Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Adobe Illustrator >> Content
Wat is Illustrator Portable ?
Adobe Illustrator is een vector editing programma , ontworpen om grafisch ontwerpers om logo's , tekst en andere visuele documenten maken en bewerken . Standaard Windows-versies van Illustrator moet op een computer worden geïnstalleerd en kunnen niet worden verplaatst . Illustrator Portable is een onofficiële versie van Illustrator die kan worden gestart zonder installatie , en kan worden verplaatst van computer naar computer met een flash drive of externe harde schijf . Er zijn veel juridische en gebruikersproblemen met Illustrator Draagbare dat gebruikers zich bewust van moet zijn voordat u het gebruikt . Portable Software

De meeste Windows -programma's moet worden geïnstalleerd met een uitvoerbaar bestand . Dit creëert een grote hoeveelheid bestanden op de harde schijf van de computer en in het Windows-register . De meeste geïnstalleerde programma's kunnen niet worden verplaatst , en ze moeten worden verwijderd voor een volledige verwijdering . " Portable-software " is een niet-officiële term voor programma's die uit een enkel bestand of map kan worden gestart zonder ze te installeren . Deze programma's zijn meestal kleine - of in ieder geval kleiner dan hun tegenhangers vol - en kan worden verplaatst naar een flash drive of externe harde schijf , dan is gelanceerd op een andere computer bijna onmiddellijk
Portable versies van . Illustrator

" Illustrator Portable ' is de onofficiële naam gegeven aan gewijzigde versies van Adobe Illustrator die kunnen worden gestart zonder een volledige installatie . Gezien het feit dat Illustrator is een groot , ingewikkeld programma , deze wijzigingen zijn nuttig voor grafisch ontwerpers en andere gebruikers met meerdere computers , kan draagbare versies van Illustrator nuttig zijn . Adobe biedt een officiële versie van Illustrator Portable niet maken . Alle draagbare versies van Adobe -software zijn zonder vergunning aanpassingen gemaakt door gebruikers .
-En nadelen van Illustrator Portable
p De meest voor de hand liggende voordeel van Illustrator Portable is dat het kan draaien zonder te worden geïnstalleerd . Dit bespaart veel tijd, vooral bij het verplaatsen tussen computers . Illustrator Portable kan worden opgeslagen en gelanceerd op een flash drive of harde schijf , en de meeste versies zijn minder dan 500 megabytes in omvang , een aanzienlijke compressie dan de standaard versie . Echter , deze wijzigingen leiden Portable Illustrator te zijn merkbaar trager dan de standaard versie van Illustrator , en oudere machines mogen niet in staat zijn om het uit te voeren op alle. Vele versies van draagbare Illustrator zijn instabiel en kunnen willekeurige momenten vastloopt , waardoor een frustrerende verlies van grafisch werk .
Juridische kwesties

Alle draagbare versies van Illustrator zijn zonder vergunning en niet vereisen een activeringscode . Terwijl gebruikers die legaal hebben betaald en geregistreerd de volledige versie van Illustrator in staat zijn om legaal gebruik maken van een draagbare versie , met Illustrator Portable zonder rijbewijs is schending van het auteursrecht , en het is een actie die is onderworpen aan strafrechtelijke en civiele vervolging in de meeste landen . Piraterij van 'draagbare' versies van dure software is wijdverspreid en moet worden vermeden , zowel vanwege de juridische gevolgen en mogelijke bedreigingen voor uw computer . Merk op dat verschillende versies van software dragen verschillende licenties . Als u eigenaar bent van een licentie voor Adobe Illustrator CS3 , maar downloaden en gebruiken " Illustrator CS5 Portable , " Dit wordt nog steeds beschouwd softwarepiraterij en is een schending van het auteursrecht .
< Br >

Previous: Next:
  Adobe Illustrator
·Hoe maak je een kalender maken…
·Hoe te Corrupt Instellingen in…
·Hoe te Overzichten in Illustra…
·Hoe te Vector Kerst Ornamenten…
·Hoe te Art converteren naar Pa…
·Hoe je afbeeldingen exporteren…
·Hoe te Letters in Adobe Illust…
·Hoe maak Illustrator Previews 
·Hoe maak je Typ in een cirkel …
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe naar MS Excel Valutacodes Verander 
·Hoe kan ik een Gift Card in iTunes 
·Tutorial voor 7 - Zip 
·Hoe PowerPoint werken op twee computers …
·Hoe te luisteren naar een persoon Public…
·Wazig Problemen met Microsoft Word 
·Hoe maak je een kruistabelquery in Acces…
·Hoe te Etiketten op de computer afdrukke…
·Hoe je CV berekenen in Excel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com