Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe maak je een lege Brochure Maak
Brochures zijn een bijna - noodzaak voor elk type bedrijf vandaag . De eenvoudig te dupliceren , easy- to-distribute missive vertegenwoordigt een bedrijf en projecten zijn imago . Met tekstverwerking , is het mogelijk om een brochure op maat voor een specifieke doelgroep te ontwerpen . Vereenvoudiging van de taak is het nemen van een paar minuten om een lege brochure sjabloon te creëren voor onmiddellijk gebruik wanneer dat nodig is . Wat je nodig hebt
Word Processing -software ( Microsoft Word 2007 gebruikt voor deze instructies ) op Twitter Kennis van de maximale oppervlakte van de dekking printer ( uit handleiding van de printer ) op 1 stuk blanco papier
potlood of pen 12 - inch Heerser
Toon Meer Aanwijzingen
planning en inrichting
1

Teken de printer marges op het papier . kopen van 2

Maak de brochure panelen door het bepalen van de grootte en de indeling van de brochure , het selecteren van staand of liggend , en het vouwen van het papier op de vouw locatie identificeren
3

Meet elk paneel met de liniaal . ; schrijf de hoogte en breedte afmetingen van het afdrukgebied van de panelen .
4

boven de ene zijde van het papier " buiten " de andere kant " binnen . " Label elk van de panelen .
Maken Template
5

Open een leeg document in Microsoft Word 2007 of soortgelijke tekstverwerker .
6

Selecteer de gewenste oriëntatie op het tabblad Pagina-indeling , klikken op " Orientation " te kiezen voor " Portret " of "Landschap . "
7

Stel de grootste van de printer aangegeven marges voor boven, onder , links , en rechtermarge op het tabblad Pagina-indeling door te klikken op " de marges . "
8

Maak een tabel met een rij en twee , drie of vier kolommen , afhankelijk van het aantal panelen in het ontwerp . Vanuit het tabblad Invoegen , selecteer "Table " en selecteer het gewenste aantal kolommen dozen op een rij .
Formatting Template

Plaats 9 de cursor in een cel van de tafel voor deze en alle overige stappen . Vanuit de Hulpmiddelen voor tabellen context bar, kies het tabblad Ontwerpen . Op de " Borders Button , " zorgen dat " Rasterlijnen weergeven " gemarkeerd is , klik dan op " No Borders . "
10

Selecteer " Cel marges " op het tabblad Hulpmiddelen voor tabel context onder het tabblad " Lay-out " . Stel alle vier de marges op " 0 centimeter . " Vink het vakje "Allow ruimte tussen cellen , en ingesteld op 0,1 " . Schakel de optie ' Wijzig grootte om inhoud te passen . " Klik op " OK . " Selecteer vervolgens "Auto Fit " en klik op "Window . "
11

Voer de verticale metingen die nodig zijn om de cel hoogte van de bovenkant naar de onderkant van de afdrukbare paneel kiezen van de Hulpmiddelen tab Tabel context stellen en het invoeren van de getal in het vak "Hoogte " onder het tabblad " Lay-out " .

Plaats 12 van de cursor in de laatste kolom en druk op de toets " tab " . Een dubbele set kolommen wordt gemaakt op de volgende pagina .
13

Selecteer "Opslaan als" uit de Office -knop . Verander het bestandstype aan "Sjabloon Woord . " Geef het bestand een naam , zoals " Blanco brochure , " en navigeer naar de " C : \\ Program Files \\ Microsoft Office \\ Office 13 \\ Templates \\ etiketten en formulieren" map of andere gewenste map in de map Sjablonen . Een nieuwe map kan worden gemaakt met een toepasselijke naam .
14

Gebruik de sjabloon om een brochure te maken door " Nieuw " uit de Office -knop te selecteren . Selecteer de bron optie ' Mijn sjablonen , " en navigeer naar de map waarin de sjabloon eerder werd opgeslagen . Dubbelklik op de naam van de sjabloon . Een leeg document genaamd " Document ( # ) " geopend, waarin de brochure kan worden gecreëerd .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe kan ik een brochure maken …
·Hoe kan ik een Word- Encryptio…
·Hoe maak je een Holiday Nieuws…
·Hoe de verticale liniaal in Wo…
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe kan ik een Word 2007 Foote…
·Hoe maak je een Process Flow i…
·Hoe kan ik converteren Ami Pro…
·Wat zijn de belangrijkste vers…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe naar DAT -bestanden converteren naar…
·Hoe maak je een juweeltje Survival Hunte…
·Hoe te bekijken PPT in PPT 2010 
·Hoe te kopiëren & plakken gefilterde ge…
·Hoe maak je een zip -bestand converteren…
·Hoe PDF naar JPG Gratis Online 
·Hoe te Nummer Vergelijkingen in Word 200…
·Hoe de Final Cut zoeken Red Giant Mojo 
·Microsoft Frontpage 2003 Tutorial 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com