Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Corel WordPerfect Help
Corel WordPerfect is een populaire tekstverwerker . Het is ideaal gelegen voor het schrijven van alle tekst gebaseerde formaten , waaronder handschriften . Leren Corel WordPerfect gebruikt kan worden bereikt door volgens gepubliceerde instructies of die waarin de helpfunctie . Maar de beste hulp voor het leren van Corel WordPerfect komt van eenvoudige praktijk . Oefening baart kunst

Run Corel WordPerfect . Het zal automatisch openen in een leeg document . Voor de beginnende gebruiker , is het meestal het beste om alle instellingen te laten aan de standaard . Na het bekend met het programma , kan je in de instellingen om het softwarepakket personaliseren . Voor die tijd , te beginnen met een eenvoudig document . In het leren , neem de tijd om "spelen" met de software . Werk niet aan iets belangrijks gewoon nog niet . Werken aan een dummy document waarin je fouten kunt maken en geen stress over hen. Deze eerste stukken zijn gewoon om te oefenen en plezier .
Eerste Praktijk Documenten

Type
in wat tekst . Als u wilt, gewoon kopiëren van een passage uit een boek . Voor een paragraaf streepje , zul je gewoon op de sleutel . Tijdens het typen , als je woorden onderstreept in een rode , kronkelige lijn zien , dat is de spellingcontrole vertel je er een potentieel vergissing . Vergeet niet, spellingcontrole niet alle woorden . Maar als je de cursor op het onderstreepte woord , zal de potentiële juiste opties worden weergegeven in een doos op de werkbalk . Een druppel pijl kunt u meerdere woorden weer te geven . En uit de doos kunt u het juiste woord te selecteren . Probeer het maken van fouten op doel .

Op de werkbalk noot symbolen zoals B , I en U. Deze knoppen , wanneer erop geklikt wordt veranderen je getypte woorden , waardoor ze vet, cursief of onderstreept . Let op de optie lettertype en maak verschillende selecties . Probeer talrijke knoppen om te zien wat voor effect het heeft . Vaak zal een keuze alleen een effect op tekst getypt na dat punt , of op tekst die is gemarkeerd door de cursor en klikken op de muis vervolgens de muis te slepen over de gewenste tekst te hebben . Experimenteren is de beste hulp is er .

Naast steeds comfortabel typen op de pagina , wilt u in staat zijn om het document op te slaan en terug te halen . Vind de Save optie onder File . Let op als u de muisaanwijzer op elk van de opties in een pull - down menu een andere wordt geopend met verdere beschrijvingen slepen , vertellen u meer over die optie . Probeer het document op te slaan . Opmerking slaat op , het heeft een naam bij de bodem , in plaats van " Document 1 . " Sluit het document . Ga terug naar Bestand . Merk op dat in het menu Bestand op de bodem die uw praktijk bestand nu wordt vermeld als een recent gebruikte bestanden . U kunt het openen door er gewoon te klikken , of u kunt naar Openen en selecteer het bestand van uw map .
Check Out de opties

Met een bestand te openen , gaat u naar Bestand en kies 'Eigenschappen'. Klik op de tabbladen en zien welke informatie wordt verstrekt . Meeste functies van Corel WordPerfect zijn vergelijkbaar met andere toepassingen . U kunt blokkeren en kopiëren, verwijderen of knippen tekst . Probeer het zoeken en vervangen , vond zoals Zoeken en vervangen onder het menu Bewerken .

Voor veel dingen , kunt u stap-voor - stap instructies in de Help vinden . Selecteer gewoon het menu "Help " . Selecteer " Help-onderwerpen ", klik dan op het tabblad "Index " . U kunt door de lijsten voor wat Corel WordPerfect u kunnen helpen met als je niet weet wat de juiste woorden voor het zoekvak te bladeren . Bij het leren van het pakket , te scrollen door de lijst , vindt een interessant onderwerp en selecteer deze , probeer dan de instructies en zie wat er gebeurt . Om vertrouwd zijn met wat het pakket kan doen geworden , vertrouwd te raken met wat is opgenomen in de Help-Index . Bedenk dat u bezig dummy documenten , dus als je iets te verliezen, het maakt niet uit . Wees niet bang om te proberen de functies .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe de afbeelding achter tekst…
·Hoe te converteren . WPD naar …
·Hoe Apple Tekstverwerking docu…
·Hoe te Voetnoten Voeg toe aan …
·Hoe een Degrees Sign 
·Hoe kan ik een Squiggly Line B…
·Hoe te kopiëren & plakken Tab…
·Hoe kan ik een Word in een Rea…
·Roman formatteren Software 
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Transcoding streamen Bevriest Nero 
·Hoe de PowerPoint Help -systeem gebruike…
·Hoe vindt Wat Jaar Mijn Microsoft Word i…
·Hoe kan ik World of Warcraft Get te spel…
·Hoe maak je een Border of groepering Met…
·Hoe Hook Up een Trigger Finger aan Reden…
·Hoe maak je een Flare Effect bewerken in…
·Hoe te gebruiken Dell DJ met Windows Med…
·Hoe kan ik een Entry Verwijder Vanaf de …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com