Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Tekstverwerking hulpmiddelen die worden gebruikt door managers
De dagen wanneer alleen secretaresses en administratieve medewerkers gebruikte computers en tekstverwerkingsprogramma's zijn al lang voorbij . Deze dagen is het net zo cruciaal voor de leden van het management team om top - notch computervaardigheden hebben . Er zijn een aantal belangrijke tekstverwerkingsfuncties managers gebruiken de hele tijd , en het is belangrijk voor iedereen die streeft naar een dergelijke positie om zich vertrouwd te maken met deze functies . Weten hoe u algemene tekstverwerking functies uit te voeren , zoals het invullen van een mail merge of het plaatsen van een foto zal uw werk een stuk gemakkelijker en veel minder stressvol te maken . Afdruk samenvoegen

Mail fuseert
behoren tot de meest krachtige van alle tekstverwerking functies . Met een mail merge , kunnen managers een enkel document te maken , gebruik dan velden in het document om die brief aan te passen voor elke ontvanger . Het eindproduct is een brief die lijkt te zijn speciaal geschreven voor de persoon die het ontvangt , terwijl het in feite de schil van de brief is het zelfde , en de persoonlijke informatie is afkomstig van een andere bron .

Post
fuseert kan met gegevens uit een groot aantal bronnen , zoals databases , spreadsheets en tekstbestanden . Het niveau van maatwerk varieert . Sommige mail merge brieven zal exact dezelfde tekst voor elke letter hebben , met het enige verschil is de naam en postadres . Andere mail merge brieven zal verder worden gepersonaliseerd met aanvullende informatie , zoals het uitstaande saldo van een lening , de datum van de huur, geboortedatum van de ontvanger en de follow - up instructies .
Functie invoegen

De insert -functie is een andere krachtige tekstverwerker dat alle managers moeten weten hoe te gebruiken . Met de insert -functie , is het gemakkelijk om visuele objecten , spreadsheets , afbeeldingen en andere elementen in de brief of rapport dat u compileren brengen . Deze functie kan overbodig werk te elimineren en het stroomlijnen van het proces van het creëren van een voorstel of rapport .

Een van de meer eenvoudige maar krachtige toepassingen voor de insert functie
is het creëren van letters . Managers kunnen een blanco stuk papier te ondertekenen , scannen die handtekening met behulp van een desktop scanner , steek die handtekening in elke brief die ze maken . Dit elimineert de noodzaak om honderden brieven te ondertekenen met de hand, terwijl het verstrekken van een gesigneerd exemplaar van elke letter voor archivering doeleinden .
Labels

Met schrijfmachines een ding het verleden heeft de vorming van enveloppen genomen op een nieuwe betekenis . Handgeschreven enveloppen kunnen kijken zeer onprofessioneel , en het voeden van tientallen enveloppen in een desktop printer kan heel tijdrovend zijn . Een meer eenvoudige en meer elegante oplossing voor tijd -vastgebonden managers is om het label functie in uw favoriete tekstverwerker gebruiken . Tekstverwerkingsprogramma's bieden doorgaans kant-en- klare sjablonen ontworpen om te werken met een breed scala aan etiketten . Alle manager moet doen is het selecteren van de juiste etiket formaat , typt u de informatie en de etiketten afdrukken . Deze functie kan een hoop tijd besparen .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe het opzetten van MLA -form…
·Hoe te Velden Maak in een sjab…
·Hoe maak je een tabel bewerken…
·Hoe maak je een lijn invoegen …
·Hoe te formatteren bekijken in…
·Hoe om de tekst uit een gescan…
·How to Get Rid van pagina's in…
·Hoe Word 2007 Bouwstenen Gebru…
·Hoe maak je een pagina Flip op…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe te String converteren naar INT in Ac…
·Hoe te Talen wijzigen in Microsoft Offic…
·Hoe kan ik Authenticiteit Verificatie op…
·Hoe de SQL 2005 Database Shrink 
·Hoe maak je een FLV -bestand Split 
·Hoe je foto's koppelen met maskers in Ph…
·Microsoft Word- macro's Training 
·Hoe maak je een grafische PDF naar een t…
·Hoe te MVI videobestanden converteren na…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com