Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Wat is Wordperfect ?
WordPerfect is een tekstverwerkingsprogramma dat is al sinds 1980 , toen personal computers waren in hun kinderschoenen . Tekstverwerking vervangen schrijfmachines als het belangrijkste middel van het creëren van zakelijke documenten . Wang was een vroege tekstverwerkingsprogramma , dat was een van de eerste die de opslag van gegevens te gebruiken om de typiste in staat om het originele document te roepen zonder het te opnieuw te typen , maar het had ook te worden gebruikt op Wang apparatuur. WordPerfect was de eerste tekstverwerkingsprogramma die niet vereisen proprietary hardware op te voeren ; elke pc met een ondersteund besturingssysteem was voldoende . Betekenis

WordPerfect
was de pionier die ons leidde tot tekstverwerking zoals we het nu kennen . Het was de eerste tekstverwerker die zou laten u zien hoe uw document eruit zag toen het werd afgedrukt , staat je toe om het effect van een marge verandering zou moeten zien , gebruikt de insert toets om gegevens in plaats van invoegen heb je gegevens in een bepaalde plaats invoegen in het document en overschrijft alles na .
Time Frame

WordPerfect
is ontwikkeld door Satellite Software International in 1980 . Op het moment waren er zes medewerkers en een omzet van $ 20.000 per maand . Elf jaar later , had 4000 medewerkers en een omzet van meer dan een half miljard dollar . Het was de eerste tekstverwerker en de standaard in de industrie .
Geschiedenis

WordPerfect
is oorspronkelijk ontworpen voor Data General 's computers . Vervolgens uitgebreid naar bedrijven die liep op Data General computers omvatten . Door 1980 , SSI was het ontwerpen van een versie van WordPerfect naar een RDO's , die vervolgens werd een nieuw besturingssysteem dat uiteindelijk leidde tot DOS draaien . Succes van SSI 's was dat het kon de uitrol van een tekstverwerker te draaien op Data General machines voor $ 10.000 minder dan een bedrijf zou uitgeven aan een speciale tekstverwerker die slechts op een tekstverwerkingsprogramma machine zou lopen .
aardrijkskunde

Tegen het midden van de jaren 1980 , SSI 's WordPerfect product werd uitgevoerd in meerdere landen en het bedrijf had echt internationaal geworden . WordPerfect werd ook geprogrammeerd in verschillende talen .
Potentieel

Toen IBM kwam met de eerste personal computer , werden software bedrijven versluiering te komen met een tekstverwerker de nieuwe technologie . WordStar kwam uit in het midden van 1982 en binnen enkele maanden had 75 procent van het marktaandeel . Drie korte maanden na WordPerfect werd uitgerold , het had een omzet van meer dan $ 1 miljoen . Binnen 5 jaar , zou WordPerfect het marktaandeel terug te winnen .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je Voeg een drop - do…
·Hoe eigen lettertype Labels Ma…
·Hoe gebruik je een afbeelding …
·Hoe je Mac Docs PC Friendly Zo…
·Wat is Afdruk samenvoegen voor…
·Hoe maak je een Lint aanpassen…
·Wat is Poster afdrukken in Wor…
·Hoe kan ik kopiëren en plakke…
·Hoe te Bell Curves in Word 
  Related Articles
Hoe te WordPerfect -updates vinden 
Hoe te WordPerfect gebruiken 
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Hoe maak je een Banner behulp Maak Wordp…
Hoe maak je een tabel van Autoriteiten m…
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
  Software Articles
·Hoe het genereren van een Random Number …
·Hoe te Naamkaartje maken op de computer 
·Hoe kan ik muziek -cd's te branden op Wi…
·Hoe kan ik een dvd met behulp van een VL…
·Hoe te Tafels en Truncate Tables Delete 
·Hoe Enkele profiel Velden bijwerken in D…
·Hoe een PDF afdrukken Als Handout 
·Hoe kan ik McAfee Virus Protection insch…
·Hoe maak je een High Def Video bewerken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com