Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Tekst Effecten in Word 2007
Als u op zoek bent naar een manier om je Microsoft Word 2007-document meer dan alleen maar een paar duidelijke alinea's op een witte pagina te maken , moet u overwegen het toevoegen van enkele teksteffecten . Met Word 2007 kunt u eenvoudig wijzigingen aanbrengen in uw lettertype , zoals het veranderen van de grootte en de vrijmoedigheid , of u kunt maken en manipuleren grafische tekst met WordArt , samen met een aantal andere speciale tekst - gebaseerde effecten . Basis Effecten Font

U kunt de basis- lettertype effecten op je Word 2007 werkbalk in de " Font " van het tabblad " Thuis " vinden . U kunt de grootte en het lettertype van de tekst te veranderen , evenals maken de tekst vet , cursief of onderstreept . Er zijn mogelijkheden om de tekstkleur te veranderen , en een functie die zal worden gewezen op geselecteerde gebieden , zoals indien het wordt gedaan met een markeerstift in een fysiek boek . U kunt ook tekst die is een superscript , of net boven de normale teksthoogte , of een onderschrift, dat is net onder de normale teksthoogte creëren .
Geavanceerd Font Effects

Klik op de pijl op de rechterbenedenhoek van de sectie ' lettertype ' van uw werkbalk verschijnt het lettertype venster , waar u toegang tot een aantal extra teksteffecten hebben . U kunt de tekst een schets te maken , het verwijderen van de vaste kleuren in de tekst , of u kunt een schaduw toevoegen achter de tekst . Er zijn ook mogelijkheden voor embossing en graveren , die respectievelijk zal de tekst kijk omhoog te brengen of geperst in de pagina .
Tekstvak

De " Tekst " gebied van de " tabblad Invoegen " heeft ook een paar tekst manipulatie functies . U kunt het tekstvak knop gebruiken om een speciale doos voor tekst te maken . Zodra je het wilt maken , krijg je een nieuwe " Format " werkbalk waar u de kleur en de grootte van de doos , evenals de richting van de tekst in het vak kan manipuleren .
Drop Cap

de initiaal functie bevindt zich in de " tekst " van het tabblad "Invoegen" als goed. Door tekst te selecteren en hier te klikken , kunt u een gigantische eerste letter van de paragraaf te creëren . U kunt de initiaal deel van de paragraaf te maken , of u kunt het plaatsen in de marge . Via het menu initiaal -opties , kunt u de grootte en het lettertype van de dop ook veranderen . Zodra de initiaal is op zijn plaats , het fungeert als een beeld , dus je kunt het formaat wijzigen door te klikken en slepen een van de hoeken van het kader rond de initiaal .
WordArt
< br >

Klik op de " WordArt " knop om alle verschillende soorten ondersteunde WordArt effecten zien . Zodra u een effect , het type pick in de woorden die u wilt en druk op " OK . " U kunt dan op de WordArt om het tabblad " Opmaak " , waar u snel kunt de stijl van de WordArt , samen met de tekst bewerken , het veranderen van de afstand , het inschakelen van de tekst van horizontaal naar verticaal , en het toevoegen van schaduweffecten . < br >

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe een locatie toevoegen aan …
·Hoe zet ik een sjabloon gemaak…
·Hoe maak je een 24 - inch iMac…
·Hoe je informatie samenvouwen …
·Hoe kan ik een Word verwijdere…
·Hoe Word- documenten samenvoeg…
·Hoe maak je een Works document…
·Wat Opent een MDI -bestand? 
·Hoe maak je een tijdlijn maken…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe een SharePoint Sjablonenlijst Delete…
·Hoe je gewoon het eerste woord in het Ex…
·Hoe je Quicktime Movies Kleinere Zorg vo…
·Hoe maak je een taart in Photoshop Draw 
·Straat Rod Games 
·Hoe je ISO -bestanden converteren naar A…
·De geschiedenis van Zip Drives 
·Hoe te converteren 3G naar MPEG videobes…
·Hoe maak je een opstartbare DVD schijf i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com