Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-tools
Met de komst van Web 2.0 , kan schrijvers verbeteren en hun werk met behulp van een verscheidenheid van online tools die helpen bij het ​​creëren van documenten , grammatica , stijl , organisatie , ideeën , inspiratie en werk leidt . Wat je nodig hebt
Internetverbinding
Praktische kennis van Web 2.0 tools
Toon Meer Aanwijzingen
1

maken , schrijven en uw documenten bewerken online , die niet alleen bespaart en zorgt voor een opgeruimd harde schijf , maar laat u toe om uw documenten te openen vanaf elke computer op elke locatie . Terwijl een aantal Web 2.0- creatie tools document beschikbaar zijn, twee van de meest populaire zijn Google Docs en Zoho Writer . Beide bieden een manier voor het creëren , schrijven en bewerken van uw documenten , met taakbalken dat Microsoft Word na te bootsen . Beide zijn online en gratis , en u toelaten om documenten op te slaan in mappen , deel ze via e-mail , en upload ze terug op uw harde schijf . U kunt ook volgen verwerken van wijzigingen door de gebruiker en de datum en documenten delen met een groep collega's . Kopen van 2

Bekijk Google Docs en Zoho 's presentatie en spreadsheet tools, die MS Powerpoint en Excel na te bootsen . Nogmaals , deze tools u toelaten om documenten te creëren , bewerken en delen met anderen . Zowel online tools kunt u ook uw werk publiceren op het web voor de rest van de wereld te zien .
3

Bezoek de Web 2.0 sites nu beschikbaar om schrijvers te helpen met hun grammatica , spelling en stijl uitdagingen . Omdat Web 2.0 is gebaseerd op de bijdragen van de leden , in gedachten houden dat de inhoud is niet altijd foutloos . Maar check out Definr , een nette website die individuele woorden definieert voor u , en Gramlee , een site die je grammatica zal controleren of u voor een vergoeding .
4

Doe je onderzoek met behulp van een breed scala van web 2.0 research tools , opnieuw met dien verstande dat deze sites krijgen hun informatie van medewerkers . De top dog in dit gebied is Wikipedia , de Web 2.0 encyclopedie. Andere zijn Scholarpedia , About.com , Squidoo en Lumifi . Sommige van deze sites bieden u meer uitgebreide research tools dan anderen , dus check ze zorgvuldig .
5

Verbeter uw schrijven , vooral als je online schrijven of voor een blog , met behulp van een verscheidenheid van Web 2.0 sites die uw leven makkelijker te maken met het knippen en opslaan van gereedschap . Clip2Net en ClipClip bieden u manieren om screenshots van andere websites clip , Evernote kunt u maken , clip en notities delen op het web , en Kwout kunt u een pagina uit te snijden op het web , met inbegrip van scènes uit een film , en deze uploaden .
6

Promoot je werk en krijg inspiratie uit een aantal Web 2.0-sites specifiek gericht voor schrijvers en schrijven . Websites zoals eHow , Helium en Associated Content alle moedigen schrijvers aan bijdragen om hun sites te maken op een verscheidenheid van onderwerpen en het aandeel reclame-inkomsten . Sommigen houden ook schriftelijk wedstrijden, met geldprijzen , tot meer participatie aan te moedigen . Schrijvers op zoek naar het schrijven van gemeenschappen en feedback kunnen lid worden van sites als 1000keyboards.com en Wridea , een site voor brainstormen ideeën met andere schrijvers .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·My Office 2007 is traag 
·Hoe je opmaken in Word 2007 
·Hoe te Webdings Lees 
·Hoe maak je een Pirate Skull Z…
·Hoe je alle Bewerken Geschiede…
·Hoe te Justified Marges Delete…
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe je tekst te vervangen door…
·Hoe maak je een titelpagina ma…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te OpenOffice gebruiken voor Excel -…
·Hoe te Checksum Install 
·Hoe kan ik een afbeelding Kaart Photosho…
·Wat is Student Management Software? 
·Hoe te GS van uw Warlock zoeken in World…
·Hoe maak je een kleur uit een website Ko…
·Hoe maak je een TCP /IP- PDF virtuele pr…
·Skype Houdt Closing Onverwacht 
·Hoe maak je een tabblad toe te voegen in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com