Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te verwijderen Het schrijven op een afbeelding in Photoshop
Adobe Photoshop , een computer software programma voor grafische vormgeving en fotobewerking , bevat tools gebruikers van toepassing zijn op hun foto om ongewenste elementen te verwijderen . Schrijven op een foto kan een onaantrekkelijke toevoeging die u wilt verwijderen. Dit schrijven kan worden auteursrechtelijk beschermd logo's die moeten worden verwijderd , automatische datumstempels geschreven door de camera of handschrift op een gescande foto . Met behulp van de automatische " Stof en krassen " tool en de functie " Clone Stamp" , dan kunt u dit schriftelijk te verwijderen op een foto in Photoshop . Wat je nodig hebt
Computer
Adobe Photoshop-software
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open de foto die u wilt het schrijven van in Photoshop te verwijderen door te klikken op de menu " file " en te kiezen voor " openen. " Zoek de afbeelding die u wilt openen in het venster verkenner , markeer het en klik op 'Openen'. kopen van 2

Kies een selectiegereedschap dat het meest overeenkomt met de vorm van het schrijven van je nodig hebt om te verwijderen : de "Rectangular Marquee Tool " als het schrijven heeft de vorm van een rechthoek , het " Elliptical Marquee Tool " als het schrijven is rond of de " Lasso Tool " als het schrijven is onregelmatig gevormd .
3

Verzacht de selectie door te kiezen voor " Select " van de werkbalk en klikken op ' Wijzig ' en vervolgens ' Feather '. Geef een waarde van ongeveer 3,0 in het vak " Doezelstraal " en druk op " OK".
4

Klik op het menu " Filter" , en kies " Noise " en " Dust & ; . Krassen "Ondanks de tijd , dit algoritme zal een onregelmatig gekleurd of gestructureerd element te verwijderen , zoals het schrijven , van uw foto . Stel zowel de " Radius " en " Threshold " sliders naar 30 pixels en klik op " OK . "
5

Toegang tot de functie " Clone Stamp" indien sporen van het schrijven nog steeds. Druk op de Alt-toets ( Option in Mac OS X ) , en klik op een gebied dat grenst aan het schrijven met een soortgelijke kleur en textuur aan de oppervlakte onder het schrijven . Dit zal het instrument vertellen om de pixels van dit gebied moet worden gebruikt om verf over het schrijven proeven .

Paint over de schriftelijk door te klikken en de muisknop ingedrukt te houden en het bewegen van de cursor over het schrijven van 6 . Als de wedstrijd tussen de bemonsterde pixels en het gebied dat u schilderen is niet bevredigend is , kiest u " Undo " uit het menu " Bewerken " en monster uit een ander gebied . Het kan een paar pogingen duren voordat je een goede plek om te proeven vinden .
7

verder bemonsteren en schilderen op het schrijven tot het geheel van het schrijven is verwijderd .
< Br >

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak aankondigingen in Pho…
·Hoe om rimpels in Photoshop El…
·Hoe maak je een plons te maken…
·Hoe maak je een foto Kijk als …
·Hoe te Gevallen Sneeuw maken i…
·Wat is Hue in Photoshop ? 
·Photoshop 5 Features 
·Hoe kan ik een label toe aan e…
·Hoe te Sketches maken van foto…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Verkrijgbaar Credit Delete in Qui…
·Hoe een PDF -formulier Elektronisch Volt…
·Ventrilo Effecten 
·Hoe te Mouseovers in Adobe Acrobat Creë…
·Hoe te grote PowerPoint- bestanden te co…
·Hoe om Flash Video -bestanden convertere…
·Hoe maak je een PERT grafiek in Office 2…
·Hoe te importeren Van Organizer in Word …
·Hoe Set Up Inkomende Thunderbird op Veri…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com