Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Kunt u Plaats een afbeelding van een scanner in Word 2007 ?
Documenten die zijn gemaakt in Microsoft Word kunt u afbeeldingen en tekst op verschillende manieren te combineren . Met Word 2007 , Microsoft maakte grote veranderingen in de programmering van de software en het menu lay-out die u gebruikt om te communiceren met uw documenten . Als je gewend bent om Word 2003 , kunt u mist de mogelijkheid om een afbeelding invoegen van een scanner of camera . Hoewel er niet een soortgelijke functie in de 2007 versie van Word , kunt u stilstaande beelden toevoegen vanaf uw scanner om een ​​document in slechts een paar klikken . Scannen naar Afbeelding

Wanneer u een document scannen , de computer maakt een bestand voor die afbeelding op de computer . Als u niet sla de afbeelding op uw harde schijf , kan dit een tijdelijk bestand dat uw computer zal uiteindelijk gewoon verwijderen zijn, of kan het beeld worden opgeslagen in een map op uw scanner software programmabestanden . Om een gescande afbeelding toevoegen aan Word 2007 , slaat u de afbeelding in de map "Afbeeldingen" op uw computer of in een andere map waar je het gemakkelijk kan vinden later . Over het algemeen , kunt u dit doen zodra de gescande afbeelding verschijnt op uw scherm via de software van uw scanner . Klik op "Opslaan als ... " en noem het bestand , kies de locatie waar u wilt opslaan . Vanuit Word 2007 , plaatst u de gescande afbeelding door te kiezen voor " Insert " op het Office-lint , en kies vervolgens "Beeld" en blader naar uw opgeslagen foto bestand .
Alternatieve methode

Als u de optie voor het invoegen van een camera of scanner missen en willen dat meer vertrouwd inbrengen methode te gebruiken van Word 2003 , scant uw afbeelding en kies vervolgens in het menu "Invoegen" en " Clip art . " Selecteer " Clips ordenen " op het scherm dat verschijnt , en kies vervolgens " Bestand . " Kies " clips toevoegen aan organisator , " en kies vervolgens " Van scanner of camera. " Dit stelt u in staat om meerdere gescande afbeeldingen tegelijk eerder gescande beelden toe te voegen of te gebruiken zonder te zoeken voor hen binnen de map scanner programma als u hen niet handmatig op te slaan . Zodra de beelden worden toegevoegd aan uw illustraties organisator, kunt u kiezen voor ' Invoegen ' en vervolgens ' kunst van de klem "om ze toe te voegen aan uw Word 2007-document .
Aanvaardbare Bestandstypen < br >

Word
2007 aankan meest voorkomende bestandstypen , zoals JPG , BMP , GIF en TIFF . U kunt ook invoegen EMF , PNG en WMF afbeeldingen . Alternatieve bitmap ( BMP ) bestandsextensies in Word aanvaardbaar zijn RLE en DIB . Stel uw scanner om het bestand op te slaan als een van deze typen of kunt u niet in staat zijn om het in te voegen in uw document . Met andere soorten beeld , zoals EPS vector bestanden uit Adobe Illustrator -of PICT- bestanden van een Mac plaatst , moet u extra software te installeren .
Werken met gescande afbeeldingen

Scan uw foto's op de hoogste resolutie mogelijk als u het afdrukken van uw Word-document . Lagere resolutie kan er prima op het scherm , maar het beeld kan minder duidelijk in druk als gevolg van het verschil tussen hoe een scherm omgaat digitale beelden en de manier waarop een printer interpreteert de gegevens. Na het plaatsen van uw afbeelding , kunt u met de rechtermuisknop op de afbeelding voor een menu met opties , zoals het verzorgen van hoe de tekst er rond het beeld .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te vermenigvuldigen in een…
·Soorten Tekstverwerkers voor L…
·Hoe maak je een stroomschema o…
·Hoe te TIF -bestanden in Word 
·Hoe maak je een voettekst verw…
·Hoe maak je een tekstvak Hoek …
·Hoe kan ik een index maken in …
·Hoe maak je een WPD File Downl…
·Hoe maak je automatisch invoeg…
  Related Articles
Hoe kan ik een afbeelding invoegen in Wo…
Hoe maak je een Break in Word 2003 
Hoe kan ik een afbeelding invoegen in ee…
Hoe te voegen een Graphic in een Word- d…
Hoe te Paginanummers invoegen in Word 
Hoe maak je een Kolomeinde in Word invoe…
Hoe kan ik een document 's Location in W…
Hoe maak je Plaats een document 's Samen…
Hoe te Plaats de Document Creation Date …
  Software Articles
·Mijn Roxio 2010 Cine -speler zal niet we…
·Hoe je documenten Typ op de Acer Aspire …
·Hoe je grammatica controleren in Open Of…
·Hoe maak je een Halo van Brand in Photos…
·Hoe te branden kopiëren beveiligde dvd'…
·Games voor Mac OS 9 
·Hoe te installeren NFS5 
·Hoe maak Gratis visitekaartjes & Flyers 
·Hoe maak je een DAT- bestand converteren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com