Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Soorten Tekstverwerkers voor Learning
Er zijn veel tekstverwerkingsprogramma's beschikbaar voor het leren van de mechanica van het produceren van elektronische documenten . Zij hebben de zakelijke wereld een revolutie door waardoor het gemakkelijk te dossierstukken corrigeren en elektronisch . Microsoft heeft leek te dominant deze arena . Er zijn vele opties beschikbaar , en elke functies iets anders . Microsoft Word

Microsoft Word
werd beschouwd als de standaard tekstverwerkingsprogramma voor vele jaren. Het heeft domineerde de markt en daarom is de instructie -model gebruikt bij het onderwijzen tekstverwerking . Zijn basisfuncties zijn: het bewerken en opmaken van tekst , het toevoegen van notaties en afbeeldingen en opslaan in andere formaten zoals HTML en PDF . Echter , het heeft meer veelzijdigheid hoe meer de gebruiker ontdekt en begrijpt de geavanceerde functies .
Corel Word Perfect

Woord
Perfect was het originele full - functionerende tekstverwerkingsprogramma . Het was de standaard onderwezen in de late jaren 1980 en de vroege jaren 1990 . Het onthullen codes functie is nog steeds veruit superieur in zijn toegang tot formaat coderen en te voltooien editing mogelijkheden . Daarom is zijn vermogen om complexe opmaak verwerken in documenten beschouwd als superieur aan alles wat op de markt vandaag . Zijn in tabelvorm en multi - level paragraaf functies in te schakelen eenvoudig bewerken , en het wordt nog steeds beschouwd als de standaard voor juridische documenten zijn. Het heeft ook een toegenomen verscheidenheid van import en export filters .
Lotus Word Pro

Word Pro is een minder bekende tekstverwerkingsprogramma . Het heeft echter bepaalde functionaliteit die gunstig is voor de leeromgeving . De mogelijkheid om verschillende versies van een document op te slaan en bij te houden in een enkel bestand maakt het ideaal voor de universiteit essays . Het "Team Consolideren " functie kan de naadloze combinatie van verschillende versies in een enkel document . De highlighter functie is handig in de samenvatting van de relevante punten . Tabs kunnen worden gebruikt om een ​​groot document verdelen . Deze functies samen met het formatteren en edit-mogelijkheden maken het een superieur pakket ter waarde van leren .
Word Press

Voor degenen die betrokken zijn bij het ​​creëren van webpagina's en websites alsmede veel andere Internet-inhoud , het leren van Word Press kan nuttig blijken . Het is relatief gemakkelijk te leren . Omdat het een web - based tekstverwerker , het bevat veel beveiligingsfuncties de anderen dat niet doen . Het heeft slimme codering die natuurlijke pauzes gebruikt in de tekst . Het heeft ook een ingebouwde thema's voor pagina's die kunnen worden gebruikt zonder dat ernstige HTML-codering weten .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een Second - Pagin…
·Hoe maak je een Date Macro inv…
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe maak je pagina's in een Wo…
·Hoe maak je een kookboek in Wo…
·Om een ​​beveiligd Word 2007 D…
·Publisher 2007 : Problemen met…
·Hoe je attributen veranderen i…
·Hoe kan ik een fax Cover in Wo…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe Software Piracy Report 
·Hoe kan ik muziek versturen naar mijn te…
·De nadelen van het gebruik Werkboek Pagi…
·Hoe te Read - Only Spreadsheets bewerken…
·Hoe te verbinden Skype naar een telefoon…
·Hoe te Interactive Presentations Met beh…
·Manhunt 2 Systeemvereisten 
·Hoe Achtergrond ruis te verwijderen van …
·Een back -up van mijn contacten online 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com