Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe u Windows Iconen maken in Photoshop
Hoewel er geen tekort aan vrije pictogrammen op het internet , kunt u ontdekken dat geen van hen past bij uw doeleinden . Misschien wilt u gespecialiseerde iconen uit uw eigen afbeeldingen voor gebruik op uw bureaublad te maken , of u een volledig originele look voor knoppen op uw website . Photoshop kun je pictogrammen maken . Niet alleen is het relatief eenvoudig om iconen in Photoshop te maken , het is ook verslavend . Zodra je in staat om uw eerste icoon te creëren bent , zult u in de verleiding om een ​​hele icoon suite te creëren . Instructies

Open Photoshop 1 . Maak een nieuw bestand , sized 128 pixels x 128 pixels . Kies de " transparante " achtergrond optie . Kopen van 2

Selecteer de Rectangle Marquee Tool uit de werkbalk , of druk op "M" op uw toetsenbord . Teken een rechthoek . Selecteer de voorgrond verf kleur in de werkbalk , en de kleur verandert naar grijs ( # C8C8C6 ) . Selecteer het emmertje uit de werkbalk en klik in de rechthoek om het te vullen met de grijze kleur .
3

Maak een nieuwe laag en teken nogmaals een rechthoek met de rechthoek marquee tool. Maak deze rechthoek kleiner is dan de eerste . Wijzig de voorgrond verf kleur naar zwart , en vul de rechthoek met deze kleur . Gebruik het gereedschap Verplaatsen van de werkbalk om de kleinere rechthoek binnen het grotere regelen .
4

Maak een nieuwe laag , en maak vijf meer rechthoeken in het midden van de zwarte rechthoek . In de werkbalk Marquee (onder de menubalk ) , zorg ervoor dat het pictogram " toevoeging " is geselecteerd . Er zal ook een plusteken aangesloten op de tekening pijl zijn. De toevoeging tent kunt u meerdere rechthoeken op een laag te maken . Wijzig de voorgrond verf kleur naar grijs ( # AAACA3 ) en vul vier rechthoeken met deze kleur . Vervolgens verandert de voorgrond verf kleur naar wit , en in het ene overgebleven rechthoek met wit te vullen .
5

Maak een nieuwe laag . Maak twee rechthoeken , het maken van een kruisende kruis . Vul met de grijze kleur die wordt gebruikt in stap 4 .
6

Dupliceer deze laag door met de rechtermuisknop op te klikken en te kiezen voor " Laag dupliceren . " Ga naar Bewerken op de menubalk en selecteer " Transform " en vervolgens " Scale . " In de werkbalk Scale , lager het percentage van de breedte en hoogte . Het zal beginnen op 100 procent . In dit voorbeeld is het percentage veranderd naar 77 procent .
7

Maak een nieuwe laag . Selecteer het gereedschap Ovaal op de werkbalk , of door op "U" op uw toetsenbord . In de werkbalk Shape onder de menubalk , moet u de rechthoek te selecteren en in te voeren in " 10 px " als de straal . Teken een kleine knop gevormde rechthoek over de grotere , witte rechthoek . Wijzig de voorgrond verf kleur naar zwart . Om de kleur te vullen , dubbelklikt u op de shape in de kleur in het vak laag , en verander vulling naar zwart . Herhaal dit proces , het creëren van twee afgeronde rechthoeken naast elkaar .
8

Maak een nieuwe laag . In de werkbalk Shape , de straal veranderen om " 2 px . " Wijzig de voorgrond verf kleur naar wit . Teken een vierkant -knop . Dupliceer de laag en zet de knop dan , het creëren van twee side - by - side pleinen .
9

Selecteer het gereedschap Ovaal opnieuw , maar selecteer de cirkel tool. Houd de Shift-toets op je toetsenbord en trek een cirkel ( de shift-toets blijft de cirkel perfect rond . ) Verander de voorgrond verf kleur naar rood en in de cirkel te vullen . Klik met de rechtermuisknop op de laag en selecteer ' Blending Options . " Selecteer Schaduw binnen . Verander de presets tot 41 procent , en selecteer " Cove Diep " als de kwaliteit Contour . Onder Inner Glow , verandert de overlay tot 75 procent en de kleur naar wit .
10

Terug naar Laag 1 ( de oorspronkelijke grijze rechthoek ) , en klik met de rechtermuisknop . Selecteer ' Blending Options . " Check " Schaduw binnen , " en de hoek verandert naar -122 . Wijzig laagdekking naar 49 procent . Ga naar Schuine kant en reliëf , en verandert de kwaliteit Contour aan " Rolling Shape Oplopende " met een -51 graden . Onder shading , verandert de hoogte tot 30 graden .
11

Ga naar layer 3 ( de laag met de vijf kleinere rechthoeken ) , en ga naar ' Blending Options . " Wijzig de Schaduw binnen een hoek van 90 graden en selecteer de " Cone "-vorm in Quality Contour . Vinkje " Globaal licht gebruiken . "
12

Maak een nieuwe laag en schuif deze laag onder alle andere lagen . Selecteer het penseel in de werkbalk . Met behulp van de harde ronde borstel op 8px , trek een koord .
13

Klik met de rechtermuisknop op de laag en kies " Opties voor overvloeien . " Klik op " Bevel and Emboss , " en vervolgens " Contour . " Verlaat presets onaangeroerd .
14

Sla voor het web als een PNG - 24 . Houd de optie transparantie aangevinkt . Je bent klaar !
15
16
17
18 < br >
19

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe je airbrush Photoshop 
·Hoe te Watermark Pictures Met …
·Hoe te PhotoShop CS4 Filters G…
·Hoe naar Red Eye Fix Met Adobe…
·Hoe maak je een kartonnen doos…
·Verjaardag Banner Photoshop Tu…
·Hoe maak je een Digitaal Produ…
·Hoe te Gele Ogen Verwijderen i…
·Hoe de voorgrond ligt aan Gray…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Excel 2007 Pivot Table Tricks 
·Hoe te converteren VOB naar MPEG op een …
·Hoe te downloaden en installeren AVG Ant…
·Hoe te Fruity Loops Installeer XXL 
·Hoe te Documenten herstellen in Microsof…
·Hoe krijg ik een Runed Copper Rod in Wor…
·Hoe te converteren MP4 naar VCD 
·Hoe de VLC installeren in Mandriva 
·Hoe een volledige webpagina Kopieer Into…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com