Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te Adresstickers Met Clipart Zorg
Print retouradres etiketten met uw eigen computer en printer om een op maat ontworpen label tegen een lage kostprijs te maken . Je bent in staat om een vel etiketten tegelijk afdrukken en wijzigingen aanbrengen als nodig is, zonder de extra kosten van het betalen van een printer voor het kleine label bestellingen . Plaats een afbeelding op het etiket van de clipart voorraad in de meeste tekstverwerkingsprogramma 's om een creatief tintje . Dit maakt het gemakkelijk om wijzigingen in het beeld en de tekst maken op feestdagen of speciale gelegenheden weerspiegelen . Wat je nodig hebt
Computer
tekstverwerking software
Terug etiketten
Toon Meer Aanwijzingen
1

Maak een retouradres sjabloon met uw tekstverwerker . Veel tekstverwerker programma's hebben ingebouwde sjablonen om labels te maken . Een enkel adresetiket is 1/2-inch lang door 1-3/4 centimeter lang met vier labels aan weerszijden van een vel .

Setup 2 een vel met adresetiketten te beginnen in het eerste label doos op de linker bovenhoek van de template . Voeg het gewenste adres tekstregels met het lettertype en de grootte opties om de informatie fit op het kleine label te maken .
3

Voeg een beeld aan de linkerkant van het label door de cursor naast de eerste regel van de tekst op de linkerkant . Klik op de werkbalk " Bewerken " en kies de " Afbeelding toevoegen " optie om een ​​afbeelding clipart voor het label te selecteren .
4

Resize de beeldgrootte door te klikken op de afbeelding voor een klein plein in elk weer hoek. Klik en houd op de lagere rechtse vierkant . Sleept u het naar de linker bovenhoek naar de grootte van de afbeelding proportioneel kleiner .
5

Controleer de informatie op het etiket lay-out om te controleren of alles correct is . Selecteer de tekst en beeld in de eerste adresetik door drie keer klikken op het etiket of de muis te slepen over de tekst en het beeld terwijl u de linkermuisknop ingedrukt om de inhoud label te markeren .
6

kopieer het retouradres label aan elk van de labels in de eerste rij . Klik op het tweede label , zodat de cursor verschijnt en selecteer de " Plakken" optie in de werkbalk "Bewerken " . Herhaal deze stap tot het label wordt weergegeven over de top vier labels op de sjabloon .
7

Selecteer de eerste rij van labels door met de muis te slepen over de etiketten terwijl de linker muisknop ingedrukt te houden totdat ze te markeren . Selecteer " Kopiëren" in het "Edit " werkbalk om de tekst te kopiëren .
8

Selecteer de labels die geen tekst hebben ze met behulp van hetzelfde proces van aandacht voor de omgeving . Selecteer "Plakken Cellen " van de "Edit " werkbalk om de gegevens te kopiëren naar alle template rijen .
9

Controleer het vel adresstickers is juist door het afdrukken van een testpagina af op wit papier . Stel de labels , indien nodig . Print de etiketten op adresetik voorraad gevonden op het kantoor aanbod winkels .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Pages Van Een Word-docu…
·Wat is het verschil tussen DOC…
·Online Training voor Word 
·Hoe om te achterhalen hoeveel …
·Hoe de Adobe Toolbar uitschake…
·Hoe vind ik een Line Number in…
·Hoe te Statistieken Erase op e…
·Hoe maak je een vergrendelde W…
·Hoe te Paragraaf Marks verberg…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de Norton AntiVirus verwijderen 
·Hoe te doorhalen Get in Visual Basic for…
·Hoe te Gaten in PowerPoint Draw 
·Hoe maak je een PSX2 Emulator downloaden…
·Hoe kan ik Hide My ISP Adres Totally voo…
·Hoe te MacFUSE installeren in Snow Leopa…
·Hoe de Snijpunt van twee percelen in MAT…
·Wat is Window's Standaard Zip -programma…
·Hoe kan ik een cd branden op iDVD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com