Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Microsoft Frontpage 2003 Tutorial
Microsoft Frontpage 2003 is een web publishing applicatie binnen de Microsoft Office- suite van producten . Kennis van HTML-codering is niet nodig bij gebruik Frontpage 2003 , echter een basiskennis van tekstverwerking en paginaopmaak met Microsoft -producten is nuttig . Terwijl Frontpage 2003 is geschikt voor het verwerken geavanceerde website design -elementen , kan een basis website snel en eenvoudig worden gemaakt naar aanleiding van een eenvoudige Frontpage 2003 tutorial. Maak een nieuw project

Op je bureaublad , klik met de rechtermuisknop ergens en dan links op " Nieuw " en " Nieuwe map . " Voer de naam van uw website en klik op de toets " Enter " . Deze map zal uw gehele website bevatten en zal het gemakkelijk maken om uw site te publiceren .

Open Frontpage
2003 en klik op de " Nieuwe pagina " icoon ligt net onder " File " op de menuopdracht . U zult een tab " nieuwe_pagina_1.htm " zien waar u uw website elementen zal toevoegen . Voordat je dat doet , klik op " File " en vervolgens " Opslaan als" het invoeren van een naam voor uw pagina . Zodra u het hebt genoemd , sla het op in de map die u hebt gemaakt op uw bureaublad .

Notitiekaarten dat als je wilt dat deze nieuwe pagina aan uw huis ( primaire ) website pagina , de naam van de pagina worden " index.html . " je zult in staat zijn om index.html koppelen aan uw website domein , zoals " yourwebsite.com . " Elke keer als iemand typen " yourwebsite.com , " zullen ze worden doorverwezen naar uw " index.html " pagina .
in Pagina-elementen

Als u geen HTML-codering ervaring en gebruik dan de "Design " view , gelegen in de linkerbenedenhoek van het scherm . Dit zal u toelaten om uw webpagina zo eenvoudig bewerken als u een document met Microsoft Word zou bewerken .

Om de pagina-eigenschappen van uw webpagina te wijzigen , klik met de rechtermuisknop ergens in het " index.html " pagina en links klikken " Pagina-eigenschappen " . Binnen " Pagina-eigenschappen , " navigeer naar het tabblad opmaak en kies uw achtergrondkleuren en hyperlink kleur voorkeuren . Klik op " OK " om uw wijzigingen op te slaan .

Tekst toevoegen aan uw " index.html " pagina door te typen ergens in de "Design " view . Formaat uw tekst met behulp van de opmaak menubalk aan de bovenkant van het scherm of door te wijzen op uw tekst , rechts te klikken op de tekst en dan links te klikken op " Font " om uw lettertype voorkeuren in te stellen .

Voeg een foto toe om uw " index.html " pagina door te klikken op " Insert " in het menu-opdracht aan de bovenkant van de pagina , gevolgd door " beeld " en vervolgens " uit bestand . " Bladeren naar je nieuwe afbeelding locatie , selecteert u uw afbeelding en klik op "OK". Zodra uw afbeelding is geplaatst , kunt u het centrum met behulp van de opmaak menubalk aan de bovenkant van het scherm , vergelijkbaar met hoe je midden de tekst op de pagina zou doen .

Publish

Zodra u uw pagina hebt opgebouwd , sla het nog een laatste keer en voor te bereiden om het te uploaden naar uw web hosting site . Klik op " File " en vervolgens " Website publiceren " om de uitgeverij te starten . U wordt gevraagd om informatie met inbegrip van uw hosting site webadres , uw gebruikersnaam en uw wachtwoord . Wanneer uw referenties zijn bevestigd , zal uw webpagina online worden gepubliceerd .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe maak je een E - Book Cover…
·Hoe kan ik een aangepaste kale…
·Hoe te Uitnodigingen verdienen…
·Hoe te Gchat Uninstall op iGoo…
·Hoe Network Devices verbinding…
·Hoe afdrukken spandoekformaat 
·Hoe maak je een gescand docume…
·Hoe maak je een Zoete Verjaard…
·Hoe maak je een frame in InDes…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe maak je een Math Slideshow for Kids …
·Hoe maak je een maandkalender maken met …
·Hoe kan ik een lijst in MS Word Alfabeti…
·Hoe te gebruiken Adobe Photoshop 6 
·Hoe kan ik een symbool tussen twee woord…
·Wat is Office OneNote ? 
·3D Modeling Programma 
·Hoe maak je een PDF- document met behulp…
·Hoe Standard barcodes creëren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com