Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe eigen lettertype Labels Maken Online
Het schrijven van een reeks adresetiketten met de hand is een echte karwei , vooral als je een lange lijst van gasten om uit te nodigen voor een functie of nodig hebben om dezelfde brief naar verschillende familieleden mail . In plaats van de hand aanpakken elke envelop , kunt u in plaats daarvan wilt u een aangepast etiket online maken en print ze uit allemaal tegelijk . Het creëren van een eigen label online is net zo eenvoudig als het invullen van een formulier of het downloaden van een sjabloon te gebruiken met uw tekstverwerker . Instructies
PrintAddressLabels.com
1

Navigeer naar de " Print Etiketten " website . Klik op het eerste tekstvak zich onder het " Address Label Maken " rubriek .

Type 2 de naam in te gaan op het label en druk op " Tab . " Typ het adres te gaan op het etiket en de hit " Tab " weer . Typ de stad, staat en postcode in het tekstvak .
3

Gebruik de resterende tekstvakken om alle aanvullende informatie die nodig heeft om te gaan in de komende lijnen van het label in te voeren . Klik op de "Preview en Kies Beeld " knop .
4

Klik op het keuzerondje voor het label maat die u wilt gebruiken , zoals " 1 inch X 2 5/8 inch . " Klik op de " Tekstkleur " knop en kies een kleur , zoals " Aqua . " Klik op de " Font Size " knop en selecteer de aangepaste grootte die u wilt gebruiken voor elke regel tekst op het label .
5

Kies " Font Style" en selecteer een bepaald lettertype , zoals " Arial " of" Courier New . " Gebruik de knop "Border " het instellen van de grootte en de kleur van de rand , als je wilt een rand om het label te gebruiken .
6

Klik op " Kies een afbeelding " als je wilt een toe te voegen afbeelding op het etiket . Selecteer het keuzerondje voor de afbeelding en klik op " Kies Afbeelding . " Klik op " Print etiketten " om de afgewerkte labels in een printer vriendelijk formaat weer te geven .
7

Klik op " File " en " Afdrukken. " Volg de aanwijzingen om de etiketten af ​​te drukken .
HP.com
8

Navigeer naar de HP afdrukbare labels webpagina. Klik op " Kies een categorie " en selecteer de "Etiketten en Covers " optie .
9

Klik op " Kies een subcategorie ' en kies een optie zoals" Vakantie . " Klik op " Ga naar je project pagina " en kies uw laatste categorie , zoals " Winter Sneeuwman labels . " Klik op het pictogram pijl .

Blader 10 door het vermelden van de labels en vind de een dat de specifieke lettertype dat u wilt gebruiken . Klik op de " Download Art " link.
11

Klik op het veld " Klik hier en voer het adres " in het PDF-document . Typ het adres dat u wilt gebruiken voor het label .
12

Klik op het pictogram van de printer en kies " OK " om de etiketten af ​​te drukken .
Download Free Label Templates < br >
13

Navigeer naar een website die gratis labelsjablonen biedt voor uw tekstverwerker , zoals de Microsoft template pagina voor Microsoft Word . Klik op de link " Labels " .
14

Kies de juiste link , zoals " Mailing en Scheepvaart " voor adresetiketten of " Media " voor DVD labels . Klik op het pictogram voor het specifieke label dat u wilt gebruiken en kies " Download ".
15

Klik op "Handleiding downloaden . " Klik op "Bladeren " en navigeer naar de map " Sjablonen " voor uw tekstverwerker . Klik op 'Opslaan'.
16

Open uw tekstverwerker . Klik op de Office -pictogram Microsoft en kies "Nieuw " wanneer u gebruik maakt van Word 2007 . Selecteer de gewenste optie voor een ander programma . Scroll naar beneden de " Templates " balk aan de linkerkant van het venster en klik op "Etiketten . " Klik op de optie voor het label dat u hebt gedownload .
17

Typ de tekst die u wilt gebruiken voor het label . Markeer de tekst en klik op de " Font " drop - down menu . Kies de aangepaste lettertype dat u wilt gebruiken .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe zoeken en vervangen tekst …
·Hoe maak je een Faxvoorblad Ma…
·Hoe maak je dubbele Tussenruim…
·Hoe te Voice voegen in Word 20…
·Scannen in een bewerkbaar docu…
·Hoe te openen Mac Document Pag…
·Hoe te wijzigen Tekstkleur in …
·Hoe te kopiëren , plakken en …
·Hoe maak je een Header Close 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een sjabloon in Word 2007 wi…
·Hoe een back -up van uw iTunes op een Fl…
·Hoe te besparen op een diskette uit Micr…
·Hoe te Meesters op Skype 
·Tutorial voor QuickBooks Time Tracker 
·Hoe te converteren MP4 naar DPG 
·Hoe creëer je een link naar een webpagi…
·Wat is de Sony Vega ? 
·Wat is DNSChanger 2.0B ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com