Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe maak je een Math Slideshow for Kids Make
Een wiskunde diashow is een leuke en effectieve manier om kinderen iets te leren van elementaire rekenkundige tot geavanceerde algebra . Het zal niet moeilijk zijn om de slideshow te maken . Het eerste wat je moet doen is beslissen hoe u wilt uw diavoorstelling te maken . U moet beslissen wat voor soort wiskunde dat u wilt gebruiken , hoeveel dia's u wilt hebben en welke volgorde je gaat hen inch Zodra je dat doet, is de rest gemakkelijk . Wat je nodig hebt
Foto -editor
Windows Movie Maker
Toon Meer Aanwijzingen
1

Kies het onderwerp van uw wiskunde diavoorstelling . Math is een breed onderwerp , dus er zijn veel mogelijkheden voor u om uit te kiezen . Je kunt je richten op optellen, vermenigvuldigen , meetkunde, algebra en meer . U wilt een soort van orde aan te brengen in uw diavoorstelling . Een voorstelling van alle willekeurige soorten wiskunde zal niet zo effectief als een slideshow met een boodschap . Kopen van 2

Open je foto-editor en start een nieuw doek . Schrijf wat je wilt in de lege ruimte . De weg naar de rekenoefening te schrijven is aan jou . U kunt kiezen voor een lettertype en typ het uit , gebruik dan een potlood of gebruik een van de vorm gereedschappen . Wat je ook doet , zorg ervoor dat je wiskunde probleem vult het gehele doek . U zult niet in staat zijn om het probleem op de Diashow te kunnen bekijken zeer goed , tenzij het is groot . Sla de afbeelding op uw computer .
3

Herhaal stap 2 tot u de gewenste hoeveelheid dia's . De slides je make-up om uw keuze . U kunt uit te schrijven woord problemen op een dia en hebben het antwoord op de volgende . U kunt gewoon uittypen vergelijkingen . U kunt zelfs gebruik maken van de vorm instrumenten om de geometrie problemen te maken . Als je wilt echt creatief te krijgen , kunt u foto's maken ( zoals appels en sinaasappels ) en gebruik ze om vergelijkingen te schrijven . Bijvoorbeeld , kunt u drie appels plus vijf appels aan de vergelijking betekenen " 3 + 5 . " De mogelijkheden zijn eindeloos en hangt af van hoeveel tijd je wilt in uw diavoorstelling te zetten .

Open Windows Movie Maker 4 en importeer uw dia's . Om dit te doen , ga naar " File " en kiest om uw afbeeldingen te importeren . Navigeer vervolgens naar uw afbeeldingen en dubbelklik op elk een. Als ze allemaal in dezelfde map , kunt u de volledige map te importeren .

Klik 5 op elke dia en sleep deze naar de tijdlijn in de volgorde waarin u ze wilt weergeven. Er zijn vele speciale effecten die u rond te spelen. De meeste van de speciale effecten die u kunt gebruiken zal niet nodig zijn om een eenvoudige diavoorstelling . Echter , kunt u uw dia zwart en wit te maken , draait u de dia's rond of hebben ze versplinteren of gesplitst en de helft als u dia's wilt wijzigen . De meeste van de effecten die u waarschijnlijk zal gebruiken zijn voor de overgang tussen de dia's . U kunt dia's verdwijnen in elkaar , draai , tik , vouw , krul , burst en meer .
6

Klik op de " Play " knop boven de tijdlijn om de diavoorstelling af te spelen en te maken is het in de juiste volgorde . Vervolgens slaat u het bestand op uw computer .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Hoe voeg ik meer dan een lied …
·Hoe maak je een multidocument …
·Hoe maak je een JPG- extract v…
·Hoe kan ik Java inschakelen ? 
·Hoe te Meerdere pagina's op ee…
·Wat is OpenOffice Impress ? 
·Adobe Acrobat Pro V9 Extended …
·Hoe krijg ik de foto's op Phot…
·Toegang Gegevens Tips & Tricks…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een rand rond Just One Pagina…
·Hoe je Perfect Skin Get in Foto Photosho…
·Hoe Backdoor BDD Trojan verwijderen 
·Hoe krijg ik het woord Box Up on The Sim…
·Hoe je Blender modules gebruiken in Fall…
·Hoe maak je een Tent Card beide kanten a…
·Hoe om problemen in Office en Word 97 So…
·Hoe te openen Raw foto's in Photoshop 
·Hoe te Breedbeeld DVD maken Into Full Sc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com