Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Polarisatie in Photoshop Fix
Het polarisatiefilter wordt gebruikt door fotografen om verblinding te voorkomen , verhogen kleurverzadiging en verbeteren van levendigheid . De polarisatiefilter is zeer gevoelig voor de oriëntatie van de zon , en draaien de filer een onjuiste hoek kan polarisatie in het beeld veroorzaken . Polarisatie verwijst naar een extreme , onrealistische verdeling van kleuren over een helder voorwerp - vaak de hemel . Grafisch ontwerp Adobe's en foto- editing programma , Photoshop , bevat tools fotografen kunnen gebruiken om polarisatie te lossen . Instructies
1

Open de foto die u wilt corrigeren in Photoshop door te klikken op het menu "Bestand " en te kiezen voor " Openen. " Vind het beeldbestand in het venster bestand , klik erop om markeren en druk vervolgens op de knop "Openen " . kopen van 2

Kies het gereedschap Toverstaf en zet de " Tolerantie " aan 40 . Dit zal het instrument vertellen aan een gebied van uw afbeelding te selecteren met dezelfde kleur . Klik op een gebied in de hemel of gepolariseerde regio om deze te markeren . Als het gereedschap niet automatisch het hele gebied te selecteren , houdt u Shift ingedrukt terwijl u op een ander gebied om het toe te voegen aan uw selectie . Blijf dit doen totdat het gehele gebied van polarisatie wordt gekozen .
3

Gebruik de lasso om ongewenste lonten uit uw selectie te verwijderen . Houd de toets " Alt " ( " Option " op Mac OS X ) en het traceren van een selectie rond het deel van de selectie die u wilt verwijderen .
4

Klik op het menu " Select " en kiest u " Wijzigen" en vervolgens " Feather . " Stel de veer straal tot ongeveer 3,0 om uw keuze te verzachten .

klik 5 op het pipet en klik op een gebied van de polarisatie met de meest realistische kleuren . In een gepolariseerde lucht zal dit gebied waarschijnlijk de lichtste gebied in de lucht . Dit zal uw primaire kleur in te stellen naar een die overeenkomt met de gepolariseerde omgeving .
6

Klik en houd de muisknop naar beneden over het emmertje om een pop-up menu op te roepen . Selecteer het gereedschap Verloop .
7

Klik en houd de muisknop naar beneden in de hoek van de gepolariseerde omgeving . Sleep uw cursor over de polarisatie tot ongeveer 3/4 van de weg over de afbeelding . Laat de muisknop los om de geselecteerde , gepolariseerd gebied te vullen met een neutrale kleur .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe je Photoshop 5.5 configure…
·Hoe te Center een afbeelding i…
·Hoe maak je een pad in Photosh…
·Hoe te Metallic tekst in Photo…
·Hoe te Blootstelling aan de zo…
·Geen Output Options in Dialoog…
·Hoe kan ik een Interstate Schi…
·Hoe Achtergrond van een afbeel…
·Heeft Photoshop 8 Neem een ​​f…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is de extensie . Pcb ? 
·Hoe te Alle figuur Getallen in Word bijw…
·Hoe maak je een SWF -bestand naar WAV co…
·Over Adobe Illustrator 
·Hoe te verwijderen Automatisch aanvullen…
·Een back- up maken van gegevens op Windo…
·CS3 Photoshop Tutorials 
·Hoe kan ik mijn document Overgedragen Va…
·Hoe maak je een Wazige foto Met GIMP Fix…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com