Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Wat Is Microsoft Works 7.0 ?
Microsoft Works 7.0 is vergelijkbaar met de Microsoft Office suite . In plaats van programma's zoals Microsoft Word of Microsoft Excel , Microsoft Works 7.0 features programma's die zijn een beetje minder verfijnde en een beetje minder duur . Microsoft Works zal komen vaak gratis op nieuwe pc- aankopen , terwijl de Office Suite apart moet worden aangeschaft . Functie

Works 7.0 kan worden gebruikt om cv's , wenskaarten , en standaardbrieven te creëren . Gebruikers kunnen ook gebruik maken van Microsoft Works 7.0 om een ​​budget te creëren , een plan verbeteringen aan te maken rond het huis , en het compileren documenten zoals sofinummers en bankgegevens .
Overwegingen

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen wanneer het proberen om te beslissen tussen Microsoft Works en Microsoft Office is compatibiliteit . Hoewel Werkt prima zal werken op uw eigen computer , als iemand een Microsoft Word- bestand dat is opgeslagen als een . Docx -bestand aan u stuurt , zult u niet in staat om het te openen met de ondernemingsraad . Alleen Microsoft Word zal dit type bestand te openen . De standaard opslaan instelling voor alle Microsoft Word-documenten is . Docx .
Voordelen

Naast waaronder een tekstverwerker , Microsoft Works 7.0 bevat ook een agenda- functie die gebruikers in staat stelt om maximaal te combineren tot 32 verschillende kalenders . Dit betekent dat een persoon kan consolideren en bijhouden van de agenda's van veel verschillende mensen . Works 7.0 heeft ook een online component waarmee gebruikers verbinding maken met een Works online site die updates en extra sjablonen die niet zijn opgenomen in de oorspronkelijke Works 7.0 -software bevat .
Grootte

Omdat er veel verschillende functies die samenhangen met Microsoft Works 7.0 , is er een veel geheugen ruimte nodig op een computer te installeren en voer het uit . Om te draaien Microsoft Works 7.0 op een Windows XP -besturingssysteem , de computer heeft bijna 500 MB . Om de software op Windows Vista installeert , is meer dan 800 MB nodig . Evenzo , ten minste 256 MB RAM is nodig om te draaien Works 7.0 op Windows XP en 1 GB is nodig om het programma op Windows Vista draaien .
Eigenschappen

Microsoft
Works 7.0 functies een taak draagraket scherm met een centrale locatie van waaruit alle Works functies kunnen worden opgeroepen biedt . Vanaf de Microsoft Task Launcher scherm Werkt , kan een gebruiker toegang tot de ondernemingsraad tekstverwerker evenals het spreadsheetprogramma . Kalenders en templates zijn ook opgenomen op de links op deze pagina . Als de Microsoft Office Suite is ook gedownload op de computer , Word , Excel en PowerPoint kunnen allemaal worden benaderd vanuit dit scherm ook.

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te formatteren Houd voor l…
·Hoe Word File History Delete 
·Hoe de volgorde op Word 
·Hoe je twee documenten bekijke…
·Visual Basic Tutorial : Hoe ma…
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe te Inurl /profile.php Demo…
·Hoe te Ballonnen gebruiken in …
·Hoe kan ik een Word Perfect do…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te Clip Art draaien in Microsoft Off…
  Software Articles
·Kopiëren mail mappen naar CD 
·Hoe kunt u uw bureaubladachtergrond aanp…
·Hoe je Office 2007 installeren op Window…
·Hoe Set Up Zune Software 
·Hoe maak je een PowerPoint-presentatie t…
·Hoe maak je een SQL Server-database make…
·Hoe maak je een digitale id maken 
·Hoe kan ik een verwijderde Internet Gesc…
·Hoe te Animated GIF converteren naar MOV…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com