Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik mijn eigen Template Contract Maak met Word
Sjablonen helpen snijd de tijd die het kost om repetitieve taken te doen . Een repetitieve taak die sommige mensen hebben is het typen van contracten , met name voor de dienstverlenende sector . Een manier om te stoppen met het typen van hetzelfde basisinformatie over en weer is om een uniforme template contract in Microsoft Word te maken . Dan, alles wat je hoeft te doen is open de template en voeg het identificeren en unieke stukken van informatie in plaats van de hele zaak opnieuw te typen . Instructies
1

Maak een nieuw Word-document . Klik op " File " en vervolgens " Nieuw " en vervolgens " Leeg document " in Word -versies 97-2003 . Klik op " Office -knop , " en vervolgens " Nieuw " en vervolgens " Leeg document " in Word 2007 een nieuw leeg document te maken .

Typ in de titel van het contract 2 . U kunt titels als " Service Contract " of " Algemene Overeenkomst . " Te gebruiken als u wilt logo van uw bedrijf toe te voegen aan de bovenkant van de pagina , doe dat dan nu .
3

typ in de aanhef . Het begint meestal af met " DIT CONTRACT maakte deze ( insert dag ) dag van ( insert maand ) , ( insert jaar ) . " Laat placeholders om de exacte gegevens voor de datum van het contract toe te voegen , zodat u ze kunt toevoegen als u ambacht nieuwe contracten van deze template . Gebruik de tekst die op uw lopende contracten . De namen van beide partijen zijn meestal ook vermeld in de inleidende paragraaf .
4

In de voorwaarden van het contract . Voeg gewoon de fundamentele formulering en het verlaten van plaatsaanduidingen voor de details . Er moet een sectie voor wat de eerste partij instemt met , een sectie voor wat de tweede partij instemt met en een apart gedeelte voor andere termen door beide partijen overeengekomen zijn.
5

Voeg de juridische termen . Dit is wat is toegestaan ​​door uw staat als passende maatregelen indien de voorwaarden van het contract niet wordt voldaan . Dit is ook uniforme dienen voor alle overeenkomsten. Kopieer de tekst uit je huidige papieren contract of advies krijgen van een raadsman met betrekking tot wat is hier toegestaan ​​.

Add placeholders 6 en handtekening lijnen voor de eerste partij , de tweede partij en de getuigen te ondertekenen . Voeg datum plaatsaanduidingen naast elke handtekening lijn , zodat ze kunnen de datum dat ze getekend voegen .
7

Controle over de formulering van een spel-en grammaticafouten . Double-check elke andere fouten voordat het finaliseren van de template .
8

Sla het document als een sjabloon . In Word 2007 , klikt u op " Office ", vervolgens "Opslaan als " en vervolgens " Andere indelingen. " In eerdere versies van Word , klikt u op " File " en vervolgens "Opslaan als . " The " , Opslaan als " dialoogvenster verschijnt . Klik op de vervolgkeuzepijl naast " Opslaan als type: " en kies "Template Woord . " Noem het sjabloon en kiest u een bestandslocatie op te slaan . De standaard map zal de map template Woord te zijn. Misschien wilt u het daarbij laten , zodat Word kan vinden en een lijst met de rest van de templates .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe kan ik foto's op Windows W…
·Hoe te Macro's embedden 
·Het automatisch laden Automati…
·Hoe te gebruiken Inline Shapes…
·Problemen invoegen Kogels in W…
·Hoe maak je een krant op Micro…
·Hoe te Maps kopiëren in Word …
·Hoe te Formules toevoegen aan …
·Hoe kan ik een Word- verklarin…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik AVI converteren naar DVD Als …
·How to Get Evernote 
·Wat is de Software Piracy wet 
·Hoe maak je een cirkeldiagram werkblad Z…
·Hoe de Seatools Diagnostics Disk gebruik…
·Hoe je direct opslaan Photoshop CS3 Foto…
·Hoe kan ik een Word- Move in PowerPoint …
·Hoe maak je een video bestand convertere…
·Hoe te Tags gebruiken in MS Word 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com