Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe maak je een 720p MKV converteren naar een 480p AVI
MKVs zijn een open - source formaat dat audio- , video- ondersteuning , foto's , en ondertitels . Een hoge - kwaliteit 720p MKV kan worden omgezet naar een DVD - kwaliteit 480p AVI- bestand met behulp van een video-omzetter . Conversie programma's zoals Total Video Converter , AVS Video Converter , en Dream MKV Converter allemaal voorzien van gratis proefversies . Instructies
Total Video Converter
1

Ga naar de downloadpagina voor OJOsoft Total Video Converter . Klik op de " Free Trial " knop voor een gratis trial te downloaden , of klik op "Nu kopen " om de volledige versie van de software te kopen , en wachten tot je download te voltooien . Dubbelklik op het aanvraagdossier te lopen door het programma setup -proces . Ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden en lanceren Total Video Converter .

Ingang 2 uw 720p MKV in Total Video Converter door te klikken op de bovenste "Browse ... " knop aan de rechterkant van het scherm van het programma . Navigeren inhoud van uw harde schijf via het zoekvenster , markeer je MKV-bestand , en klik op 'Openen'.
3

Klik op de " To AVI " knop aan de bovenkant van de interface Total Video Converter 's .
4

Druk op de " Geavanceerd >> " knop in de linkerbenedenhoek van het scherm van het programma . Klik op het veld "Frame Size " en de gewenste afmetingen voor uw video handmatig invoeren . Voor standaard afmetingen , voer 480 x 320 voor de breedte en hoogte respectievelijk . Raadpleeg uw gebruikershandleiding voor de juiste afmetingen van uw apparaat of videospeler kunnen ondersteunen .
5

Klik op de "Convert" knop om te beginnen met het omzetten van uw 720p MKV naar 480p AVI .
< Br > AVS Video Converter
6

Ga naar de downloadpagina voor AVS Video Converter . Klik op de "Download" knop aan de bovenkant van het scherm en wacht op uw gratis proefversie van AVS Video Converter om af te downloaden . Dubbelklik op de " . Exe " installatiebestand en lopen door het installatieproces . Accepteer de gebruiksvoorwaarden en de lancering van AVS Video Converter .
7

Klik op "Bladeren ... " knop aan de rechterkant van het veld " Input File Name " om een ​​pop - up zoekvenster in te voeren . Navigeren door de inhoud van uw computer en zoek uw inbreng MKV-bestand . Markeer uw MKV en klik op 'Openen'.
8

Druk aan de bovenkant van de AVS -interface de " To AVI " knop . Klik op de knop ' Geavanceerd ' aan de rechterkant van het veld " Profile " naar de " Conversion Options " scherm te gaan . Klik op het tabblad " Output File " . Voer de 480p afmetingen voor uw AVI video in het juiste veld en klik op "OK . "
9

Klik op "Bladeren ... " knop naast het vak " Output File Name " en selecteer een map op uw computer naar uw geconverteerde bestand op te slaan op . Druk op " OK".
10

Druk op de " Convert Now ! " knop in de rechterbenedenhoek van het scherm om de conversie te starten.
Dream MKV Converter
11

Ga naar de downloadpagina van MKV 's Dream . Klik op de " Download Now " knop en wacht tot het programma te downloaden naar uw computer . Ren door setup- procedure van het programma door te dubbelklikken op de " . Exe " aanvraagdossier . Ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden en geopend Dream MKV Converter .

Ingang 12 uw 720p MKV door te klikken op de " Add Files "-knop in de linkerbovenhoek van het scherm . Zoek uw video in het pop - up venster , markeert het pictogram , en klik op 'Openen'.
13

Klik op de " Profiel " drop-down box in de buurt van de onderkant van het scherm en houd uw cursor over de "Gemeenschappelijke Video " sub - menu . Selecteer een van de " AVI " uitvoerformaten uit de lijst met opties .
14

Klik op de knop 'Instellingen' in het hoofdscherm van het programma om het venster " Format Setting " in te voeren . Kies de " 480 x 320 " -optie resolutie in de linkerbovenhoek van het scherm en druk op "OK . "
15

Druk op de " Convert" knop in de rechterbenedenhoek van het scherm om te beginnen het omzetten van uw 720p MKV .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe kan ik een hele dvd import…
·Hoe te converteren RM naar WAV…
·Hoe te Schijfimage bestanden c…
·Hoe maak je een video bestand …
·Hoe te gebruiken DVD- RW Met E…
·Hoe te combineren in Windows M…
·Hoe om dvd's opslaan op een iM…
·Hoe te verplaatsen en kopiëre…
·Hoe te M4V bestanden opheffen 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Excel naar Word-conversie 
·Hoe kan ik een Word-bestand invoegen in …
·Hoe te openen Office Word 97 Met WordPad…
·Hoe maak je een PDF-bestand Ongedaan 
·Hoe je JPEG Tekst bewerken in Photoshop …
·Hoe kan ik nieuw lettertype op Photoshop…
·Hoe te Accents Doe Letters in PowerPoint…
·Hoe je toestaan ​​externe gebruikers voo…
·Hoe kan ik Windows Vista Boot Manager Ve…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com