Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe te converteren naar MPEG1 MPEG3
Video encoding is een computer techniek waarmee een gebruiker naar een videobestand te nemen in een formaat en verandert het in een andere zonder verlies van resolutie of andere video-informatie . Dit is nodig als uw video is niet in het juiste formaat om te doen wat het ook is je wilt doen met het - bijvoorbeeld om het te branden op een VideoCD het zou moeten zijn in MPEG1 . Het kan lijken intimiderend , vooral als je een beginnende computergebruiker , maar het is niets dat een lange tijd zal duren . Door het downloaden van een simpel computerprogramma , kunt u een videobestand te converteren van de enigszins uniek en ingewikkeld MPEG3 codec om het veel eenvoudiger MPEG1 codec . Wat je nodig hebt
TMPGEnc
Toon Meer Aanwijzingen

Downloaden TMPGEnc 1 . TMPGEnc is een computer programma dat is ontworpen om een ​​verscheidenheid van formaten van videobestanden te converteren naar het MPEG1 -formaat . Het programma kwam tot bloei in de periode waarin de computer van iedereen had een cd-brander , maar niet een DVD-writer . De MPEG1 -formaat is het vereiste formaat voor een gewone CD branden van een videobestand en het hebben van het werken in een dvd-speler . Download het programma van http://www.tmpgenc.net en installeer deze op uw computer .

Dubbelklik 2 op de " TMPGEnc " icoon op het bureaublad werd geplaatst tijdens de installatie van het programma te openen het. Wanneer het programma wordt geladen, klikt u in het menu " File " en selecteer vervolgens " toevoegen . " Zoek de MPEG3 geformatteerde videobestand dat u zult werken met van uw harde schijf en klik erop om het te laden in het programma .
3

Selecteer " MPEG1 " van de " Output File " instellingen drop-down menu in het hoofd TMPGEnc programmavenster . Dit zal het programma , dat is het nemen van uw dossier en te converteren naar MPEG1 vertellen .
4

Druk op de knop 'Start' in de belangrijkste TMPGEnc venster . Het programma zal dan een kopie van het oorspronkelijke bestand te maken ( zodat het niet te verpesten in het geval er iets misgaat ) en te converteren naar MPEG1 . Als het proces trekt veel kracht uit je CPU en RAM , kan dit even duren , afhankelijk van hoe snel uw computer is . Wanneer het programma u wordt voltooid, zal worden gelaten met een perfecte kopie van het oorspronkelijke bestand in het MPEG1 -formaat.

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te downloaden & Burn Movie…
·Hoe te converteren naar VCD Au…
·Hoe kan ik AVI DivX convertere…
·Software voor video vastleggen…
·Hoe kan ik een video uploaden …
·Hoe te SRT Bestanden toevoegen…
·Hoe te NVIDIA 3D Vision Blur F…
·Hoe maak je Wii dvd-r kopieën…
·Hoe te converteren . Stx video…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Gimp 2 Animatie Tutorial 
·Hoe beelden Repaint in Photoshop 
·Hoe je naar de CMD Prompt Hoewel Notepad…
·Hoe maak je een computer die is gecrasht…
·Hoe te Kleuren omkeren Over Andere objec…
·Hoe kan ik muziek op een PowerPoint zond…
·Uitleg foto bestanden comprimeren in CS3…
·Hoe te werken met Tabstops op het toetse…
·Hoe een PDF Online creëren en bewerken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com