Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een eenvoudige Vergrootglas effect in Photoshop te creëren
Het toevoegen van een vergrootglas om een afbeelding is een leuk effect dat kan worden gebruikt op de meeste elke afbeelding . Het is ook een geweldige manier om de nadruk van een bepaald deel van een afbeelding . Het centreert de kijkers ' de aandacht op het gebied van de afbeelding dat u wilt dat ze zich richten op tijdens het instellen van het in een natuurlijke omgeving . Dit is een goed effect om uw keuze te oefenen . Hoe beter uw keuze vaardigheden het realistischer de afbeelding wordt weergegeven . Wat je nodig hebt
Photoshop of Photoshop Elements
Afbeelding van een vergrootglas
afbeelding moet worden vergroot
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open de afbeelding van een vergrootglas . Als uw palet Lagen niet is geopend , opent u deze door te kiezen voor " Venster > Lagen . " Dubbelklik op deze laag en hernoem het "Frame " . Maak een nieuwe laag door te klikken op het pictogram Laag Nieuw . Noem deze laag " achtergrond". Sleep de " Achtergrond " laag onder de laag "Frame" in het palet Lagen . Kopen van 2

Selecteer de Magnetische lasso van de werkbalk of door te klikken op " L " op het toetsenbord . Als de Magnetische lasso niet zichtbaar is, klik dan op " L " totdat het is . Geselecteerd op de laag "Frame" , sporen rond de buitenkant van vergrootglas te klikken op kleurveranderingen . Wanneer je helemaal rond hebben getraceerd , zal de selectie lijnen ( marcherende mieren ) verschijnen .
3

Omgekeerde uw keuze door te kiezen voor " Select > Inverse " of door het ingedrukt houden van de " shift " en " control " toetsen en te klikken op" I " . Kies "Select > Feather " of door het ingedrukt houden van de "Alt " en toetsen " Control" en klikken op " D " . Stel je bevedering bij 2 pixels , zal dit glad de randen van het vergrootglas . Klik op "OK . " Klik op " backspace " om alle, maar het vergrootglas van uw afbeelding te verwijderen . Klik op Control > " D" te deselecteren .

Herhaal de stappen 4 2 rond de binnenkant van het vergrootglas frame, dat het glas houdt . Eenmaal geselecteerd , klik op " Backspace " om het bestaande glas te verwijderen . Klik op Control > " D" te deselecteren . Je moet nu worden gelaten met alleen het frame van het vergrootglas op een transparante achtergrond .
5

Open de afbeelding die moet worden vergroot . Dubbelklik op deze laag en hernoem het " vergroten " .
6

Klik op de afbeelding het vergrootglas om het naar voren te brengen . Als het niet direct zichtbaar , u vindt het in de Projectvak aan de onderkant van uw werkruimte . Kies het gereedschap Verplaatsen op de werkbalk of door te klikken op " M. " Plaats de cursor op het vergrootglas frame en sleep het naar het venster " vergroten " .
7

Resize het vergrootglas door te klikken en slepen van de omsluitende kaders rondom de afbeelding . Wanneer je het hebt aangepast aan de grootte die u wenst , midden de glazen gedeelte van het vergrootglas over het gebied van de " vergroten " beeld dat u wilt vergroten met behulp van het gereedschap Verplaatsen .
8

Als je wilt de hoek van het vergrootglas te veranderen , uitlijnen uw cursor in de buurt van een hoek van het vergrootglas totdat je een gebogen pijl . Klik en houd als u de afbeelding slepen naar de gewenste hoek .
9

Zodra u het vergrootglas in de gewenste positie , kies het gereedschap Toverstaf uit de werkbalk of door te klikken op " M . "Met de laag" Frame " geselecteerd , klikt u in de ruimte waar u de originele vergrootglas verwijderd in stap 4 . Dit zal een selectie rond de binnenkant van het vergrootglas kader te creëren .
10

Selecteer de " Vergroten " laag . Kies "Layer > New > Layer" via Copy of houd Ctrl ingedrukt en klik op " J. " Houd Controle en klik op " D " te deselecteren . Noem deze nieuwe laag " Overdreven " . In het palet Lagen sleept de " Overdreven " laag onder de laag "Frame" , maar boven de " Vergroten " laag .
11 p Met de " Overdreven " layer geselecteerd , kies " Filter > Vervorm > Bol . " pas de hoeveelheid tot je de look die u voor . Dit zal waarschijnlijk in de 10 procent tot 15 procent bereik . In het palet Lagen , veranderen " Normal " naar " Hard Licht . "
12

Kies " Bestand> Opslaan als > JPEG , " de naam van uw afbeelding en klik op "Ok . "

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe de Ice Cube Effect Get on …
·Hoe te voorkomen Banding Gauss…
·CS3 Photoshop Tutorials 
·Hoe kan ik een advertentie in …
·Schaduw effecten in Photoshop 
·Hoe je Star Wars Force Lightni…
·Hoe te wijzigen Oogkleur in Ph…
·Hoe maak je een Lion's Mane Ph…
·Hoe te openen RAW -bestand in …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je PS2 ISO -bestanden branden op DVD…
·Hoe maak je ruimte te maken op mijn Powe…
·Hoe te RegClean verwijderen 
·Microsoft Word 2007 Vs . Microsoft Word …
·Hoe maak je een Tan Kleur Met GIMP 
·Kan ik een Data1.cab Bestand verwijderen…
·Wat is de extensie . TCX ? 
·Plug in Stijlen voor Photoshop CS2 
·Hoe te Retro T - shirts met GIMP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com