Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe maak je een voorblad voor een College Paper
Om een paper geschreven voor een college cursus er professioneel uitzien , is het een goed idee om een ​​voorblad omvatten . De meeste instructeurs zullen richtlijnen voor de indeling te bieden en wat moet worden opgenomen met het papier , dus het is belangrijk om aan deze eisen te volgen . Papers geschreven in Modern Language Association ( MLA ) indeling niet nodig een titelpagina , maar voorbladen moeten worden opgenomen met papieren geschreven in de American Psychological Association ( APA ) stijl en de Chicago Manual of Style ( CMS ) formaten. Als u niet weet welke stijl je moet gebruiken , onder andere een voorblad voor de zekerheid . Instructies
APA voorblad

Plaats 1 de titel van het papier in het midden van de pagina . De titel zou moeten zijn in de titel geval , met alleen de eerste letter van elk belangrijkste woord hoofdletter . Bevatten geen cursief , aanhalingstekens of vet . . Centrum van de titel op de pagina

Place 2 de volgende gegevens zo dicht mogelijk naar de onderkant van de pagina mogelijk : de naam van de krant auteur , de naam natuurlijk , de naam van de instructeur en het papier is te wijten datum . Deze informatie moet in het midden , met een item per regel .

Plaats 3 een verkorte versie van de titel in de rechterbovenhoek van het papier . De verkorte versie van de titel moet drie tot vijf woorden die som van de titel. Lijn de verkorte titel bij de rechtermarge .

Place 4 een paginanummer naast de verkorte titel in de rechterbovenhoek . Gebruik kleine letters Romeinse cijfers voor het paginanummer het voorblad 's . Het paginanummer moet worden afgestemd op de rechtermarge met de verkorte titel .
CMS voorblad

Place 5 de titel van de krant over 10 lijnen van boven naar beneden van de pagina . De titel zou moeten zijn in de titel geval , wat betekent dat alleen de eerste letter van elk van de belangrijkste woord een hoofdletter . Gebruik geen vet , cursief of aanhalingstekens . Midden van de titel .

Plaats 6 de naam van de auteur van het artikel over vijf regels naar beneden uit de titel . Zorg ervoor dat u de voor-en achternaam bevatten . Naam van de auteur moet zo dicht bij de onderkant van de pagina mogelijk worden gecentreerd

Place 7 de volgende : . Natuurlijk , de naam van instructeur en het papier vervaldag . Elk item moet worden op een aparte lijn en gecentreerd .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe je tekst uitlijnen op de h…
·Hoe te Zoeken en vervangen in …
·Hoe maak je een Split Script S…
·Hoe je Space Dubbelklik in Wor…
·Hoe te openen Mac Document Pag…
·Hoe de Developer Voeg toe aan …
·Hoe kan ik een Word Count Zoek…
·Hoe kan ik een aangepaste rand…
·Hoe maak je een tabel maken in…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Default Afbreking tekstvakken Sto…
·Hoe een PDF Terugkeren naar een Microsof…
·Hoe om dvd's te branden van uTorrent 
·Hoe te herstellen een HP -computer terug…
·Hoe je App Store -accounts verwijderen i…
·Instructies over hoe je een PowerPoint- …
·Photoshop Elements 7 Selectie Gereedscha…
·Hoe maak je een digitale Birthday Card P…
·Hoe je ActiveSync installeren voor Vista…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com