Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Wat is WYSIWYG ?
WYSIWYG is een computer term voor " wat je ziet is wat je krijgt . " Er zijn twee betekenissen van dit acroniem . Een , het verwijst naar de mogelijkheid om een ​​document af te drukken precies zoals je het ziet op het computerscherm . De tweede betekenis is wat je ziet op het scherm is het uiteindelijke resultaat van de editor , zoals in een toepassing om een website te maken . Geschiedenis

In de vroege dagen van tekstverwerking en desktop publishing , een schrijver of lay-out ontwerper kon benaderen hoe een pagina op het scherm zou kijken uitgeprint , maar tenzij de aanvraag had een 'print preview' optie , ze hadden geen manier om zeker te zijn van de output totdat de pagina fysiek werd afgedrukt . Vroege tekstverwerkers vereist de gebruiker om printer codes ingesteld met als gevolg dat vele pagina's zijn hit-and - miss tot de lay-out werd geperfectioneerd .
Belang

WYSIWYG-editors maken het creëren van elk type document gemakkelijker op de eindgebruiker . Door het zien op het scherm hoe het document zal publiceren of af te drukken , kan de gebruiker de tekst , grafieken , foto's of andere elementen van het document aan te passen voor het plegen van het als een definitief ontwerp .
Soorten

De drie belangrijkste soorten van WYSIWYG-editors zijn tekstverwerkers , DTP- toepassingen en website-ontwerp redacteuren . De eerste twee hebben de mogelijkheid om te zien wat de afgedrukte pagina eruit zal zien voordat u afdrukt , terwijl de web site design applicaties kan de maker om te zien hoe een website eruit zou zien voordat u live gaat .
Time Frame < br >

de eerste WYSIWYG editor werd ingevoerd in 1984 voor Macintosh-computers , met PageMaker door Aldus Corporation introducing Windows-gebruikers om het nieuwe type interface . Als nieuwe applicaties werden ontwikkeld , gebruikers begonnen te eisen dat software verder met de " wat je ziet is wat je krijgt " interface. Tegenwoordig zijn de meeste aanvragen voor schrijven, tekenen en publiceren van zijn , op zijn minst , de mogelijkheid om op de optie WYSIWYG zetten .
Grootte

Omdat ze meer grafische in ontwerp , een WYSIWYG-editor duurt meestal tot meer harde schijf ruimte in beslag dan een gewone tekstverwerker . Ze vereisen ook meer geheugengebruik dan een gewone editor en een aantal , met name web design software , hebben een leercurve om te begrijpen hoe de documenten voordat hij een definitief ontwerp moet worden aangelegd .
Misvattingen
< >

niet alle tekstverwerkers br zijn WYSIWYG , de meeste scenario schrijven van software is deze mogelijkheid niet hebben . Alleen door te klikken op de 'print preview' optie kan de gebruiker zien wat hun script eruit zal zien voordat u afdrukt . Hetzelfde geldt voor programma's als Windows Kladblok en andere eenvoudige tekstverwerkers die beschikbaar zijn voor download .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Ghostscript Load 
·Hoe te kopiëren & plakken Fan…
·Hoe kan ik Windows Search Resu…
·Hoe te Adresstickers Met Clipa…
·Hoe maak je een lettertype voo…
·Heeft OpenOffice Ondersteuning…
·Hoe Gratis Printable Uitnodigi…
·Software voor een Diary 
·Hoe kan ik een niet-opgeslagen…
  Related Articles
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
Wat is WordPerfect Office 12 ? 
  Software Articles
·Hoe te Industry Solution Rapporten confi…
·Hoe kan ik gratis credits op Dead Fronti…
·Hoe te openen ZIP- bestanden & Downloads…
·PC Overclocking Gereedschap 
·Hoe je JPEG's bewerken met Adobe 
·Excel Add -Ins Tutorial 
·Hoe kan ik een DVD van een DVD Ripper op…
·Hoe maak je een dubbelzijdig document in…
·Definitie van Computerized Accounting 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com