Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe maak je een DAT- bestand converteren naar MP4 -formaat
Als je de video gedecodeerd uit een VCD en u wilt de film te kijken op een hand -held video-speler of upload de video naar het internet , zetten de DAT-bestanden naar MP4 met vrije software . Volgens de website van WMA - MP3 , het bestand afkorting MP4 staat voor MPEG - 4 Part 14 en bevat audio -en video-informatie als stilstaande beelden . Met MP4 video , kunt u VCD films te bekijken op een mobiel apparaat met een aantal videoresolutie opties . Instructies
Gratis MP4 - Converting Software
1

Download en installeer de MP4 - conversie freeware van Freemake ( zie bronnen ) . Klik op het menu 'Start' en ' Freemake Video Converter "om het programma uit te voeren . Kopen van 2

Klik op de " Video "-knop in de linkerbovenhoek van het venster om te zoeken naar een DAT-bestand . Dubbelklik op het bestand om het te laden in de video -editor . Klik op ' naar MP4 "aan de onderkant van het venster .
3

Klik in het menu onder " Preset . " Sleep de muis om uw keuze van videoresolutie , van " iPod Classic /Nano ( 320x240 ) " naar " Digital Media Player ( 1920x1080 ) . " Klik op de blauwe knop in het menu te kiezen waar u wilt uw MP4- video op te slaan . Klik op " Convert ".
Extensies voor Windows omzetten Software
4

Download en installeer de gratis Windows - geïntegreerde software van Extensoft ( zie bronnen ) . Klik op het menu " Start " en " Free Video Converter " om de software te draaien .
5

Klik op "Add videoclip . " Zoek uw harde schijf voor de DAT-bestand dat u wilt toevoegen , en dubbelklik op het bestand om het te laden in de video - editing tijdslijn . Klik op het tabblad " Export " aan de bovenkant van de software venster .
6

Klik op het menu "Profiel" , en kies een videoresolutie voor uw dossier , van " iPod ( 320x240 ) " naar " HDTV 1080p . " Klik op het menu "Format " , en kies " MPEG4 " uit het drop - down lijst .
7

Klik op "Convert " om een ​​pop - upmenu te openen . Kies de map op harde waarin u wilt uw MP4 video op te slaan , en dubbelklik op de map . Klik op " OK " om te zetten en opslaan van de video .
Koyote Converter

Download 8 en installeer de freeware converter van Koyote Soft ( zie bronnen ) . Klik op het menu " Start " en " Free Video Converter " om het programma te starten .
9

Klik op " Add Files " in de linkerbovenhoek van de software -venster . Vind uw DAT-bestanden , en klik op "OK " om de bestanden toe te voegen aan het programma . Vink het vakje naast elk bestand dat u wilt converteren in het hoofdvenster .
10

Klik op " Output Format " in de software- paneel aan de onderkant van het scherm . Klik op " MP4 " als u het bestand hebt omzetten naar een mobiele telefoon of muziekspeler , of klik op "iPod ", " iPhone " of " iPad " als je converteren naar een van deze apparaten . Klik op "Convert Video" aan de bovenkant van het scherm .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe maak je een Dual Audio Spe…
·Hoe maak Cut Scenes van YouTub…
·Hoe om AVI -bestanden naar MPE…
·Hoe te Audio Overlay in Window…
·Is het legaal om dvd's voor pe…
·Hoe te Xvid bestanden Split 
·Hoe JVC MOD bestanden converte…
·Hoe maak je een 720p MKV conve…
·Hoe je verloren video bestande…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een stroomschema op Microsof…
·Wat is een werkmap in Microsoft Excel ? 
·Hoe maak je een veld creëren voor Notes…
·Hoe kan ik een spreadsheet opheffen in E…
·Hoe om de Register -instellingen gevonde…
·Hoe te Turn Off Filter Pijlen in Microso…
·Hoe de herstelpartitie te branden op DVD…
·Hoe te Loops en Sounds installeren in Pr…
·Hoe de Vista Defrag Herstel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com