Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je airbrush Photoshop
In een wereld waar perfecte gezichten , foutloze functies en stralende huid tinten regel advertenties , affiches en commercials , veel fotografen wenden tot Adobe Photoshop om mooie foto's vrij van vlekken en onvolkomenheden te bereiken . Een van de meest populaire technieken hiervoor genoemd airbrush . Er zijn veel verschillende airbrushen gereedschappen in Photoshop dat bepaalde functies uitvoeren en produceren van een bepaald type van resultaat , maar geen zijn eigenlijk wel een ' airbrush . " Dus, om te leren hoe je airbrush in Photoshop , moet u precies weet wat u wenst de afgewerkte foto te zien en welke tool je kunt gebruiken om het te volbrengen . Instructies
1

Open de foto die u wilt airbrush in Adobe Photoshop of Adobe Photoshop Elements . De afbeelding moet bij voorkeur in . Psd formaat . De . Jpg-formaat zal werken , maar je zou minder flexibiliteit opmerken met een aantal van uw opties . Kopen van 2

Maak een gedupliceerde laag door Control + J. Tutorialpulse.com stelt het creëren van een geheel nieuwe groep voor de laag; u kunt dit doen door op control + G en het zetten van de gedupliceerde laag in deze groep . Noem maar iets onderscheidende , zoals " airbrush laag. "

Het creëren van een gedupliceerde laag is nodig omdat je niet wilt toepassen bewerkingen op de originele laag zelf . Je hebt een groter scala van flexibiliteit bij het werken met een dubbele laag die wordt gelegd bovenop de oorspronkelijke laag . Dit helpt om alles vlot en niet te maken airbrushed gebieden duidelijk voor een ongetraind oog te houden .
3

Verwijder eventuele acne , moedervlekken , littekens of andere ongewenste onvolkomenheden met de Spot Healing Brush , die veel lijkt als een band-steun . U kunt de grootte van het penseel in het menu aan te passen als het te groot of te klein . De borstel zal pixelinformatie te nemen van unflawed huid aan weerszijden van de smet om de huid opnieuw aan de onzuivere gebied te vervangen .
4

Dupliceer de laag opnieuw en noem deze " Blur . " U kunt rimpels , kraaienpootjes , grote poriën en onregelmatige huidtinten handmatig met de onscherpte gereedschap gevonden in de werkbalk aan de linkerkant airbrush .
5

Geef de foto onderwerp vlekkeloze huid met het oppervlak vervagingsfilter . Deze methode kan worden gebruikt als de handleiding onscherpte gereedschap was niet genoeg , of als u wilt gladdere huid over . Selecteer de " Surface Blur Filter " uit het filter commando menu in de werkbalk . Dit opent een nieuw dialoogvenster . Gebruik de straal en drempel schuiven in de doos om te bekijken hoe een groot deel van het filter moet worden gebruikt . Teveel van een straal zal resulteren in plastic huid , dus houd de straal op een laag niveau , onder 50 .
6

Maak nog een dubbele laag, die zal worden gebruikt om texturize en verander de kleur van de huidskleur . Sinds de onscherpte tools kunnen maken huid er onnatuurlijk , texturize de huid net een beetje bij het ​​toepassen van de " Add Noise" filter uit het menu filter . Ook hier kunt u instellen hoeveel textuur van de huid op zich neemt en een voorbeeld van de resultaten in de preview-venster alvorens ze naar de foto .
7

Druk op Control + U op te roepen de Hue /Saturation filter. Gebruik de schuifregelaars om het uiterlijk van de foto te wijzigen en maak de teint helderder en rijker . Dit kan ook het uiterlijk dat het onderwerp heeft een bruine kleur .
8

Sla uw werk door de File - opdracht Opslaan in het menu Zoals selecteren.

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een eenvoudige Ver…
·Moire effect in Photoshop 
·Hoe te uploaden iPhoto Into Ph…
·Hoe kan ik een afbeelding toe …
·Hoe je Sharp Stroke Corners ma…
·Hoe maak je een Repeatable Tex…
·Hoe maak je een Snor in Photos…
·Heeft Photoshop 8 Neem een ​​f…
·Hoe te ABR -bestanden installe…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de geschiedenis in Skype Delete 
·Hoe kan ik mijn computer uit Right Media…
·Hoe maak je een laag in Photoshop CS3 
·Hoe te converteren van JPEG naar MS Word…
·Hoe kan ik Excel -bestanden in SSIS 
·Hoe maak ik een MP3 CD uploaden naar Win…
·Hoe te Anime foto's kleur in Photoshop 
·Hoe te Glass knoppen maken over Adobe Il…
·Hoe kan ik Excel de functie DAGEN360 Geb…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com