Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te Maps kopiëren in Word Documenten
Microsoft Word kunt u een verscheidenheid aan materialen te creëren , van standaard een-pagina brieven aan nieuwsbrieven en brochures . Of u nu het ontwerpen van een toeristische publicatie of het produceren van een rapport over een vreemd land , illustreren uw werk met kaarten . Er is geen noodzaak om het wiel opnieuw uit te vinden als je een kaart klaar voor gebruik hebt , er zijn een aantal snelle manieren om deze in te voegen in een Word-document . Instructies

Open Word 1 , klikt u op ' Bestand ' en vervolgens op 'Openen'. Navigeer naar het Word-document waarin de kaart ( en) worden gekopieerd en dubbelklik op de bestandsnaam . Het document wordt in een nieuw venster . Kopen van 2

Blader naar het gebied waar je de kaart ( en) zal toevoegen en druk op ' Enter ' op het toetsenbord om naar een nieuwe regel of druk op 'Ctrl' en " Enter " tegelijkertijd voor een pagina-einde , het toevoegen van een nieuwe pagina onder de cursor .
3

Start het programma nodig is om het bestand met de kaart , zoals Microsoft Publisher of Windows Paint openen . Als de kaart is in een ander Word-document , gaat u naar de map in het document .
4

Klik een keer op de kaart om hem te geven richten of klik functie " Select " van het programma en teken een schets rond de kaart . Druk op " Ctrl " en " C " op het toetsenbord tegelijkertijd op de kaart te kopiëren .
5

Klik op de lege ruimte in het Word- document waar u de kaart kunt plaatsen en druk op " Ctrl " en " V " op het toetsenbord tegelijkertijd op de kaart op die plek te plakken.
6

Voeg een kaart als grafische afbeelding opgeslagen door te klikken op " Insert " aan de bovenkant van het Woord scherm . Klik op "Beeld" direct onder en blader naar de map . Dubbelklik op de map bestandsnaam en de kaart zal worden toegevoegd aan het Word-document .
7

Voeg een kaart als achtergrond het Word- document door te klikken op " Pagina-indeling " aan de bovenkant van het scherm . Klik op "Pagina Color " op de werkbalk /ribbon beneden en selecteer " Fill Effects . " Klik op ' Beeld ' en vervolgens op ' Selecteer Beeld ' en navigeer naar de map . Dubbelklik op de afbeelding en klik op "OK " om terug te keren naar het Word-document met de kaart als achtergrond ingevoegd .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe Word Marges wijzigen perma…
·Nadelen van het gebruik Tekstv…
·Hoe te Breuken in Word 2007 In…
·Hoe te Index Kaarten maken op …
·Hoe maak je een Works document…
·Hoe maak je een standaard hype…
·Hoe te Marges wijzigen op een …
·Hoe Word- Install Wizard CV 
·Scannen in een bewerkbaar docu…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Zip Password Unlock 
·Wat Is Sound Occlusie ? 
·Hoe Rip & Burn DVD's Met Nero 
·Hoe kan ik een wachtwoord te verwijderen…
·Wat zijn ISO -bestanden & How Do You ope…
·Printen met DOSBox 
·Hoe je nieuwere versie van Adobe Reader …
·Hoe PDF-bestanden sorteren 
·Hoe maak je een WAV Record 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com