Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Wat is een 12 - Pitch Font ?
Webopedia.com definieert toonhoogte als " het aantal tekens per inch . " Een vaste -pitch lettertype is een waarin elk personage is even breed en daardoor neemt dezelfde hoeveelheid ruimte op een pagina . Een proportioneel lettertype , of variabele lettertype , is een waarin de breedtes variëren, afhankelijk van de vorm van het karakter en daarom niet bezetten dezelfde hoeveelheid ruimte op een pagina . Het lettertype gebruikt bij het maken van een document moet verschillende breedtes afhankelijk van hun grootte .
Gedrukte tekst
Lettertypen

Font
is een ontwerp voor een reeks tekens in print , zoals Times New Roman , Arial , Helvetica , Georgië en Century Gothic , te noemen een paar . Lettertypen worden gekenmerkt door grootte , spatiëring en toonhoogte . Fonts kunnen ook vet , cursief , onderstreept en hoofdletters of kleine letters zijn , onder anderen . Daarnaast kan de kleur van de lettertypes en hoe ze zijn geplaatst ( verticaal of horizontaal ) in een document worden gewijzigd .
Point Vs . Pitch

" Points "
is de term die gebruikt wordt om te verwijzen naar de hoogte van de tekens in een gekozen lettertype . Elk personage wordt gemeten in punten , dat is ongeveer 1/72-inch punt per lettertype . " Pitch " welke waarden 10 en 12 , wordt de term gebruikt om de breedte van een teken meten . Met andere woorden , het verwijst naar de hoeveelheid tekens die kunnen passen in een inch horizontaal .
Het concept van Pitch

Pitch
geldt alleen voor vaste lettertypen, zoals Courier New , en niet om proportionele lettertypes , zoals Times of Arial . De hoeveelheid ruimte bezet in vaste fonts gelijkblijvende is vooral merkbaar wanneer de vergelijking van de letters " I " en " w " of "m ". De personages in de proportionele -pitch lettertypen hebben verschillende breedtes afhankelijk van hun grootte , zodat ze geen pitchwaarde . Dit is vooral merkbaar bij het vergelijken van de letters " d " en " l ", waarin de letter " d " is duidelijk breder .
12 - Pitch Font Explained

Sinds pek heeft te maken met de breedte van een teken , bepaalt de ruimte die aanwezig is tussen elk karakter . Een document dat wordt afgedrukt op 12 -pitch lettertype , bijvoorbeeld , zal meer spaties tussen tekens dan hetzelfde document afgedrukt op 13 -pitch lettertype . Daarnaast zal een document afgedrukt op 12 -pitch lettertype nemen meer pagina's dan hetzelfde document met dezelfde karakters gedrukt met 13 -pitch lettertype .
Kiezen van een lettertype en Pitch

toevoegen van te veel ruimte tussen een proportioneel font vermindert de verschijning van de presentatie in vergelijking met het gebruik van normale afstand . De grootte en de toonhoogte van het lettertype moeten worden overwogen wanneer het kiezen van een lettertype en pitch . Een groter lettertype afgedrukt op een lagere toonhoogte kan een reeks woorden die te dicht bij elkaar wordt gedrukt produceren . Ook het selecteren van een kleiner lettertype afgedrukt op een groter veld zal te veel ruimte tussen de woorden toe te voegen . Dit maakt het document niet alleen onaangenaam om te zien , maar moeilijk om ook te lezen , dat maakt het kiezen van het juiste lettertype en de toonhoogte belangrijk .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Wat zijn de verschillende Docu…
·Hoe de binnenkant van een orga…
·Hoe te Groepsmail Enveloppen v…
·Hoe maak je een tekstvak invoe…
·Hoe de instelling van de verti…
·Hoe te Labels sorteren in Word…
·Hoe te ODT converteren naar DO…
·Hoe te bewerken en opslaan van…
·Hoe kan ik een hele pagina inc…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Office 2007 Academische Vs . Detailhande…
·Scannen voor ongebruikte of verwijderde …
·Hoe te Verdeel een afbeelding in Blokken…
·Microsoft Training voor Juridische Tekst…
·Hoe te Dubbele namen in Access 2007 Verw…
·Hoe u een PowerPoint- afbeelding in een …
·Soorten Schrijven Fonts 
·Hoe wordt de digitale Scrapbooking besta…
·Hoe maak je een bestand van een stick me…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com