Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Problemen uploaden Word-documenten naar webpagina's
Je hebt een Word- document dat u wilt de wereld te zien . Microsoft Office heeft dit zo gemakkelijk gemaakt . U " Bestand /Opslaan " als een webpagina in de werkbalk , noem maar een internet - waardige naam (geen hoofdletters of spaties ) en klik op ok . U vindt de html- document en deze uploaden naar uw website . Maar frustrerend , het geeft je een 404-fout wanneer u de URL invoert in uw browser . Lees verder om te zien wat er gebeurd .
Het werkt niet .
Bedrogen of Verward

Als je je afvraagt ​​of Microsoft u heeft bedrogen of gewoon je in de war - het antwoord is in de war . Een onderzoek van het Woord helpbestanden produceert duidelijke instructies over hoe je een Word-document opslaan als een webpagina . Er zijn geen instructies over hoe om het te krijgen o werk op uw website . Je moet een speurder naar het geheim te ontdekken geworden . Je moet kijken naar de broncode voor die html -document.
Eenvoudig of ingewikkeld

Overweeg voor een ogenblik dat dit niet de eerste Word-document kunt op uw site . De eerste keer dat je het geprobeerd , het werkte prima . Er is echter een verschil . Het antwoord ligt in hoe eenvoudig of ingewikkeld u het document gemaakt . De eerste was een text-only document . Het gebruikte tafels en veel verschillende gekleurde cellen en zag er erg ingewikkeld , maar was alleen tekst . Op het tweede document , je hebt besloten om een aantal afbeeldingen toe te voegen
Elements Make a Difference

Wanneer u beelden toegevoegd - . Of ingebracht een ander voorwerp ( bijvoorbeeld een Excel-spreadsheet , pdf , of een uittreksel uit een ander Word-document ) , je maakte het document ingewikkeld . Wanneer Word opgeslagen dat document als een webpagina , het moest een aantal wijzigingen aan te brengen . Je moet wel houden van hoe Word kunnen insluiten al deze verschillende dingen ze vervolgens uit te printen in perfecte vorm , deze weergeven op uw computer , of hebben ze aankomen intact in een e-mail naar je tante in Japan .
Maken van een Web document is Verschillende

Wanneer u dat hetzelfde document een webpagina te maken , Word heeft een aantal wijzigingen . HTML-documenten kan niet overweg met ingesloten objecten omdat webbrowsers gewoon niet zo slim . Woord maakt die veranderingen zonder vermelding van het aan u . Daar begint de verwarring . Woord neemt al uw ingesloten objecten en plaatst ze in een map benoemt het filename_files ( bestandsnaam zijn wat u het document genoemd ) . Dan maakt het die objecten koppelingen in de HTML-document het bespaart .
Getting it to Work
Missie volbracht .

Haal het document te werken aan uw website is eenvoudig . Upload de gehele map met de naam filename_files EN uw document filename.html , en een browser kan het allemaal terug in elkaar gezet net zoals je het had in het oorspronkelijke Word-document . Muziek speelt , foto's verschijnen , animaties bezielde en niet meer 404 fouten .
Tips

Wanneer u een document opslaan als een webpagina , zet het in een nieuwe map - - makkelijker te vinden voor het uploaden .

als u afbeeldingen in uw Word- document hebben verankerd en gebruikt Word om ze vergroten of verkleinen , ga terug en resize hen in uw beeldbewerkingsprogramma voordat u deze opslaat als een webpagina .
< br >

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je notities in Adobe …
·Hoe te Notepad.exe Install 
·De beste manier om labels make…
·Hoe maak je een CV in Office 2…
·Hoe te reserveren Labels behul…
·Hoe een Ellipsis invoegen Met …
·Hoe maak je een dubbelzijdig B…
·Hoe te Kolommen in Word 2007 B…
·Hoe te openen een afbeelding u…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe Web Links maken in Illustrator CS3 
·Hoe te Fruity Loops installeren 7 
·Hoe te verwijderen van een BTV Dialer 
·Software voor een Diary 
·Hoe maak je Powerpoint eindnoten & Citat…
·Hoe maak je een Reference in PowerPoint …
·Hoe te Macro's stoppen in Excel 
·Hoe maak ik de gestippelde lijn Go Away …
·Hoe je Zip-bestanden gebruiken Van LimeW…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com