Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Adobe Illustrator >> Content
Over Adobe Illustrator
Adobe Illustrator is een tekenprogramma dat gebruikers in staat stelt om technische illustraties , uitgewerkte tekeningen , grafiek en pagina ontwerpen voor print, internet en multimedia te maken . Adobe Illustrator biedt ook een uitgebreid assortiment van tekenen en schilderen hulpmiddelen , niet om typografische controle vermelden . Het is zeer vergelijkbaar met Photoshop in dat het is bevedering , innerlijke en uiterlijke glans en destructieve slagschaduwen . Geschiedenis

Adobe Illustrator , ontwikkeld door Adobe Systems , voor het eerst werd gemaakt voor de Apple Macintosh in 1986 , als een metgezel programma voor Adobe Photoshop . Door de jaren heen zijn er veel bijgewerkte versies van het programma . Dit waren versies 1-88 . Adobe Illustratie 6 werd geïntroduceerd in 1996 , met vitale nieuwe veranderingen in de gebruikersinterface . In oktober van 2008 , werd Adobe Illustrator CS4 uitgebracht , met een verscheidenheid aan nieuwe en spannende verbeteringen evenals gloednieuwe functies ( zoals het maken van meerdere tekengebieden ) .
Eigenschappen

Adobe Illustrator heeft veel krachtige creatieve tools die gebruikers in staat om te experimenteren met veel effecten . Enkele van de functies van het programma zijn pad bewerken , punt uitlijning , beroerte opties , een glad hulpmiddel , nauwkeurige plaatsbepaling, het wissen van opties , blog borstelen , penciling , flexibel borstelen , wonen tracing en nog veel meer . Er zijn geavanceerde typografische functies zoals transparante teksteffecten , ligaturen en alternatieve glyphs lambrisering . Sommige creatieve kleureffecten zijn 3D- effecten , actief vervormen en mengen .
Voordelen

Er zijn veel voordelen voor het gebruik van Adobe Illustrator in tegenstelling tot andere afbeeldingen programma . Enkele van de voordelen zijn dat het programma stelt gebruikers in staat om efficiënter te werken met aangepaste werkruimten . Het heeft ook een vernieuwde interface met veel ruimte besparende functies en aangepaste weergaveopties . Er zijn ook tekst opties, zoals OpenType-lettertypen en paragraaf samenstelling . Het stimuleert ook de productiviteit met in - panel verschijning editing en meerdere tekengebieden .
Potentieel

Adobe Illustrator programma's meestal variëren van ongeveer $ 300 tot $ 600. De nieuwste versies van Adobe Illustrator zullen altijd een stuk duurder dan de oudere versies , om begrijpelijke redenen te zijn . Echter , als je gewoon upgraden naar een nieuwere versie van Adobe Illustrator , het wordt alleen maar gaat kosten $ 199 ( je hoeft niet naar een geheel nieuw product te kopen ) .
Theorieën /Speculatie < br >

Adobe Illustrator programma
kunnen worden gekocht bij vele nationale winkelketens zoals Best Buy en CompUSA . U kunt ook Adobe Illustrator programma's op vele websites op het internet te vinden . Sommige plaatsen om het programma te kopen onder de officiële website van Adobe , het Academisch Superstore , Software Koning , Amazon.com , Campus Tech en nog veel meer .

Previous: Next:
  Adobe Illustrator
·Hoe maak je een Layer Onafhank…
·Hoe te Shapes Join in Illustra…
·Hoe maak Koffie Stoom in Illus…
·Hoe te Spbasic.Dll opnieuw ins…
·Hoe maak je een hek achtergron…
·Hoe maak je een Sparkle maken …
·Wat is Illustrator Portable ? 
·Hoe te Sparkle in Illustrator 
·Hoe maak je een kurketrekker i…
  Related Articles
Over Adresstickers 
Over Spell Checkers 
How Do I 
Hoe te Typ in Adobe Reader 
Hoe te converteren naar Adobe Word 
Hoe kan ik een Word- document op te slaa…
Hoe je Adobe Acrobat Documenten Creëren…
Over WordPad 
Hoe te updaten Adobe Reader 
  Software Articles
·Hoe kan ik een boek in Photoshop 
·Hoe kan ik MP3's te branden van een cd n…
·Hoe een XSD Query 
·Hoe te tsweb ActiveX installeren 
·Hoe maak je een Vraag en Antwoord Databa…
·Hoe maak je pagina's uit een Gevouwen bo…
·Hoe kan ik meerdere mappen creëren Van …
·De Ronde functie in SSB 
·Hoe te gebruiken Auto - Vat in Microsoft…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com