor begint te starten .

Diverse gereedschappen 4 beschikbaar zijn binnen de software toolbar die kunnen helpen bij het ​​toezicht formats , het bijhouden van woord telt en opslaan of openen van documenten . Bijvoorbeeld, om paginanummers , data , foto's of andere objecten invoegen , ga gewoon naar de werkbalk aan de bovenkant van het programma -menu en klik op de knop Invoegen . Een lijst van instrumenten zal naar beneden vallen om te selecteren . Het formaat knop is beschikbaar voor alinea's , veranderen tekstkleuren , de stijl van lettertypen bestaan, bullet points en ook de grens en arcering kleur van uw document wijzigen . Als u tabellen invoegen, klikt u op de knop tafels . Het belangrijkste onderdeel van het programma is de eigenlijke toets instrumenten aan de bovenkant van het programmavenster . Deze toets houdt de spelling , grammatica te controleren , thesaurus en woordenboek programma .
5

Wanneer uw document klaar is , bent u klaar om het op te slaan zijn . Met behulp van het menu bestand opnieuw , scroll naar beneden om de save -functie en het document opslaan . Een doos zal opduiken dat verzoeken u aan te wijzen waar je wilt het bestand op te slaan op en de naam van het nieuwe bestand . Zodra dit is afgerond , kan het document worden opgehaald en bewerkt elk moment.

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te schrijven in Side De ma…
·Hoe een website te kopiëren I…
·Een Word -formulier toevoegen …
·Hoe kan ik Doorhalen Schakel i…
·Hoe te verwijderen van een Ond…
·Hoe te Werkbalken In Word 
·Hoe je Word 2007 Bewaar Into 2…
·Hoe maak je briefhoofd van een…
·Hoe kan ik een Word- document …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te vergelijken Windows Ingebouwde Sc…
·Hoe te werken met Canon DSLR Footage in …
·Hoe te verbeteren van een zonsondergang …
·Hoe te Keynote Output naar Flash 
·Hoe maak je een link naar een PDF in Mic…
·Hoe maak je een grafische banner Creëre…
·Hoe maak je een BleedOut account Maak 
·Hoe maak je een WPD document converteren…
·Hoe de Photoshop CS2 Splash Screen Veran…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com