Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe een PDF Online creëren en bewerken
Er zijn verschillende websites die u in staat om te creëren en bewerken van PDF-bestanden online gratis , zonder software te downloaden en zet uw computer in gevaar voor virussen . Gratis online PDF-editors kan alleen maar helpen je kleine dingen veranderen aan uw PDF- bestanden , echter , zoals wijting ongewenste tekst , een combinatie van bestanden of herordenen pagina's . Als u nodig hebt om grote veranderingen aan te brengen in uw PDF , moet je het omzetten terug naar de oorspronkelijke indeling met behulp van een gratis online converter , maken de veranderingen en zetten het weer naar PDF . Instructies
Maak PDF-bestanden online
1

Open een bestand in Google Documenten , die u kunt openen via uw Gmail-account . Google Documenten ondersteunt een beperkt aantal spreadsheet , tekst-en presentatievormen . Als het bestandstype wordt ondersteund , ga naar " File - > Downloaden als " en kies " PDF " om een kopie van het bestand op uw computer opslaan in PDF-formaat . Kopen van 2

Zet uw bestand aan PDF met behulp van een gratis online PDF converter , zoals PDF Converter of PrimoOnline . Beide van deze sites ondersteunen meer bestandsformaten dan Google Documenten en geen account nodig ( hoewel u uw e-mail moet invoeren in PrimoOnline om een ​​link naar uw geconverteerde bestand te ontvangen ) . Sla het geconverteerde bestand naar uw computer .
3

Download een gratis print-to - PDF- programma, zoals PrimoPDF , als het bestand te groot is of in het verkeerde bestandsformaat om online te zetten . Zodra een dergelijk programma is geïnstalleerd , kunt u een programma op uw computer te openen , ga naar " File - > Print" en kies de naam van het programma als de printer om het bestand op te slaan als PDF .
< br > Bewerken PDF- bestanden online
4

Kies een PDF-editor op basis van wat u moet doen met uw bestanden . Twee gratis online PDF-editors zijn PDFescape en PDFHammer . PDFHammer kunt u pagina's meerdere PDF-bestanden opnieuw ordenen , pagina's verwijderen en te combineren . In aanvulling op deze , PDFescape kunt u pagina's , white - out tekst roteren , voeg nieuwe tekst en links , en trek beperkte vormen , maar heeft een maximale bestandsgrootte laag .
5

het document gegevens wijzigen ( zoals documenten auteur en trefwoorden ) of een wachtwoord toevoegen door te klikken op het menu " Edit" ( in PDFescape ) of op de knop " Geavanceerde instellingen " ( in PDFHammer ) .
6

Breng de nodige wijzigingen aan uw PDF-bestanden . Sla de bewerkte PDF naar uw computer of naar uw online account ( met PDFescape ) .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe maak je een PDF- bestand m…
·Hoe kan ik Adobe Reader 9 inge…
·Hoe PDF-bestanden te stoppen o…
·Hoe te Index PDF -bestanden 
·Hoe maak je een vrije vorm PDF…
·Hoe te exporteren naar PDF Van…
·Hoe te converteren PPT naar PD…
·Ik kan niet lezen de veranderi…
·Hoe je twee PDF -bestanden Zet…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je het lettertype van een gescand do…
·Hoe PowerPoint redden van een pc naar ee…
·Hoe je Photoshop Upgrade 5.5 naar CS4 
·Hoe maak je een song licentie Update ove…
·Hoe maak ik een handtekening in Adobe Ph…
·Web-Based Computer Remote Access 
·Hoe post een Excel- spreadsheet op het w…
·Hoe maak je een lege Brochure Maak 
·Adobe Photoshop Tips : Carving Into Ston…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com