Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe Achtergrond van een afbeelding van de Transparant in Photoshop maken
Voor sommige grafische vormgeving projecten vereisen afbeeldingen om transparante achtergronden hebben, zodat het beeld op de top van meerdere , verschillende gekleurde achtergronden kunnen worden geplaatst . Echter, de meeste foto's en afbeeldingen die zijn opgeslagen in formaten die gekleurde achtergronden hebben . Om een afbeelding om een transparante achtergrond hebben , moet je een grafisch ontwerp programma te gebruiken om de gekleurde achtergrond handmatig verwijderen . Met behulp van Adobe Photoshop , wist de gekleurde achtergrond en de afbeelding opslaat zonder de achtergrondkleur om een transparante achtergrond te maken . Instructies
1

Open Adobe Photoshop . Houd de " Ctrl"- toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk op de toets " O " om het venster "Openen" imago te lanceren . Klik op de afbeelding die u wenst aan de onderkant rechts van het venster "Openen" te openen en druk op de knop "Openen " . Kopen van 2

Dubbelklik op de " Achtergrond " laag op het palet Lagen menu . Druk op de "OK" -knop op het resulterende " Nieuwe laag " menu om de afbeelding te openen . Het beeld wordt hernoemd naar Layer 0 . Klik op het pictogram " Nieuwe laag " aan de onderkant van het menu lagen palet . Klik en houd de nieuwe laag in het menu lagen palet en sleep de laag onder de laag 0 . Laat de muisknop los om de laag op zijn plaats vallen .
3

Klik op " Layer 0 " op het menu lagen palet om het voor bewerking selecteren . Druk op de " W "-toets op uw toetsenbord om de optie " Quick Selection Tool . " Klik en houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep het gereedschap over de achtergrond van de afbeelding die u transparant wilt maken . Laat de linker muisknop los als u klaar bent met het selecteren van de achtergrond van de afbeelding .
4

Druk op de " Delete " knop op uw toetsenbord om de geselecteerde achtergrond te wissen . De achtergrond van de afbeelding verdwijnt , en een patroon van witte en lichtgrijze vakjes verschijnt achter het imago van uw voorgrond . De witte en grijze doos patroon vertelt je dat er geen kleur informatie in die ruimte .
5

Klik op " File " in de bovenste navigatiebalk menu en kies "Opslaan als ... " uit het drop - down menu . Type " transparent_background " in het veld " Bestandsnaam " . Klik op de " Formaat" drop-down lijst en selecteer de optie " PNG " . Druk op de knop "Opslaan" aan de rechterkant van het veld " Fijn naam " om uw afbeelding op te slaan op uw harde schijf .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een masker te gebr…
·Hoe de Cloning tool in Photosh…
·Hoe maak je een papieren Tear …
·Hoe beelden Transparant in Pho…
·Hoe te Dubbele Harten in Photo…
·Hoe je Photoshop Elements Set …
·Hoe maak je een taart in Photo…
·Hoe een beroerte Border in Pho…
·Hoe te Speech Balloons Voeg to…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je DWG -bestanden wijzigen 
·Hoe u uw poster te ontwerpen met A3 Soft…
·Wat is PC Privacy Cleaner ? 
·Hoe te Orde van Display Lijstitem in Ora…
·Hoe te converteren naar MPEG1 MPEG3 
·Hoe te Crackle kijken 
·Hoe je VOB bestanden converteren naar MP…
·Drie fundamentele concepten van een Rela…
·Wat is CyberDefender ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com