Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe te gebruiken VLC Video Player
De VLC player is een veel voorkomende toepassing voor Windows -en Mac-gebruikers op zoek naar veel verschillende soorten media af te spelen . VLC kan elke grote audio -en video-bestandsformaat af te spelen en tegelijkertijd te openen meerdere mediabestanden . Het programma heeft ook vele geavanceerde functies, zoals audio equalizer , stilstaand beeld vast te leggen , videobeeld filters , en de scene bladwijzers . Veel VLC gebruikers kunnen krijgen comfortabel met VLC na slechts een paar minuten van het verkennen van de interface . Instructies
1

Klik op de knop "Start " en selecteer " Programma's ". Selecteer " VideoLAN " en kies vervolgens " VLC Media Player . " Het programma opent . Wacht enkele ogenblikken voor de aanvraag volledig is geladen . Kopen van 2

Klik op de " Media " knop en kies " Bestand openen . " Navigeren door de browser om ofwel een audio-of videobestand te selecteren . Het bestand laadt en verschijnt in het programmavenster . Klik op de "Play" -pictogram om de media te starten . Klik op de "Pause " of " Stop" knop om het te stoppen . Klik op de knop met de pijl wijst naar buiten om het volledige scherm te gaan .
3

Klik op de knop met drie verticale lijnen op het. Het ligt het verst naar rechts in de reeks video knoppen . Dit opent het "Audio en Video Filters" menu . Klik op het tabblad "Video Filters " . In dit menu kunt u de video tint, verzadiging , het contrast en de helderheid aan te passen . Klik op het tabblad "Audio Filters " . Dit menu kunt u de gelijkschakeling van de audio aan te passen . U kunt kiezen vooraf ingestelde EQ's uit het menu drop-down . Deze zijn bedoeld om verschillende soorten audiobestanden te passen . Zij omvatten presets, zoals dans , bass boost , vol hoge tonen , en een grote zaal .

Pauze 4 de film of audio track op een punt dat u wilt bookmarken. Zo kunt u snel naar een specifiek punt in een video-of audio-track . Klik op het menu ' Weergave ' en selecteer vervolgens ' Bladwijzers '. Klik op de optie " Bladwijzers beheren " . Klik op de knop "Create " . De bladwijzer wordt opgeslagen en is toegankelijk elke keer dat u dit bestand opent .

Pauze 5 de video op een punt dat u wilt vastleggen als een stilstaand beeld . Klik op het menu "Video " en klik op "Snapshot . " Kies een map locatie voor dit nieuw aangemaakte beeldbestand . U kunt de afbeelding opslaan als ofwel een PNG of JPEG .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe AVI Video Formaat Play 
·Ik heb geen Flash Player Maar …
·Hoe te Screencap Met VLC 
·Hoe te converteren 1080-720 
·Hoe je films omzetten naar mij…
·Hoe kan ik een MTS -bestand co…
·Hoe te Mpeg 2 converteren naar…
·Hoe te converteren . MTS-besta…
·Hoe om AVI -bestanden naar MPE…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te verwijderen van Symantec Antiviru…
·Welke software kan converteren AVI naar …
·Hoe te QBW converteren naar xls 
·Hoe kan ik een boek Cover in Microsoft P…
·Hoe maak je een Microsoft Access- databa…
·Hoe maak Nero Burn DVD Faster 
·Hoe te Toepassingen & Software Backup 
·Ebook opmaak Software 
·Autocad Revit Training 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com