Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te gebruiken MS Word 's Schrijfwijzer
Microsoft Office Word of MS Word , is een veel gebruikte tekstverwerkingsprogramma . Het komt in de Office- suite met andere programma's zoals Excel , PowerPoint en Outlook . Word geleverd met een aantal van het schrijven van instrumenten die kunnen worden gebruikt om uw documenten opmaken en bewerken . Vele versies worden gebruikt , maar de volgende schrijftips van toepassing op Word 2007 . Instructies
Tekst selecteren
1

Selecteer uw tekst met behulp van de muis of het toetsenbord . Om een heel document te selecteren , klikt u op het tabblad "Home " . Kopen van 2

Klik op " Select " en " Alles selecteren " in de groep Bewerken . Doe dit om een ​​heel document op te maken of te wijzigen . Bijvoorbeeld , kan het nodig zijn om het punt te vergroten of het lettertype wijzigen .
3

Selecteer een willekeurige hoeveelheid tekst door te klikken waar je wilt beginnen . Houd de muisknop ingedrukt en sleep het punt over de tekst . Dubbelklik op een woord of triple- klik op een paragraaf . De sneltoets voor een geheel document selecteren is " CTRL + A. "
Zoeken en vervangen Tekst
4

Ga naar het tabblad "Home " en klik op " bewerken . " Klik vervolgens op ' Vervang '. Klik op het tabblad " Vervangen " . De "Find What" box zal verschijnen .

Type 5 in de tekst die u wilt zoeken . In de " Vervangen door " Typ wat je wilt de tekst te vervangen door . Dit is een eenvoudige manier om te bewerken zonder dat u elk woord handmatig te controleren . U kunt een woord of een zin met iets anders vervangen automatisch .
6

Klik op ' Vervang ' om een optreden te vervangen . Het zal dan doorgaan naar de volgende plaats . Als u alle gebeurtenissen te vervangen , klikt u op ' Alles vervangen . "
Word Count

Kijk 7 op het display van de statusbalk aan de onderkant van de pagina . Word 2007 automatisch de woorden tellen terwijl u typt .
8

Selecteer de tekst die u wilt tellen , als je alleen maar wilt naar de specifieke onderdelen te tellen .
9

Selecteer de eerste deel , houdt u " CTRL " en selecteer de volgende sectie , als je wilt meerdere selecties die niet naast elkaar zijn te selecteren . Eenmaal geselecteerd , zal de statusbalk het aantal woorden in het document weer te geven uit het totale aantal woorden . Bijvoorbeeld , als je ziet 200/2 , 000 , de geselecteerde secties gelijk 200 woorden en het totaal aantal woorden is 2000 . ( Ref. 1 )
Spelling en grammatica
10

Spelling en grammatica controleren van uw document . Klik op het tabblad Controleren . Onder " Proofing , " klik " Spelling en grammatica . " In het dialoogvenster , zal de controleur gaan door alle verdachte woorden
11

Gebruik de verschillende knoppen in het dialoogvenster : . " Eenmaal negeren " zal het woord een keer te negeren , maar check het weer ; " Alles negeren " zal het woord in het hele document te negeren , " Change " zal gebruik maken van het woord gesuggereerd ; " Wijzig alles " zal het woord voorgesteld in alle instanties van dat woord te gebruiken , en " Explain " zal een verklaring voor de voorgestelde verandering zien .
12

Klik op het tabblad "Review " en klik op " onderzoek" naar het woordenboek te gebruiken . Typ een woord of woordgroep in het vak Zoeken en klik op " Start Searching . "
13

Klik op het tabblad Controleren en klik op " Thesaurus . " Druk op de toets " ALT " en klik op het woord dat u wilt opzoeken . De resultaten verschijnen onder "Onderzoek . "

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe een notebook tekstdocument…
·Hoe maak je Plaats een Radio B…
·Hoe te configureren Tekst -naa…
·Hoe te wijzigingen in een docu…
·Hoe de tekst in Office Word 20…
·Hoe maak je een WPD document c…
·Hoe maak je een Macro Run Toen…
·Hoe kan ik schrijven - Protect…
·Hoe maak je een Space Brochure…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Kunt u Plaats een afbeelding van een sca…
·Hoe u Windows Iconen maken in Photoshop 
·Hoe kan ik zoeken en vervangen van een s…
·Hoe een Paragraaf formatteren als kolomm…
·Handmatig verwijderen Symantec Endpoint …
·Wat is de extensie NOL ? 
·Hoe te Printmaster Install 
·Hoe te verwijderen Feathering Van InDesi…
·Hoe kan ik wijzigen SQL verificatiemodi …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com