Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te Banners maken in Word
Als je ooit een vriend of een kind een diploma, een van je ouders gehad heeft de leeftijd van 50 jaar mijlpaal of een andere belangrijke gebeurtenis bereikt , hebt u waarschijnlijk ofwel nodig of wilde een banner te maken . Gelukkig is het mogelijk om een banner in Microsoft Word , een programma dat de meeste mensen ofwel zelf of toegang te creëren . In staat zijn om uw banner te maken in Microsoft Word zal u geld besparen, omdat je niet hoeft aan iemand anders betalen om het te doen . Hier is hoe je een banner in Microsoft Word te maken . Instructies
1

Ga naar de eerste schakel in het gedeelte Bronnen en typ " banner " in het zoekvak . Dit zal een aantal banner sjablonen , sommige beschikbaar in Microsoft Word en anderen beschikbaar in Microsoft Publisher . Zorg ervoor dat wanneer u de sjabloon die u wilt dat het voor Microsoft Word downloaden .

Klik 2 te downloaden om de sjabloon te downloaden naar uw computer . Het downloaden van het op uw bureaublad zal het gemakkelijker te vinden als je er klaar voor bent .

Dubbelklik op de sjabloon op uw bureaublad of waar u het heeft opgeslagen op 3 , en het zal openstellen in Microsoft Word , of geopend Microsoft Word eerst en klik vervolgens op de "Bestand " drop-down menu en ' Open '. Dit zal een doos die u toelaat om te zoeken naar de banner sjabloon opent . Open het als je het vindt .
4

Verander de tekst op de banner , zodat het zegt wat je wilt zeggen . De meeste van de sjablonen hebben al enkele verwoording op hen , maar het kan niet zijn formulering die geschikt is voor uw specifieke speciale gelegenheid is .
5

Sla uw zojuist gewijzigde banner onder een andere naam , zodat je niet sla het over de oorspronkelijke sjabloon voor het geval u wilt het opnieuw gebruiken. U kunt dit doen door naar het " File " drop-down menu te klikken op "Opslaan als" en dan het geven van uw banner een naam . Klik op " Opslaan" in de rechterbenedenhoek van het venster .
6

Ga naar het File drop-down menu en klik op " Print ". Uw banner zal afdrukken op verschillende 8 1/2-by-11 stukken papier .

Tape 7 elk stukje papier aan elkaar , zodat het de banner vormt . Tape de stukken samen aan de achterkant , zodat de band niet zichtbaar is . Zorg ervoor dat je een lang genoeg stuk tape gebruiken om het hele gebied waar elk stukje papier past naar de andere te dekken .
8

Hang je nieuwe banner die u hebt gemaakt in Microsoft Word .
< Br >

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe Page Breaks Met Word 2007 …
·Hoe te Turn Off the Paragraaf …
·Hoe te gebruiken WordArt 
·Hoe kan ik een afbeelding invo…
·Hoe je Tekst & Beelden Kopiër…
·Tekst Effecten in Word 2007 
·Hoe te openen een Word- docume…
·Hoe te TXT documenten converte…
·Hoe te Fix Dragon Naturally Sp…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Neus in Photoshop Fix 
·Hoe gebruik Corel Trace 
·Hoe maak je een titelpagina maken in Off…
·Flyer - Making Software 
·Hoe kan ik gratis Map Packs voor CoD Get…
·Hoe te Bars geclusterd in Excel Grafieke…
·Hoe kan ik Excel -werkblad leren 
·Hoe Domein gebruiken Samurai 
·Hoe maak je een back- opslagapparaat Kie…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com