Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Software voor video vastleggen en bewerken
Dankzij de vooruitgang in de computertechnologie en de snelheid , het vastleggen en bewerken van video -software wordt steeds meer betaalbaar . U kunt het gebruiken om iets te maken van een home movie gedeeld met enkel vrienden via het internet , op een bekroonde documentaire gezien door miljoenen in de bioscoop of op tv . Hoewel het vastleggen en bewerken van video -software blijft evolueren en bieden meer Hollywood - achtige functies, zoals speciale effecten , is het relatief eenvoudig te gebruiken . Functie

Video vastleggen en bewerken van software
kan video overzetten van een bron, zoals een camcorder of videorecorder en vervolgens " vangen " het in een computer , waar u het kunt bewerken tot een afgewerkt project . " Vastleggen " kan ook betekenen dat een video geschoten in een formaat , zoals analoog , en de overdracht van het in een digitaal bestand van de editing software kan herkennen . Gebruik editing software om de bron video te manipuleren en deze combineren met andere elementen tot een afgewerkte video te maken . Editing software is niet-lineair , wat betekent dat u een enkele scène uit te maken van de originele video en beweeg deze naar een willekeurige locatie op het nieuwe videoproject .
Systeemvereisten

Video vastleggen en bewerken van software komt in twee versies, een voor Apple's Mac en een voor Windows -pc's . Maar dit soort software zal niet draaien op zomaar een PC . Keith Underdahl in " Adobe Premiere Elements voor Dummies " , zegt het het beste om een computer ontworpen om geavanceerde en complexe software te draaien kopen . Hij adviseert een Pentium III-processor , 800 MHz of hoger , Windows XP , 256 MB RAM , een IEEE - 1394 FireWire -adapter om video te importeren , en 1,2 GB vrije harde schijf ruimte om het programma te installeren . Neem contact op met de maker van de software die u koopt om ervoor te zorgen dat uw systeem voldoende voeding en geheugen . iMovie komt vrij met een Mac meegeleverd , zodat het systeem klaar is om video te bewerken .
Soorten

Er is het vastleggen en bewerken van software ontworpen voor verschillende vaardigheidsniveaus . Het basistype van de software is gratis met een aantal nieuwe computersystemen . Voor pc's , het is Windows Movie Maker en , zoals eerder vermeld , voor de Mac is het iMovie . Andere fundamentele versies van de software kost $ 29 en up . U kunt gemakkelijk leren en gebruik maken van deze programma's . De meeste hebben een basis van speciale effecten opgenomen . Volgens het tv-nieuws schrijver /video-editor Kevin Wing , de basis software is zelfs goed genoeg om kwaliteit ogende video voor uitzending nieuws en documentaires bewerken . Professionele kwaliteit vastleggen en bewerken van software kan alles van tv-commercials tot grote films te maken . Versies van professionele software start op ongeveer $ 2.000.
Bewerken Milieu

Dennis R. Cohen en Michael E. Cohen in hun boek , " iMovie '09 & '09 IDVD voor Dummies , " beschrijft de editing omgeving voor iMovie , die vergelijkbaar is met vele andere bewerkingsprogramma's . Er is een raam aan de bron video , het origineel , en een ander venster naar de bewerkte versie te zien geven . De editor kan kiezen voor een clip in het venster bron en sleep deze naar een tijdslijn . De tijdslijn loopt over de onderkant van het scherm , met de omtrek van elke " clip " toegevoegd aan het nieuwe project . De tijd lijn toont ook waar u audio bestanden, zoals muziek , speciale effecten of afbeeldingen hebt toegevoegd .
Rendering

Video on vastleggen en bewerken van software heeft ook een functie genaamd renderen . Keith Underdahl in " Adobe Premiere Elements voor Dummies " definieert het als : "Om een speelbare versie van een beeld veranderde video te produceren . " Dit betekent dat de computer moet alle te nemen van de digitale bestanden , video , audio , graphics en speciale effecten en te combineren , zodat de redacteur een voorvertoning van het project kunnen zien . Rendering kost veel rekenkracht en tijd om te voltooien . U kunt het ook gebruiken om een afgesloten digitale bestand van de video te maken .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe maak je een Dreambox Van e…
·Hoe te gebruiken WinDVD om een…
·Hoe om WMV- bestanden opheffen…
·Training Aanbevelingen voor Av…
·Hoe om films en dvd's kopiëre…
·Hoe te Tivo converteren naar M…
·Het kopiëren van een film op …
·Windows Movie Maker : Hoe te A…
·Hoe te gebruiken Clone DVD 
  Related Articles
Hoe Word Processing Software gebruiken 
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Gratis Address Label Software 
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe te OpenOffice Writer Word - Processi…
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
  Software Articles
·Hoe je twee getallen aftrekken in Excel …
·Hoe te Verlopen verwijderen in Illustrat…
·Toegang tot een 2007 VBA Query 
·Inleiding tot Webmin 
·Hoe maak je een PDF converteren naar MS …
·Hoe te branden van een film op een DVD -…
·Hoe maak je een werkbalk toe aan een twe…
·Wat is de extensie Dtb ? 
·Hoe je Office volledig verwijderen in Wi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com