Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe maak je een Space Brochure Maak
De ruimte is een fascinerend onderwerp voor zowel jong en oud . Aan de ene kant zijn er astronomische functies zoals planeten , sterren en zwarte gaten , terwijl aan de andere kant is er ruimte reizen en de mens is nooit eindigende zoektocht naar het onbekende te verkennen . Als u een brochure over de ruimte , hetzij voor educatieve doeleinden of voor een ruimteenthousiast organisatie , zijn er een aantal middelen die u kunt tekenen op , afhankelijk van wat u wilt benadrukken . Instructies
1

Ga naar de NASA website . Klik op hun " Galleries, " en u krijgt toegang tot een breed scala van beelden hebben , vanaf de eerste stappen op de maan om de nieuwste Hubble Telescope beelden van verre nevels . U kunt ook naar de NOAA website voor prachtig gedetailleerde beelden van de aarde en de weerpatronen . Kopieer een van de foto's die u wilt gebruiken in uw brochure naar de harde schijf van uw computer .

Open Word 2 . Klik op " File " en selecteer " Nieuw document . " In het dialoogvenster dat wordt geopend , selecteert u de brochure categorie templates . Blader door de beschikbare opties en selecteer de sjabloon die u denkt dat het beste werkt met een ruimte brochure . Kijk voor een modern of abstract ontwerp .
3

Selecteer een van de vulstof afbeeldingen in de template en verwijder deze. Ga nu naar " Invoegen " en vervolgens "Beeld" en klik op " Uit bestand . " Blader naar de afbeelding die u wilt plaatsen in dat deel van de brochure en selecteer deze . Het beeld zal waarschijnlijk veel groter dan je wilt dat het is . Klik erop en gebruik het hoekhendels om het formaat te wijzigen om uw brochure te passen . Herhaal dit voor elk van de afbeeldingen die u wilt toevoegen , maar niet te veel van de brochure met beelden . U wilt hebben tekst uitleggen van je boodschap en het doel .
4

Vervang de tekst in de brochure met uw eigen . Als u ervoor kiest om een ander lettertype dan de ene in de sjabloon wilt gebruiken , zorg ervoor dat het is modern en gemakkelijk te lezen . Je wilt niet cursief .
5

Sla uw brochure en te printen het zelf of branden op een CD en breng het naar een lokale printer die Word-documenten kunnen verwerken , zoals Staples of Kinkos < br >

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te tellen het aantal teken…
·Hoe maak je een concentrische …
·Hoe Word upgrade naar Word 201…
·Hoe kan ik mijn eigen Template…
·Hoe maak je een lege pagina-ei…
·Hoe kan ik zoeken naar special…
·Hoe kan ik een aangepaste lett…
·Hoe de Sum Formule invoegen in…
·Hoe te verwijderen Hyperlinks …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je automatisch een iPod met iTu…
·Hoe maak je een diavoorstelling en brand…
·Hoe maak je een MS Access Report convert…
·Hoe te Ten Days in uw Google Agenda afdr…
·Help met Quickbooks & Networking 
·Hoe de CSO Bestandssysteemformaat Lees 
·Hoe maak je een WoW Launcher bewerken 
·Computer Sound Recorder Programma 
·Hoe te Bloed in Photoshop Maak 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com