Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe maak je een grafische banner Creëren
Grafische web banners zijn overal op het internet en de honderden duizenden dollars in consumentenbusiness een jaar vertegenwoordigen. Om enkele van ons , kan deze grafische web banners zijn behoorlijk vervelend , maar ze nog steeds trekken consumenten en de aandacht vestigen op het product dat zij vertegenwoordigen . Als je iets te verkopen , het internet is de beste manier om het grootste aantal potentiële klanten te bereiken . Het maken van een banner voor uw product u kunt weergeven op andere dan uw eigen websites is de beste manier om de kracht van het web te maximaliseren . Leer hoe je grafische banners kunt maken om uw product of dienst aan te kondigen in grootse stijl . Instructies
1

Download Banner Maker Pro . Er zijn andere producten op de markt , alsmede ( zie middelen ) , maar Banner Maker Pro is eenvoudig , voorzien van rijk , en bevat een gratis vijftien - dagen trial . Kopen van 2

Bepaal de grootte van uw banner . Banners zijn er in alle soorten en maten . De grootte die u kiest, hangt sterk af van de inhoud . Als uw banner afbeeldingen en tekst zal bevatten , zal u wilt uw banner te groter zijn. Een standaard formaat banner , en een de meeste websites zal het niet erg weergave voor u , is 468x60 , met 468 zijnde de lengte . U wilt misschien een beetje aan de hoogte toe te voegen .
3

Open uw banner software en op het menu "Bestand " , kies dan de " Nieuwe " commando . U zal worden gepresenteerd met een dialoogvenster vraagt ​​welk formaat banner u wilt maken . Selecteer het gewenste formaat om uw banner te maken en je zal een lege banner sjabloon krijgen .

Ontwerp 4 uw banner door het invoegen van tekst met de tekst tool en formatteren met de indeling tekstvak . U kunt ook grafische afbeeldingen in alle populaire image bestandsformaten toe te voegen . Overweeg het toevoegen van een animatie-effect op uw banner . Geanimeerde banners trekken meer aandacht . U kunt gebruik maken van Banner Maker Pro om geanimeerde afbeeldingen toe te voegen aan uw banner of toepassing animatie op de banner zelf .
5

Kies de kleuren , randen en achtergrond voor uw banner van de juiste menu of werkbalk commando en een voorbeeld van uw banner . Zodra u het lettertype en design formaat je wilt hebben bereikt , Banner maker kunt u uw banner opslaan als JPEG , GIF of HTML . De software zal ook automatisch genereren van de code die u nodig hebt om toe te voegen aan uw website om de banner weer te geven . Het doet er niet makkelijker op koele , professionele banners die uw product of dienst daadwerkelijk zal reclame maken .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe kan ik een Graduation Flye…
·Hoe te kopiëren en plakken fo…
·Hoe beelden Put Van Photoshop …
·Hoe kan ik een pagina draaien …
·Hoe te Quark 8 converteren naa…
·Hoe echt videobestanden bewerk…
·Hoe kan ik een extra Exchange …
·Hoe kan ik converteren PTV naa…
·Hoe de zoekresultaten deelvens…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een SMART Board Installeer 
·Smartboard Alternatieven 
·Hoe te converteren MP4 naar VOB 
·Hoe maak je een Video Toevoegen aan mijn…
·Hoe mobiele Ranges gebruiken in Excel Fo…
·Hoe maak je een drieën gevouwen brochur…
·Microsoft Excel Explained 
·Hoe doet u mee MPEG -bestanden 
·Hoe maak je een spel installeren met Bin…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com